|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko naj plačam?
2.1.2008 0:32:14   
DaniNeli

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

130€ na mesec ali na teden?
A se hecaš? Upam, da veš da vsaka varuška dela to na lastno veselje - tiste ki niso redno zaposlene... te lahko skensla kadarkoli hoče...-vem kaj pomeni varstvo in nega otrok in starejših ljudi.Delala sem v obeh smereh.V jaslih prakso,toliko.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.1.2008 21:53:33   
bini
120€ na mesec za 8ur dnevno!!
in NE, ne hecam se in JA, gospa se zaveda, da so drugje cene divje in ne razume zakaj bi rabila tolko denarja za enga malčka palčka - tudi v LJ so cene nad 250€  načeloma na roko, na črno, brez dohodninske napovedi - v organiziranem in prijavljenem privat varstvu je pa načeloma tudi vrsta in težko zraven prit...

in JA, dela z veseljem in srcem (že več let) in JA, se zavedamo, da če pride vmes višja sila (bolezen ipd.), potem bomo brez varstva, ampak žal v našem koncu v vrtec otroka ne spraviš pred 3jim letom (zaradi take grozne gužve) in smo presrečni, da so še kje take zlate gospe, ki nam rešujejo kožo in službe...in da poleg tega niti nimajo oderuških cen.

Svet je lep!!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.1.2008 23:21:00   
DaniNeli

IZVIRNO SPOROČILO: bini

120€ na mesec za 8ur dnevno!!
in NE, ne hecam se in JA, gospa se zaveda, da so drugje cene divje in ne razume zakaj bi rabila tolko denarja za enga malčka palčka - tudi v LJ so cene nad 250€  načeloma na roko, na črno, brez dohodninske napovedi - v organiziranem in prijavljenem privat varstvu je pa načeloma tudi vrsta in težko zraven prit...

in JA, dela z veseljem in srcem (že več let) in JA, se zavedamo, da če pride vmes višja sila (bolezen ipd.), potem bomo brez varstva, ampak žal v našem koncu v vrtec otroka ne spraviš pred 3jim letom (zaradi take grozne gužve) in smo presrečni, da so še kje take zlate gospe, ki nam rešujejo kožo in službe...in da poleg tega niti nimajo oderuških cen.

BINI-s tabo se popolnoma strinjam...in verjamem v to,da ti ženska čuva malčka za to ceno.
Nevem,oziroma ni mi jasno zakaj so me te ženske v postih tako napadle.Jaz sem potrebovala en nasvet.Očitno ne vedo normalno z normalnimi besedami svetovat.Zgornji post je bil citiran Karmy.
Z 130€ bo kolegica prav zadovoljna,čeprav mi je rekla,da noče denarja,in da rade volje popazi na mojo pikico.
V bistvu grem jutri še enkrat v vrtec do glavne,s katero se poznamo,in če bo Neli sprejeta,se zna zgodit,oz.imam možnost menjat službo,takoj,in tam bi delala s polnim del.časom od 8h do 15h vsak dan razen nedelje.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.1.2008 10:22:41   
karamela
 Mislim, da  na rr ju lahko damo svoja mnenja in izkušnje, najbolje pa da se dogovoriš z varuško koliko pričakuje in se dogovorita. Jaz plačujem sosedi in družinski prijateljici 1 eur na uro. gospa je upokojena, pazila mi je hčerkico 2 meseca predno je šla v vrtec in sedaj kadar je bolana in ne morem ostati doma. Zavedam se da ni veliko, ceno je sama predlagala, tako da je tudi 1 Eur na uro primerna cena. Ji zaupam, tako da niti ne pišem ur, plačam kolikor mi reče.
Ji bom pa v zahvalo poklonila tudi 1 teden  dopusta na hrvaški obali v mesecu septembru. Tako da se vse da zment z dialogom.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.1.2008 20:07:03   
karmy
Jaz da sem te napadla? sej si ti najprej dala smešno ceno 50€ na mesec... sem se samo smejala tej ceniuser posted image mogoče bi sprejela okol 130€ na mesec, samo drugič ali pa vsaj predlagaj ji spoštovano, ker zveni da je tvoja zadnja možnost. če bi mi s takim pristopom men to naredila, bi te poslala v lepe kraje.  Če pa osebe, ki naj bi čuvala tvojega otroka, ne spoštuješ in zaupaš, zakaj bi ji dala otroka v varstvo? Ker take besede, ki so letele iz tebe niso ravno toplosrčne...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.1.2008 11:28:38   
lea23
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Odvisno sicer, od kod si, ampak v Ljubljani poznam mamice, ki plačujejo za varstvo dnevno od 6 do 8 ur (od ponedeljka do petka) po cca. 200€ mesečno. V ta znesek sta vključena tudi malica in kosilo, plenice pa mamice prinesejo s sabo. Kako je drugje, pa ne vem.

pri nas v domžalah sta 2 gospe ki se ukvarjata s čuvanjem otrok, skupaj imata 7 otrok, pa računata za 8 ur na dan, pon do pet. okroglih 250€. v to je vključena malica in kosilo, plenice prineseš sam. ampak mora bit otrok star nad 18 mesecev, tako da moja žal ne pride v poštev ker je premala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.1.2008 11:38:37   
karamela
Jaz da sem te napadla? sej si ti najprej dala smešno ceno 50€ na mesec... sem se samo smejala tej ceni mogoče bi sprejela okol 130€ na mesec, samo drugič ali pa vsaj predlagaj ji spoštovano, ker zveni da je tvoja zadnja možnost. če bi mi s takim pristopom men to naredila, bi te poslala v lepe kraje. Če pa osebe, ki naj bi čuvala tvojega otroka, ne spoštuješ in zaupaš, zakaj bi ji dala otroka v varstvo? Ker take besede, ki so letele iz tebe niso ravno toplosrčne...
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Jaz da sem te napadla? sej si ti najprej dala smešno ceno 50€ na mesec... sem se samo smejala tej ceniuser posted image mogoče bi sprejela okol 130€ na mesec, samo drugič ali pa vsaj predlagaj ji spoštovano, ker zveni da je tvoja zadnja možnost. če bi mi s takim pristopom men to naredila, bi te poslala v lepe kraje.  Če pa osebe, ki naj bi čuvala tvojega otroka, ne spoštuješ in zaupaš, zakaj bi ji dala otroka v varstvo? Ker take besede, ki so letele iz tebe niso ravno toplosrčne...

Mal sem zmedenja user posted image , a je to odgovor meni, mislim da ni.user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?