Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 1:11:57
|
|
|
|
Nasy
|
Zanima me, če ima kdo izkušnje z zdravniki v Ribnici, ker se bova morala premestiti nekam sem, koga priporočate? Baje je dobra dr. Nadler Žagar Alenka? Ostali pa so še dr. Šmalc Lidija, dr. Kregar Jeranko Marjeta, dr. Čampa Štefan, dr. Kolenc Matjaž. Bila bi hvaležna za kakršnokoli informacijo, izkušnjo, priporočilo! Do sedaj sva imela v LJ res super zdravnico in nama je zelo žal, ker morava menjat ampak iz Ribnice v LJ se pač ne bomo vozili. Hvala!
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 8:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Dr. Šmalc je super zdravnica. Jaz sem jo imela, ko je bila pri nas, potem se je prevekslala v Ribnico. Slišala sem od kolegice, da je tudi dr. Žagar dobra.
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 8:45:16
|
|
|
|
dulcinea
|
Sem že tvojmu možu priporočila dr. Žagar. Jaz jo imam in je super. Samo bosta težko po moje k njej prišla. Drugače je pa Šmalčeva tudi OK. Samo ne h Kolencu. Jaz sem imela pri njemu zdravniški za službo, pa me je kar neki otipaval pa spraševal, če imam zmeraj tko gladke noge. Čampata ne poznam, Kregarjeva pa... No ja, glih slabe besede še nisem slišala če njo. Jaz priporočam Žagarjevo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 8:53:43
|
|
|
|
OliveOyl
|
Žagarjeva ima vse zasedeno,priporočam ti Šmalčevo. Aja,h moškemu delu raje ne...
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 14:07:50
|
|
|
|
Nasy
|
Hvala punce, saj k moškemu delu tudi jaz nisem nameravala it mi nekako ni. Bomo probali uredit čimprej še te dohtarje, ni hudič, da naju en ne vzame, rečeno nama je bilo, da sprejemajo nove paciente.
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 14:28:49
|
|
|
|
dulcinea
|
Ti kar najprej do Žagarjeve stopi, pa vprašaj... Če ne pa res k Šmalčevi. Ona ziher jemlje nove.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 14:34:23
|
|
|
|
sayuri
|
Jaz ti tud Šmalčevo priporočam. Sicer jaz hodim k dr. Lušinovi, ampak ona po moje ne jemlje novih pacientov. Pa itak je namenjena učence, dijakom, študentom....in nekaterim izbrancem KAj ti se seliš v Ribnico Nasy? PA jst to nč ne vem
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 14:47:58
|
|
|
|
Nasy
|
No, bova povprašala, ko se tole praznično stanje malu umiri in pridejo vsi z dopustov. Sayuri, res se selim, v bistvu sva že preseljena, čaka naju samo še uradna potrditev papirjev. Res pa je, da nisem tega dala na radio pa tud pr maši ne bo, ker ne hodim v cerkev
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 20:35:32
|
|
|
|
sayuri
|
No, dobrodošla v našem koncu . Kam pa se pravzaprav seliš? LAhko na ZS
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 28.12.2007 22:49:10
|
|
|
|
kew kew
|
dr. Šmalc - supeeeeeeeeer zdravnica! Težko najdeš boljšo po mojih izkušnjah.
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 29.12.2007 8:37:36
|
|
|
|
klepetka
|
dr.Šmalc .Zdravnica ,da jo iščeš. in dobrodošla v Ribnici
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 29.12.2007 8:39:13
|
|
|
|
klepetka
|
aja,jaz sem imela prej dr.Žagarjevo.saj je ok,samo se je kar malo "pokvarila",ni več to ,kar je bila.Zato še enkart dr.Šmalc.
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 29.12.2007 12:10:10
|
|
|
|
dulcinea
|
Klepetka, pa si še kat tukaj? a boš res čakala drugo leto? Nasy, sori za smetenje.
|
|
|
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 29.12.2007 14:26:05
|
|
|
|
klepetka
|
ja ,dulcinea,jaz stara grča se ne dam kar tako .sem rekla ,da če že bomo imeli nov model ,zakaj nebi imeli še novega letnika .Pa itak imava z možem rezervirano silvestrovanje v porodnišnici,tak oda nima smisla prehitevat
|
RE: Osebni zdravnik Ribnica 1.1.2008 18:31:31
|
|
|
|
Nasy
|
Na, zdej pa ne vem, Žagarjeva naju lahko vzame, baje ji je bil moj tako simpatičen in naju vzame, čeprav ne sprejema novih Le še vse papirje morava uredit, pa da se mi začne porodniška.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?