|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabi gibi
12.1.2005 11:04:42   
Anonimen
Živjo!
Vem da mi boste ve najhitreje svetovale. Imam samo še 1 teden do PDP, odprta sem za en prst (včeraj mi CTG ni kazal nobenih popadkov) in sicer je počutje vredu. Mali pa je do danes zelo dobro gibal. 10 gibov sem ponavadi naštela že do 11 ure ali pa še prej (govorim o intenzivnih gibih). Danes (do 11h) sem naštela nekaj gibov (6), vendar zelo nežnih, zato se bojim da bi bilo kaj narobe. Pravijo sicer da se nekaj časa pred rojstvom otrok umiri, pa vendar ne vem.
Svoje G ne dobim na telefon, ne vem pa če naj zato hodim v porodnišnico.
Kaj mi svetujete?:zmeden:
LP
Tasha
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabi gibi
12.1.2005 11:07:13   
Anonimen
Pri meni je bilo glede teh gibov zelo različno. Včasih sem ga čutila več, včasih manj. Ampak to ves čas. Če se tebi zdi, da je pa kaj drugače kot običajno, pa bi jaz na tvojem mestu šla v porodnišnico oziroma v ambulanto h ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabi gibi
12.1.2005 11:07:15   
*maja
Važno je da ti svojega :duda: čutiš, pa ni pomembno kako močni so ti gibi. Je pa zelo res da se otroček umiri pred porodom. Definitivno se pripravlja :bravo:.

Nič bat sem prepričana da je vse OK. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabi gibi
12.1.2005 11:30:22   
dory
Definitivno se ne strinjam vec,da intenziteta gibov ni pomembna...in tudi,da se pred porodom zadeva ful umiri...sama bi sla raje preverit...intervale gibanja ima vsako dete to je res in ti jih najbolj poznas...zato ce ti kaj ne stima,pojdi raje preverit...bos bolj mirna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabi gibi
12.1.2005 11:59:59   
tiha
Tasha na tvojem mestu bi šla na pregled v porodnišnico, tako kot ti je svetovala teja.
Meni so na zadnjih pregledih pred porodom v Lj. porodnišnici rekli naj takoj pridem, če se bo :duda: preveč umiril.

Bolje je, da preverijo kako se :duda: godi.
Pa ti boš mirnejša.

pa pa :rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabi gibi
12.1.2005 19:18:42   
eva1
Hm, mogoče so pa :duda: danes mal bolj umirjeni-moj tut ful mal miga! Ne vem, če sem ga v celem dnevu 10x čutla! Mogoče, imajo tak zaspan dan:zmeden2: ?!
Lp, Eva 31t in :duda: Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabi gibi
12.1.2005 19:20:54   
NENAJANI
Moj :modri: se tudi danes noče preveč ukvarjat z menoj. Mogoče imajo naši :duda: slab dan?
:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabi gibi
12.1.2005 21:07:36   
Anonimen
No izgleda da sem mal prehitro zagnala paniko. Moja pika je zvečer kar oživela, tako da je že vse OK.
Bojim se da bi ravno sedaj na koncu šlo kaj narobe.
Sicer pa naj se mali kar odpočije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slabi gibi
13.1.2005 6:53:30   
dory
Res je,da so vcasih malo leni a ce ne cez dan potem mora vsaj zvecer opozoriti nase in to s taksnimi gibi,kot jih je mamica navajena...punce pa ne mislite,da kompliciram okol tega...sej v svoji nosnosti tud nisem pa sem pol mela :hudicek:...poleg tega danes vidim,kaj vse se lahko zgodi,tako da toplo priporocam bodite pozorne na svoje otrocke...se le dandanes preveckrat kaj zaplete...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?