|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko ste praktične?
29.12.2007 17:10:00   
Anonimen
ah pri nas itak ne ločujemo na moška in ženska opravila, tko da nardim vse kar hočeš.
ja avte itak bolj jaz vzdržujem kot moj ker mu je mar za avte, vrtam z bormašino, omaro sestavt? to je men za hobi :) v tem uživam, kaj ste še naštevale...žarnico zamenjat? a se hecate? to je isto k flašo odpret? ne vem zakaj bi bilo to moško delo? belim, štemam, krampam, štiham, žagam, ma v glavnem vse, edin štroma ne maram, se ga mal bojim :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
29.12.2007 17:28:01   
lelaval
Večino stvari sama nardim oz. nardi tist k ma cajt. No kkšnih večjih omar se glih ne lotim sama sestavljat. Pokličem kolege njegove, jim dam pivo pa škatle, pa se igrajo .
Pa kkšnih gum tud glih sama ne prešravfujem na avtu. Olje znam menjat, vodo dotočit.....

Jaz isto

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.12.2007 17:47:33   
želva
Kar se avta tiče mu vse prepustim, ker nimam pojma kam kaj gre oz. se mi ne da in se delam francoza user posted image ,
Žarnico zamenjam, belim pod pogojem, da tud on, pribijam kotne lajšte, pa kako malenkost, ostalo mu prepustim, ker kakšen del mora pa tud on met.
Marsičesa še nisem probala, pa tud zanalašč nočem, ampak samo s prstom kažem -tole je za poštimat, pa tole za pospravit.. Ker drgač bi pa vse 4 vogale v hiši podpirala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.12.2007 18:03:55   
kovač
Stanovanje sama pospravim, operem perilo, zavese, sesam tla, pomivam tla, likam perilo, pomivam okna in balkon, kuham in pečem povečini sama, in pomivam posodo, žarnice tudi ni problema menjati, ali priviti vijak na vratih ali oknu. Ni mi problem olje pri avtu zamenjati, doliti vodo za šipe, natočiti gorivo v avto. Tudi gume bi znala zamenjati, no vsaj na jugotu to ni bilo problem, sedaj bi pa videla, če bi se znašla v taki situaciji. Ni mi problema poleti prati avta in ga posesati. Edin sama pa ne bi šla stanovanja belit. Mi je pa izziv sestavljanje pohištva.user posted image
Tko, da za nekaj sem pa še. Aja, pa v naravi bi se tudi znala preživet, sploh ob morju ne bi bilo problema.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.12.2007 18:35:13   
Gina
Imam tolk drugega dela, da se tudi slučajno ne pritaknem avta, beljenja, šraufanja, kakih težkih fizičnih del, montiranja, zidanja bajte, polaganja strehe ali česa podobnega. Uf, bi bila čudna, če bi še to zraven počela, lahko samo še kapituliram.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.12.2007 18:45:07   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Bi preživela brez moške pomoči, vendar moški ima nekaj kar jaz nimamuser posted image

user posted image user posted image user posted image  vsaka pomembna stvar je v oklepaju. user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.12.2007 19:34:17   
marita
madona ste vse popolne, jaz sem pa totalno nasprotje... ne znam nič popravljat, sestavljat, menjat, kuhanje mi je pa tud španska vas.user posted image

Mam pa potrpežljivega desca, se me je že navadil, kaj pa če drugega. Sem pa vedno asistentka, podajam mu stvari, sodelujem, to je pa tud vse.user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.12.2007 19:44:46   
Anonimen
Dokler mi ni treba, se marsikatere stvari sploh ne dotaknem.

Ko pa sem prisiljena kaj narediti, pa že nekak pogruntam kako se naredi.

Predvsem to mislim tehniko (TV in računalnik). pač mam to smolo da mam same stručkote okrog sebe, pa se mi treba lih pretegnit....

Žarnice itak sama menjam (mislim... a jih kdo ne?user posted image ),Tud kak šrauf kam zavijem pa žebelj zabijem.
Ok trave ne kosim... znala bi jo pauser posted image
Sama belim stene, če je treba.

Kuha pa peka sta pa pri meni posebno poglavje. sej bi... ampak je tolk navdušencev v bajti, da sploh ne pridem na vrsto. user posted image
Tk da... znam najmanj kuhat v naši bajti... ampak še vedno znam. Sam pač ne kompliciram user posted image

Avto pa je totalna neznaka zame.
Imam namen enkrat it na inštrukcije k enmu avtomehaniku, da mi vsaj osnovno razloži o motorju in podobnih stvareh, da če že obstojim kje, da vsaj vem pri čem sem.

