|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BABY BORN
26.12.2007 22:27:16   
valchy912
Božiček je prinesel BABY BORNA, vse smo poskušali pa noče kakat in ne jokat - samo lula. Naj mi katera pove kako se z njim ravna - pa saj je težje kot s pravim dojenčkom, berem navodila ampak....

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BABY BORN
26.12.2007 22:29:44   
Anonimen
Mislim, da ga moreš stisnit za eno od rokic, da joka. Vsaj tako je bilo pri starem.

(odgovor članu valchy912)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BABY BORN
26.12.2007 22:34:58   
valchy912
ja to vem ampak noče, mislim da ga je treba nekako drugače držat ko pije kot pa takrat,ko želiš da lula. Kaj pa za kakat - kako se pripravi kašica?
joj kaj sprašujem pri svojem otroku je bilo samoumevno pri tem pa........... haha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BABY BORN
26.12.2007 22:37:30   
Anonimen
Pa saj so navodila cisto jasna?! Kasica se pripravi tako, da se nalije vodo v posodico do crte in nato strese prah iz vrecke in zmesa. Ce hoces, da kaka, mora dojencek sedet, ce hoces, da lula, mora dojencek lezat. Ce ga boste futrali, mora potem se eno flasko vode cez spit in ne ga obracat na glavo, ker bo bruhal user posted image  Desna roka je za jokanje (piskanje), da spusti solze je pa leva roka, ampak mora dojencek prej pit. Vsaj tako je pri mojem 12 let starem BB, upam, da niso kaj spremenili user posted image

(odgovor članu valchy912)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BABY BORN
26.12.2007 23:14:59   
Dadi
No tudi pri nas mamo tegale BB-ja...
če hočeš da se bo pokakal ga moraš dat sedet na kahlico, ker s tem stisneš ene vzvode in kakec ven iztečeuser posted image .
Ga moraš kar fajn na tesno pritisnit, da bo sedel.user posted image Jokal bo le v tem primeru da ga stisneš za eno rokico(ne vem zdejle kera je, naša pupa pa z njim spi), tako gor pri nadlahti in še to kar močno. Če hočeš da tečejo solze mu moraš s flaško vodo v usta natankat in ga potem stisneš za rokico in mu pritečejo solzice.
No to je tolk kolikor se spomnim...mi zaenkrat hrane in pijače ne vnašamo ker bi bila packarija na kvadrat.user posted image boljš da zaenkrat naša pupa sploh še ne ve kakšne funkcije ima tale njena Lučka. 

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BABY BORN
26.12.2007 23:47:21   
lelaval
Za jokat stisneš levo roko (sem šla zdaj sprobavat user posted image ) - ampak to ni jok, pač pa je bolj podobno piskanju user posted image . Za jokat pa je torej desna roka - pred tem pa mora spit vsaj 1,5 flaške (jaz sem kar po očeh zlila, ko se je mala stran obrnila, da ni predolgo trajalo user posted image ). Hrano narediš, kot je napisala Ribica, kakat pa ga moraš dat na kahlico in fejst stisnit za ramena (da se odpre čep in gre skozi) - će mene vprašaš, je to pretežko za otroke. Ko se pokaka, pa mu daj še 1 flaško za spit - da se sčisti, ker bo drugače se strdilo v dojenčku, pa bo naslednjič zaprt. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu valchy912)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BABY BORN
1.1.2008 15:12:46   
janjja





janjjaza ni večje sreče za našo malo družinico. user posted image

titleAndStar(477,0,0,false,"","")
user posted image


user posted image
Objave: 477
Član od: 30.7.2004
Kraj: Rogaška Slatina
Status: prisoten user posted image
Moje mnenje pa je da je vse to ena velika reklama Annabell in Baby born. Mi imamo slednjega in NE joka, solze iz oči dobiš šele če ga zalivaš z vodo in tako da vse spodaj ven že teče pa še oba sta težka za 3 letnega otroka!!!
Aja pa še to-
a ni za vsko uvoženo stvar v veljavi kar se potošnikov tiče da morajo biti navodila v slovenščini?user posted image
Ker jih pri nobenem od teh dveh ni!!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?