|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suh zrak v sobi
28.12.2007 13:19:55   
martin
Imamo 11 mesecev staro hči. Te dni ima nahod in uporabljamo Aqua maris da
lažje diha in da ji vlažimo sluznico. Zanima me  kakšne izkušnje imate pa vi z suhim zrakom v  stanovanju. Ali je potrebno vlažiti sobo.? Jaz zvečer uporabljam kar kamilični čaj katerega postavim v sobo da izhlapeva čez dan pa uporabljam mokre brisače katere položim na radiator. Je to smiselno? Povejte vaše izkušnje.LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Suh zrak v sobi
28.12.2007 13:21:43   
eya
Verjetnoje fajn, sploh če dosti ogrevate, se zrak suši. Škodit ne more, razen če bi res pretiravali.

(odgovor članu martin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 13:25:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 13:26:26   
Maxica
Mi imamo tudi ful suh zrak v stanovanju, sploh pozimi, tako da smo nabavili vlažilec, ki pridno dela podnevi in ponoči. Sicer pa tudi jaz prakticiram, sploh ko je kdo prehlajen, mokre brisače na radiatorju, pa mal pokapam po njih s kapljicami Olja31 od Justa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 13:36:56   
MarijaPo
Po mojih prehladnih izkusnjah je brisaca na radiatorju premalo.
Mi suh zrak (imamo ga okrog 32% vlaznega) prezenemo z vlazilcem zraka (recemo mu uparjalnik, ker iz vode dela paro in jo siba v luft). Kadar je kdo ful prehlajen, nasopamo tudi do 70% vlaznosti.
Tiste posode za na radiatorje so menda nevarne, ker se v njih lahko kaj zaredi in gre v zrak in je nevarno vdihavat to, medtem ko etericna olja so lahko alergena in jih zato ne uporabljamo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 13:39:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 14:17:49   
2mama
mi uporabljamo brisace na radiatorjih - ne glede na to, ali je kdo prehajen ali ne. na ta nacin uspešno drzimo vlago v prostoru pri 60 %.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 14:41:25   
sazi
pri nas karkoli na radiatorjih ne pride v poštev, ker so radiatorji ugasnjeni (razen v kopalnici), ampak je vseeno zrak ful suh - pač v bloku vsi kurijo na ful

zato uporabljamo vlažilec zraka - takega, kot piše MarijaPo

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 16:35:42   
pilar28
ojla, mi smo po vsem tem, kar ste opisale kupili kar ionizator zraka, od takrat- spimo in zelo malo kašljamouser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2007 20:43:45   
ninu
Mene pa zanima o kakšnih vlažilcih zraka govorite.
Tudi mi imamo problem s suhim zrakom. V Merkurju sem kupila vlažilec zraka Mr. Pin, ki deluje "ultrazvočno" in vodo upareva, vendar nam še vseeno ne uspe spraviti vlažnosti na več. Tam kjer je postavljen je čez kakšno uro vse vlažno in mokro, to je pa tudi vse kar imamo od tega. user posted image
Kam vi postavljate te vlažilce? Nimate okoli nič mokro? Ne predstavljam si, da bi delal cel dan, ker bi imela kmalu dvignjen parket. user posted image
In še ena slaba stran tega, smrdi po novem in potem še prostor smrdi. user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2007 20:48:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ninu

Mene pa zanima o kakšnih vlažilcih zraka govorite.
Tudi mi imamo problem s suhim zrakom. V Merkurju sem kupila vlažilec zraka Mr. Pin, ki deluje "ultrazvočno" in vodo upareva, vendar nam še vseeno ne uspe spraviti vlažnosti na več. Tam kjer je postavljen je čez kakšno uro vse vlažno in mokro, to je pa tudi vse kar imamo od tega. user posted image
Kam vi postavljate te vlažilce? Nimate okoli nič mokro? Ne predstavljam si, da bi delal cel dan, ker bi imela kmalu dvignjen parket. user posted image
In še ena slaba stran tega, smrdi po novem in potem še prostor smrdi. user posted image

Jaz ne vem kak vlažilec si to kupila... Mi imamo Airoswiss-ovega in sem zelo zadovoljna z njim. Imam ga v spalnici, kjer mi čez dan pri zaprtem radiatorju pade vlaga na 30%. Zvečer v vlažilec, v posodo natočim vodo in ga vklopim do jutra. Čez noč imam tako cca.55-60% vlažnosti. O nobeni vodi okoli vlažilca ni debate. Tudi ne vem, kje bi sploh lahko stekla ven. Morda je pa kaj narobe s tvojim?

Aja in NE, niti slučajno ne smrdi po novem in tudi na začetku ni. Edino malce se ga sliši, ampak nič motečega. Sicer pa ima naš hepa filter, to sem pač iskala.

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?