Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naprej po zapletih? 28.12.2007 17:39:59
|
|
|
|
Pia73
|
Tudi na tem forumu je veliko punc, ki so imele IMN pa so zanosile in rodile zdrave otročke. Tvoja zgodba je polna bolečine a še veliko težjih zgodb se je srečno končalo. Tako, da le pogumno naprej!
|
|
RE: Kako naprej po zapletih? 28.12.2007 22:47:50
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka Pozdravljene! Tale čas naj bi bil vesel, pa zame žal ni... Avgusta sem spontano zanosila in v 7. tednu imela ss. Takrat so mi ugotovili, da imam pregrado, ki so mi jo septembra odstranili. Zanosila sem ponovno v prvem poskusu, tokrat je slo za IMN (izvenmaternicno nosecnost). Sledila je laparoskopija, jajcevoda mi niso odstranili.... In kako naprej...? IMN se bojda rada ponovi, tega me je strah.... Sem cisto zamorjena, brez upanja, polno strahov, da se komplikacije lahko ponovijo.... Ima katera kaksno podobno izkusnjo... Hvala in lep pozdrav! Pozdravljena bivša Julijka 08 (sva že dve). To drži. Kolegica je imel isto izkušnjo in ko je v drugo zanosila je imela ponovno IMN. Jajčnike so ji odstranili in sedaj nima več možnosti za zanositev. Jaz bi ti predlagala, preden ponovno začneta delati na , posvet z ginekologom. In mogoče razmišljaj o IVF/ICSI ?
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 28.12.2007 22:48:17 >
|
|
|
|
RE: Kako naprej po zapletih? 2.1.2008 11:01:46
|
|
|
|
jagodinka
|
Posvet vsekakor... cez deset dni imam pregled in imam namen ginekologinjo vse natancno izprasati in se pozanimati... Upam na najboljse...
|
|
|
|
RE: Kako naprej po zapletih? 2.1.2008 14:08:44
|
|
|
|
martin6
|
Živjo! tudi jaz sem imela IMN in so mi odstranili jajcevod, pa sem potem kmalu zanosila in rodila zdravega . Pozanimaj se, kaj so ti točno naredili, kakšni so jajcevodi, ker to se je vse videlo če si imela laparoskopijo. Samo pozitivno razmišlaj, pa boš videla da bo . Pri gin. pa bodi vztrajna in tečna, da ti bodo vse povedali, saj veš kakšni so .
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?