Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 28.12.2007 21:19:14
|
|
|
|
Anonimen
|
A res nobena ne ve
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 28.12.2007 22:01:49
|
|
|
|
kepa*
|
****, o tej bolezni ne vem nič, držim pa pesti, da ni nič hudega. Morala pa sem se oglasit, ker vem, da te skrbi. Pobrskaj malo po internetnih straneh, kakem zdravstvenem priričniku. Vse dobro vam želim. ne bit preveč zaskrbljena.
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 28.12.2007 23:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem iskala pa nič takega ne najdem... Hvala ti kepa
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 28.12.2007 23:11:29
|
|
|
|
Anonimen
|
****, jaz sem že slišala, ampak ne vem, kje. Se ne morem spomnit. Po moje v kakšni knjigi, kakšenm romanu ali kaj takega. Sem pa tudi že brskala prekle po netu, pa nisem nič našla. Kaj pa naj bi to bilo? Kaj so ti rekli? Ali pa zakaj do tega pride, a so to kaj rekli?
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 28.12.2007 23:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič takega ni rekla,razen to,da naj bi bila to bolezen krvnega obtoka.Pismo sem bla čist šokirana. Je rekla,da mi ni treba skrbet,da jo bo pač dala naprej,ker je treba stvari jemat resno,ker vidi da se punca ne zmišljuje.
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 4.1.2008 14:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem takoj vprašala Tanč a žal ne ve. Mi je pa svetovala naj vprašam na genetiko,tako da zdaj čakam odgovor
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 14.1.2008 20:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ti pozabila še to napisati! A pa si imela s svojo deklico že kaj preiskav, ker bolezni moya moya ne moreš brez preiskav potrditi Čudno mi je, da je ortopedinja, kar tako rekla, na kaj sumi.
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 15.1.2008 18:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri grem do njenega pediatra na razgovor.Mislm,ko sem vidla te slike in simptome te bolezni....ne vem kako je podala sum na to bolezen..... Kokakola hvala za linke
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 15.1.2008 21:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da si iz Kranja! Potem si imela najverjetneje dr. Veličkovičevo! Nikar se ne obremenjuj že vnaprej, počakaj na preiskave! Kako je pa sedaj z deklico?
|
|
|
|
RE: Bolezen krvnega obtoka.... 17.1.2008 9:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pediater je rekel,da je to pretirana diagnoza.Sva šli pa včeraj vrat slikat in se je nekaj videlo Jutri greva še enkrat do njega,da skupaj pogledamo.Upam da ni kaj hujšega Ja Dr.Veličkovič...........
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.