buči
|
A zaradi hrane sprašuješ, ker ješ prevč ali ker ješ premalo? Če nisi redna v smislu, ker ješ premalo, ti ne zanm svetovat. Če pa si med tistimi, ki imajo preveč kg, pa ti lahko rečem, da jih boš poslušala celo nosečnost. Meni so rekli, da se sploh ne smem zredit niti za 1 kg. Pa sem se do sedaj (sem 34 t 2/7) LE 10 kg, na kar sem zelo ponosna, saj sem se pri prvem kar 22 kg, pa sem takrat bolj pazila. Kot so ti rekle punce, določenih stvari pač ne smeš jest, sicer pa daj, če ti zadiši, fajn dunajski svinjski, ali pa pa mandarince, ali pa ribe in kislo zelje. Včsaih ni treba da je vse "zdravo", ker kot je bilo meni rečeno, ni vse res. Npr. ne preveč sadja, ker vsebuje veliko sladkorja, itd. Mnenja so deljena, jaz se držim svojih potreb. Grem po mini majonezico, pa fino salamco, pa ... potem pa zadevo ponovim šele čez en mesec, ker vem. da sem se v bistvu prekršila. Pa kruh si spečem doma - polnozrbatega. Ne jest svežega ananasa, ne žajbla, ne jetrnih paštet, daj kakšno krvavico iz preverjenega vira, pa ne prevč olja, čim več vode, nesladkanega čaja, ne gaziranih pijač. Kakšen kozarček rdečega vina, pa obilo dobre volje in sreče! UŽIVAJ v , ker je na začetku tako fajn, jaz sem zdaj že pošteno naveličana!