|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jokanje pri previjanju 13-mesečnice
28.12.2007 15:45:23   
LARA 612
Prosim za kakšen dober nasvet, kaj naj naredim, da se moja 13mesečna punčka ne bo jokala pri previjanju. Nisem groba, tudi pleničke ji ne zategnem preveč. Ona pa se začne dreti na ves glas, ko ji hočem zapeti pleničko. Obrača se okoli in mi vstaja, tako da jo sama zelo težko previjem.
Ima morda še kakšna tako izkušnjo? kaj ste naredile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jokanje pri previjanju 13-mesečnice
28.12.2007 15:50:23   
Petraa
temu se reče prehodna faza.Bo minilo čez čas.ne moreš nič naredituser posted image

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 16:26:28   
Lunca1
Ji zgleda paše, če je nagec.user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 16:56:28   
malecka
Sprobaj jo zamotit z kakšno igračko, jaz ji dam kremo ali pa daljinca.user posted image In pomaga.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 17:27:33   
aleks7
Pri nas se isto dogaja, pa bo star 4 mesece. Ko ga slečem, se smeji, je tako vesel, ko ga začnem pa oblačiti, je pa fertik, tako dretje. Na začetku sm že mislala, da je kaj narobe, da ga kaj boli. Pa vsak dan ista pesem, nič ne pomaga, z ničemer ga ne morema zamotiti.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 19:55:12   
Anonimen
joka k hoče bit naga! pa k svojo voljo uveljavlja.

kaj nardit? zagrabiš in previješ ni druge. in vmes seveda govoriš kaj boš naredila, pa kako igračo daš da se malo zamoti

(odgovor članu aleks7)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 20:29:19   
simona76
Poznam. Moja je stara 7 m, pa protestira pri previjanju. Nobena igrača več ne pomaga. Enostavno bi rajši videla, da tiste plenice ne bi imela na riti. Zato pač na hitro previjem, malo solz in potem je takoj dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?