Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje ste uporabnice marlina4 28.12.2007 12:04:58
|
|
|
|
Taula
|
Marlin 4 - štirikolesnik, primeren že za novorojenčka .... Mere: -dolžina vozička 92 cm -višina vozička 98 cm -širina vozička 35 cm ...mere zloženega vozička 36 x 35 x 90 cm ... Tole sem našla na netu. Izkušenj z njim nimam.
|
|
RE: kje ste uporabnice marlina4 28.12.2007 20:10:03
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz imam jaguar 3, ampak nek filing priblizno imam. sem sprobavala tud 4kolesnika.. Nas 3 kolesnik gre v cliota, ce snames zadnji dve gumi, na knap. Tko da ti svetujem da prej sprobas dejansko ga dat v avto. Traxxovi 4 kolesniki so NORO tezki, misli, da okoli 17 kg.. jaz ze 3kolesnika komaj dvihujem, pa ima ene 5 kg manj. Ziher je dober za teren, za trgovino pa ne bi rekla. Jaz uporabljam samo marelo. tele mere zgoraj niso prave, ker nje ze samo sirina vozicka sirsa in ne more bit kakorkoli ozja.. sedalni deli so brez pripomb. osebno se zaradi teze ne bi odlocila zanj... ce pa ga bos imela samo za sprehode doma in ne natovarjala v avto (oz redko) - morda..
|
|
RE: kje ste uporabnice marlina4 29.12.2007 21:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli Marlina 3, pa smo po treh mesecih menjali za Jané slalom pro. Mi ni bil Marlin všeč.
|
|
|
|
RE: kje ste uporabnice marlina4 29.12.2007 21:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
- je pa je zame edina pomankljivost da se spredaj ne da dvignit za nogice... No, da mal več povem. Poleg te (velike) pomanjkljivosti (zdelo se mi je, da lahko kar ven pade), me je motilo še: - da hrbtni del ni trd, temveč mehak in se je kar ugreznila notri - streha se ne da pomaknit naprej, da bi zakrila sonce - prednje kolo se samo nagiba, ni vrtljivo za 360° Plusi pa to, da gre MC lupinica gor, ter velika košara spodaj, pa dve super ročki za vrečlke gor obešat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
zamrznjenčkibitAli vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?da v prvo (
24%)
da v drugo (
2%)
sedaj imam dvojčke (
2%)
ne (
72%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!