|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Črno perilo
27.12.2007 8:58:43   
Laubica
Zanima me kakšnen prah uporabljte za črne cote,ker jaz sem do zdaj non-stop kupovala Woolite black in ugotavljam da je za drek,ker od malčka temno rjavi body iz HM je postal čisto spranuser posted image tak da bi rabla priporočila za res dober prah 

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Črno perilo
27.12.2007 9:00:13   
Strawberrie Cherrie
Uporabljam navadni gel (Tandil trenutno) za pisano perilo, s tem, da dam črne cunje skupaj prat, na 30stopinj, 900obratov. pa ni nič sprano....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 9:06:24   
Laubica
Pa sej jaz tudi vse perem na 30 pa mam stari stroj ki ma samo 500 obratov in je body spranuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 10:04:55   
Anonimen
Mogoče je pa pač body slabše kvalitete.

Jaz imam Persil gel, niti ne za pisano perilo ampak unega univerzalnega, temne cunje perem na 40, centrifuga  na 1.500 obratov (samo to po moje itak nima nobene veze), pa ni nič sprano. Vsaj da bi opazila, ne.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 10:13:22   
Anonimen
Tandil tekoči za črno perilo.
Perem na 40.
Če ga zmanjka pa tandil v prahu za pisano perilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 10:16:14   
eya
Jaz malo mešam, Persil black ali pa Woolite black, detergent za črno perilo, perem na 40.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2007 10:19:47   
Marogica
Sama uporabljam univerzalni prašek, ne glede na to, kaj perem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2007 10:24:22   
lelaval
Jaz samo za belo uporabljam prah, za vse ostalo pa modri Rex - pa se nič ne spere

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2007 13:02:44   
Laubica
Ja mogoče je pa res body kriv-saj vam pravim da je iz HM,samo drugač sem z temi bodyji zelo zadovoljna perem -sušim v stroju dnevno pa so ok,razen tega ki je temen in je zdaj spranuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2007 19:06:42   
bamby
Jaz perem z colour Ariel gelom na 40°.

Bi tudi jaz rekla, da je verjetno le body slabše kvalitete, pa itak se z veliko pranji vseeno pozna predvsem na črnih cunjah, da postopoma obledijo, nekatere bolj, druge manj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2007 21:07:33   
Anonimen
Ne dam praška, temveč tekoči detergent, je pa odvisno tudi od kvalitete perila, kot je rekla Spliš.

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 22:24:19   
študentka Mici
Za vse perilo razen za volno uporabljam univerzalni pralni prašek ali pa mogoče woolite color, ker imam trenutno ravno tako perilo, da ga perem skupaj, npr. en stroj pisanega, en stroj volne in občutljivih tkanin, pa na dolgo časa en stroj belega. Pa se mi ne splača imet za vsako reč drugi prašek, ker ga enostavno ne porabim... sem tko čist zadovoljna.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.12.2007 20:55:17   
mojsoncek
Jaz sicer uporabljam Dexal za crno perilo iz Eurospina, ki prav dobro sluzi svojemu namenu. Drugace se mi pa do sedaj ni "spral" noben H&M-ov body (tudi temno rjav), pa ni vazno ali je svetel ali temen.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.