Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 11.1.2005 15:24:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Klobas mu ne dajem, hrenovke piščančje (najraje Golica), pašteto Argeta Kokošjo ali Junior. LP
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 11.1.2005 15:36:27
|
|
|
|
BokiMB
|
So to hrenovke brez ovoja?
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 11.1.2005 15:39:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
ja
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 11.1.2005 15:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za Tiborja na začetku kupovala telečje hrenovke.
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 11.1.2005 16:23:42
|
|
|
|
mehurčica
|
Zdaj se točno ne spomnim ali so piščančje ali puranje hrenovke(brez ovoja). Nekaj od tega. Pašteto pa zelenjavno, je pa tudi 2x že mesno jedel, ampak se ne spomnim katero. Klobaso pa piščančja prsa v omotu. Lp:miska:
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 11.1.2005 17:32:46
|
|
|
|
puri
|
Jaz pa do enega leta teh stvari še nisem dajala! lp:)
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 12.1.2005 8:19:50
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Ja ženske saj v teh zadevah je največ "smeti".Ne ga lomit. :muca:
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 12.1.2005 8:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne bi še nič od tega - razen Argete imam še jaz po večini teh izdelkov "prebavne (ne)motnje". Jaz osebno menim, da je bolje kupit kakšen malce prekajen vrat ali šunko in potem skuhati - sem prepričana, da je bolj zdravo...me pa prav zanima mnenje katere, ki se na te stvari bolje spozna (Seven, splišni). Sicer malce smešno, pa kdo mi bo rekel, da sem mal "mim", ampak jaz sem itak rekla, da bom v trgovino ali mesnico vzela našo :muca:, ki definitivno ve kaj je najbolje - je samo najboljše salame, posebnih ne povoha (ob res veliki lakoti Poli), rada ima kakšen prekaejn vrat ali šunko, pašteto Argeto (drugih ne mara), surovo meso pa tudi le najboljše dele (pljučno, stegno, govedino). Recimo biftek domač je, kupljenega ni variante.Pa da ne boste mislili, da jo s tem futram, le tko za foro včasih sprobam - pa osebno mislim, da se le tako ne moti.... :)-
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 12.1.2005 9:09:56
|
|
|
|
mehurčica
|
Ma, po moje mu ne škodi, če mu dam 1x na mesec kaj takega za jest. Ker midva ne jeva teh stvari skoraj nič, zato pač tudi David bolj malo.:)
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 12.1.2005 10:02:34
|
|
|
|
Donja
|
Naš je pri 6 mesecih odklonil vso mlečno hrano in sva pristala na podobnih stvareh. Argeta junior je bila zakon. Hrenovke smo kupovali samo od Košakov. Kurjih pa ne, ker niso ravno okusne. Jedel je dosti temnega mesa (goveje, puranje, piščančje). Pri klobasah pa je tako. Hrenovka in pariška sta narejeni iz istih sestavin (vsaj Košaška), potem so prišla v poštev prsa v ovitku. Prekajeno pa nisem nikoli dajala, ker je vseeno težja hrana.
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 12.1.2005 10:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda ni dobro preveč take hrane. Za včasih, recimo. Sicer pa je bolje kupovati salame, ki so narejene iz enega kosa mesa, ne da so zmlete. Naprimer kuhan pršut ali kaj podobnega, tako sem brala. Ampak to res potem že za malo večje.
|
|
|
|
katero pašteto, klobaso, hrenovke? 12.1.2005 12:44:02
|
|
|
|
BokiMB
|
Same smeti? Ja, jaz mu od tega za zdaj še nisem dala nič, niti kupljene špinače mu še nisem upala dat, pa bo star 11m. Še vedno papca zelo "dojenčkasto" hrano, kar bi rada po korakih spremenila, saj bo kmalu star eno leto, ko naj bi otroci jedli vse enako kot odrasli.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.