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.12.2007 20:07:10   
caillou
Sem ja, multipraktik sem.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.12.2007 22:23:04   
Annny
Hja, če hočem, znam marsikaj..lahko bi se tudi naučila..ampak je moj možek zelo praktične sorte in so mu ta 'moška dela' mala malica...to mi je v potuhouser posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2007 22:41:30   
rija
sem zelo tehničen tip, bolj kot moj. edino pri bajti se je moj dragi strašno izkazal. predvsem z voljo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.12.2007 2:21:18   
Anonimen
Znam vse in naredim vse - če se mi le da. Edino, česar se izogibam (čeprav mi tudi še nekako gre), sta elektrika in plin - tega pa res ne maram. Sestavljanje pohištva, osnovne menjave ali sestavljanja česarkoli v hiši, bistvena popravila ali menjave na avtomobilu (da je vozen), glavno delo okrog hiše - ni problema. Samo z lenobo imam probleme. Še dobro, da imam Kamikazo. Nekdo pač mora. user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
30.12.2007 6:23:56   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Zanima me koliko ste praktične. To mislim, ali si same zamenjate žarnice ali čakate na možeke, ali si kako omaro ali element same sestavite? KOliko ste samostojne, bi morala vprašati?

Kar se tiče naštetih stvari obvladam vse. Pa še kaj zraven. Praktična torej user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.12.2007 7:04:06   
al1*

/quote]Hja, če hočem, znam marsikaj..lahko bi se tudi naučila..ampak je moj možek zelo praktične sorte in so mu ta 'moška dela' mala malica...to mi je v potuhouser posted image
[

Enako je pri meni - marsikaj sicer znam, ampak zakaj bi se človek silil, če je to v veselje.

lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.12.2007 11:50:31   
zverinca
vse sama, tudi štrom in plin. Avtu bi tud gumo zamenjala. Kaj čem, rasla sem brez očeta, smo ble 3 babnce, k smo mogle tud to narest. 

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.12.2007 18:07:17   
Anonimen
Za avto - nimam pojma. Sem pa nataknila nazaj brisalec kake dve leti nazaj, ko se nama je s sestro staknil dol in ona ni imela pojma.

Zarnic ne menjam, belit mi niso nikol pustil doma (packi), ko smo renoviral, sem vse letve iz tega pr vratih (štok?) dol odstraufala in potem nazaj dajala, pohistva ne sestavljam.

Zrihtam pa racunalnik - nalozim novo opremo, priklopim router in modem in nastavim vse itd. Kar se racunalnika tice doma vedno hodijo meni tezit, ce pa jaz ne vem ali ne znam, pa dragega poklicem in se potem delam pametno user posted image

Pa jelko grem sama v klet iskat, jo sestavim in okrasim, tudi lucke user posted image Pa ceprav je jelka 20 cm visja od mene user posted image

Torej, sem napol prakticna. Bi se pa rada naucila teh stvari, edin za avto mi je v interesu  samo to, da ga znam vozit. Za menjavo gume bi poklicala pa al dragega, al fotra al pa AMZS.

LP

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
30.12.2007 19:11:19   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Veliko manjših stvari sama naredim, ker če bi čakala na njega, bi minilo precej časa, preden bi bilo kaj narejeno. Pa jaz sem tudi hitrejša. On je tak perfekcionist, da mu ni para in gleda, študira, računa in kaj vem še vse, mene pa mineva volja zraven user posted image  Je pa res, da ko naredi, naredi super.

Pri meni isto. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.1.2008 23:04:10   
Rožica I
Zadnjič sem ravno, v časovni stiski, sama popravila pralni stroj, ki ni centrifugiral in je iz njega tekla voda in pena user posted image .
Drugač pa sem strup (oz uživam) v sest. pohištva, pleskanja, rihtanju avta (žarnice, gume, antifriz, tekočina za šipe, čiščenje..), vrtanju z bor mašino, šraufanju ..user posted image !
V bistvu mi je fajn kaj rihtat okoli fotoaparatov, računalnikov, v glavnem finomehanike in tudi sin mi zmeraj prinese kakšno igračo popravit, ker je mama- majstor!
Kuhanje mi je v užitek in sem pri tem precej kreativna (je pa res, da mi ni mus kuhat več kot 3x na teden user posted image ), kar pa NE MARAM, pa so klasična gosp. dela (pomivanje posode, čiščenje..) oz. kontinuiranost le teh del (oz. vzdrževanje reda in čistoče user posted image user posted image user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?