Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 19:58:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: jooly Voda in Sanolabor-jeve krpice (full mehke, ampak tud drage ), če kam gremo pa robčke - zdaj mam na probi Becutanove. Jooly... jaz te krpice perem na 90 stopinjah in sušim v sušilcu... so po 6. mesecih še kot nove.... govorimo o teh krpicah,ko jih je 50 v škatlji? a niso za 1x uporabo? jst jih imam za umivanje obraza, pa da malega mal tko prečistim po telesu,če smo kje na poti
|
|
|
|
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 20:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: jooly Voda in Sanolabor-jeve krpice (full mehke, ampak tud drage ), če kam gremo pa robčke - zdaj mam na probi Becutanove. Jooly... jaz te krpice perem na 90 stopinjah in sušim v sušilcu... so po 6. mesecih še kot nove.... govorimo o teh krpicah,ko jih je 50 v škatlji? a niso za 1x uporabo? jst jih imam za umivanje obraza, pa da malega mal tko prečistim po telesu,če smo kje na poti Ja, ja... o teh govorimo.... Meni je sama prodajalka v Sanolaborju rekla, da jih komot operem... Pa sem poskusla in je res super...
|
|
|
|
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 20:07:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
fakkk no. zakaj pa šele zdej to poveš? jaz sem kupila tehle krpic že enih 20škatelj: 20x3.40€!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 20:23:00
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Od prihoda iz porodnišnice smo skoz uporabljali čistilne robčke. Sva prišla domov 16. dan in so takrat rekli v porodnišnici, da jih lahko že uporabljamo. S kožo pa nismo imeli nobenih težav. LP
|
|
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 22:06:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
Priporoča se čim manj kemije. doma jo umivam z vodo, včas tud z robčki, če moram nia hitr, drgač pa robčke le vzun in čimbolj redko.Pa nisem zaklompicirana, le rita naše je kar občutljiva.
|
|
RE: Umivanje ritke pri previjanju 29.12.2007 11:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Od samega začetka s Pampers sensitive robčki in ima lepo ritko. Večkrat ga tudi grem previt hitreje kot je že zadnja sila za lakoto in še lepo prezračiva ritko, mažem pa jo z Penaten kremo in mu super odgovarja oboje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?