|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Scan termometer
27.12.2007 13:04:16   
najci
Že kar nekaj časa ni bilo nobene debate o termometrih, zdaj pa me res zanima, če je že kaj več uporabnic tega Scan termometra Lanaform http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128, s katerim lahko otroku zmeriš temperaturo kar na čelu, brez nepotrebnega zbujanja ponoči? Kakšne so vaše izkušnje? Zanima me seveda najbolj to, če pokaže realno temperaturo (če npr. primerjaš izmerjeno temperaturo z navadnim digitalnim termometrom pod pazduho).
Na internetu sem našla tudi tale termometer, ki pa je res veliko dražji:
http://www.star2000.si/dok/termometer-brezkontaktni-thermofocus-uporaba.htm
Ga katera ima in ali je res toliko boljši?

Mi imamo doma že od prej tudi Braunov termometer za merjenje temperature v ušesu, pa če 10x meriš temperaturo pokaže 10x različno številko, ki je tudi za stopinjo drugačna! Čisto odvisno, kam v ušesu ga pritisneš, v temi ponoči pa je sploh problem...

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Scan termometer
27.12.2007 13:23:07   
mily
Men so vsi tile električni termometri za en kuser posted image . Ko je bla naša dojenček, sem kupla enga v lekarni, da bo pač hitreje in je ne bom matrala s tem navadnim in kot si rekla, vedno je drugač pokazu. Pa sploh ni bil pocen takrat! Tko, da sem prešaltala nazaj na navadnega in ga imamo še zdej. Ne kupim več nobenga drugega. Zmeri lepo, natančno in vedno enako. Pač malo dlje počakaš, ampak na konc vsaj veš kuk ma otrok vročine.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 14:17:29   
mayci
Se popolnoma strinjam z Mily!
V vrtcu imamo  trapasti ušesni termometer, ki NIKOLI ne pokaže prave temperature, je tudi Braunov. Groza!
Jaz imam doma ravno zato čisto navadnega, živosrebrnega.
To je pač moja izkušnja.
Za tele za na čelo pa ne vem, kako so zanesljivi...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 14:32:15   
Anonimen
ojla,pozdravljene.mi imamo doma lanaformov termometer in moram rečt,da smo zadovoljni z njim.ponavadi merimo v ušesu temperaturo in ni problemov.če zmeriš dvakrat zaporedoma je odstopanje za 0,2stopinje.je pa res da če meriš temperaturo v obeh ušesih je različna ampak ne zaradi termometra temveč ker je telesna temperatura v ušesih različna!od začetka sem našima dvema (en je star dve leti,tadrug pa 8mesecev)merila še v ritki,kao za vsak slučaj,zdaj pa ne več,ker so dokaj točni.pa v 2sekundah brez joka veš temperaturo.

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 17:39:05   
Lunca1
Jaz sem imela takega, sicer ne Lanaform ampak Actiwave. Izgledal je identično. Če mene vprašaš raje kupi ušesnega, je bolj zanesljiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 19:48:16   
eya
Mi imamo tega od Lanaforma, pa tole merjenje na čelu ni najbolj zanesljivo. Služi pa nam za oceno, ja... Ga vseeno kar velikokrat uporabimo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 10:18:36   
maja1488
Mi ga tudi imamo, pa mi merjenje na čelu pokaže vedno različno. Odstopanja so ogromna, tudi za 1,5 stopinje. Boljše je v ušesku. Tam so odstopanja manjša. Jaz prakticiram tako, da z ušesnim izmerim, če je povišana grem merit še v ritki, da vidim, če je za svečko ali ne.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?