Bety upa
|
Jah... .....Vsega je na tem svetu, res......Jaz pa mislim Anonimna, da pri nas ne gre za "zavrtost", temveč za visoko moralno vzgojo in etična načela monogamnosti..... Res je, da ti ne bo kamen na glavo padel, če seksaš še z drugim.....Samo...hmmmmm....Kaj se skriva za vsem tem....... Razmišljala sem o tem, kar veliko....In mislim, da monogamija v človeku razvija občutek varnosti, sigurnosti, zaupanja, .... Psihologi so preučevali osebe, ki so podpirali poligamijo in swingerstvo in ugotovili, da jim je v glavi vedno nekaj manjkalo (somatsko in psiho).... Kaligula, Hitler s svojimi pomočniki, in podobni... so imeli takšna nagnjenja. Jah....Ne vem......Če bi družba bila v večini swingerska, potem bi jaz živela sama in si privoščila kadar hočem seks v množini in drugo živela brezskrbno. Partnerstvo bi mi bilo nemogoče v tem primeru, ker ne vem, zakaj bi prala, likala in trpela moškega doma, če jih lahko imam na izbiro takšne kot si zaželim. In prijatelje imaš lahko kolikor si zaželiš, ki pa jim ni treba kuhati kosila vsak dan, prati, likati.... Če je partnerstvo, potem naj bo monogamija in partnerstvo v pravem smislu, en moški in ena ženska, ki si zaupata in delita dobro in slabo, ki se prilagajata in za ceno te varnosti opustiš kakšno skrito željo, ki ne bo izpolnjena kot recimo želja po majhnem lulčku, ker so predolgi prava katastrofa //ali obratno //. Če je tisto drugo, menjava partnerja vsak večer.....pa naj bo vsaj uživanje v njegovih prednosti in lepotah (velika izbira užitkov brez zavor, lahko si privoščiš mišičastega mladeniča s črnimi lasmi in sanjskimi očmi) . Sumljive so mi osebe, ki se v javnosti izdajajo za "srečen par", v resnici pa so "nezadovoljna množica", ki se poskuša osrečiti na takšne in drugačne načine. Gre za sindrom "delal bom vse grdo mami za hrbtom". In kaže, da osebe niso dokončale razvoja iz pubertete v odraslost. Pri sebi moraš razčistiti in vedeti, zakaj nekaj počneš. In pri tem te ne sem motiti okolica, saj živiš svoje življenje, ki je enkratno in edinstveno. Meni je všeč, če homoseksualec prizna svoje spolno usmerjenje in živi v skladu s tem. Ne razumem tistih, ki imajo družino in še zraven tajno življenje (seksajo na službenih potovanjih s svojim kolegom ali šefom ) Toliko....čeprav sem bila predolga.... Veliko užitkov vam želim....
|