|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: brat-gey??
28.12.2007 15:10:53   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Joj, sem misila, da je folk že sedaj mal bolj odprt za te zadeve!
Ja jaz poznam kr nekaj ljudi, ki so geji, lezbijke...pa kva, men so ljudje kot vsi ostaliuser posted image

Se podpišem pod to...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
28.12.2007 15:20:44   
Peteršilj
ko bi zvedla, bi me verjetno najprej vrglo na ta zadnjo, potem pa bi se sprijaznila in ga vzela takega, kot je. Kaj pa češ drugega, saj je vendar tvoj brat, le pomagaš in svetuješ mu lahko. Saj je njegovo življenje.
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.12.2007 20:14:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako bi bi sprejele,če bi izvedele da je brat gey??

Čisto normalno. Verjetno bi bila presenečena prvi trenutek, zgražala se pa ziher ne bi. Ne vem zakaj. To ni glih stvar, ki si jo izbereš, ampak tako čutiš. In želela bi mu, da je srečen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
28.12.2007 21:50:04   
Anonimen
A ni boljše da se sprijazniš s tem? A poznaš katerega osebno? Ti je kdo naredil kaj hudega?
Kaj pa če bodo nekoč tvoji otroci homoseksualni.
Boš takrat tudi bruhala in se jim odrekla samo zato, ker niso takšni kot ti.
Saj niso vsi takšni kot v filmih (droge, razvrat,...).
Sprejmi ga takšnega kot je. Pa kaj če se razve! Današnja družba je že malo bolj prilagodljiva na te zadeve.
Pa da ne bi kdo mislil, da sem tudi jaz tako usmerjena.
Imam le bolj odprt pogled na to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
28.12.2007 22:25:39   
Ajvy
Važno ,da je zdrav in vesel...in ob tebi....ostalo je vse nepomembno.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.12.2007 16:35:18   
Majuska
Čisto res. Fant naj počne s svojim življenjem, kar mu paše. Neglede na to, kaj pravi okolica, ne moreš nič. Lahko mu le stojiš ob strani in mu ponudiš ramo, ko jo bo potreboval.

A je to danes še vedno tak bavbav al kaj?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
29.12.2007 23:13:57   
Anonimen
Ok res da nimam brata, ampak vseen, če sprejemaš različnost, potem jo sprejmeš tudi pri bratu. Če pa si homofobik, potem je to lahko sosed pa se boš zgražala....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
29.12.2007 23:42:17   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

moj brat je gej, s svojim partnerjem sta skupaj že 6. let in moja punčka ima dva strica. Super! user posted image
Oba imam rada, oba sta kot moja brata in meni je čisto vseeno, ali ima za partnerja moškega ali žensko - glavno je, da je on srečen; in to tudi je user posted image

evo, če bi bil moj brat, ki ga nimam, gay, bi napisala nekaj takšnega...100% user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.12.2007 21:45:08   
lotoska
Sprejemam različnost, geji in lezbijke me ne motijo. Čeprav imam nos za njih in jih hitro spoznam. Kar me pa  moti je dvoličnost, to da se ljudje poročijo imajo otroka, potem pa partnerje varajo, ker ne morejo iz svoje kože. Ampak da bi si pa priznali, to pa ne. No takih ne maram.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.12.2007 1:48:52   
yellowcrystalstar

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

.Vsak izbira sam

Taki se rodijo!!!!

Matr kolk me razkur tak folk. Sam zbira ja. Sam si človek zbere da ga bodo šinfal, zaničval, premlatl skor do smrti, pljuval za njim, da se bo lastna družina zgražala nad njim, sam se odreče kakršnikoli karieri s tem ko prizna.....itak, po svoji izbiriuser posted image
Pa nič ni moderno to. To je že od nekdaj, tudi med živalmi. Taki se pač rodijo. Sam včasih se je skrival, pa tud zdej se skriva. Marsikater k nikol neb pomislil je gej. Sam skriva. Ma familjo, otroke....in po možnosti ženo k se zgraža nad geji.
Tako neznanje v prehodu 2008 bi moglo bit kaznivo. K to je pa že sramota....da folk še vedno misli da izbirajouser posted image

Anonimna, če ti je tvoj brat priznal da je gej si lahko samo ponosna. Spada med zelo majhen procent slovencev ki imajo jajca to narest. Večina še vedno skriva sama sebe. Če ne zarad druzga, bi ga mogla spoštovat zarad poguma in zaupanja ki ti ga je s tem ko je priznal pokazal.

To ni izbira! Spolna usmerjenost ni izbira! Izbereš sam al boš priznal in živel tako kot čutiš, ali boš celo življenje lagal. Jaz osebno ne želim nobenemu bližnjemu ne komurkoli da zaradi strahu in zgražanja živi v laži v nasprotju s tem kar čuti in ne more bit srečen. Jaz vsakemu privoščim srečo.

eni jih pa še na zdravljenje pošiljajo. itak čist sick.

aja, btw, svojim nečakom že skos govorim, k so že mal starejši, da mene ne bo motlo, če bojo slučajno mel fanta namest punce.user posted image mi je pri gejih kul, da se da z njimi marsikaj pogovarjat, kar je včasih pri straightih tabu tema. me je pa pri kakšnemu že zmotlo, če so preveč mojga pecal. skratka vsi smo ljudje s takšnimi in drugačnimi osebnostnimi lastnostmi in mislim, da bi bil že čas, da postane to del naše družbe na tak način, da sploh več ne bi rabli takšnih tem odpirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
31.12.2007 7:05:50   
nInAzWeRiNa
punca govoriš kt da bi se šlo kej zate, če je, pač je ti tle nimaš kej razen da se sprjazneš in ga maš rada tazga k je, važn je da je on srečen!

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 61
3.1.2008 0:09:54   
sinity
moj bog jz ne vem a smo sam mi "ta mlada generacija" tok bl odprti za to, al so drugi tok bl zategnjeni... mi s sošolci iz faksa stalno hodmo v en in isti lokal... in tam dela en gej... (to da mi je dobr za **** bom kr spustilauser posted image )... skratka  jaz sem naprimer od sošolcev (beri: moška populacija) pricakvala kakšne negativne odzive, ampak sem se  kar fino zmotila... in vesela sem da je tako... danes ko zavijemo v ta lokal, in če dela on... vedno zapademo v kakšno  dobro debato in se še narežimo, skratka čisto sproščeno... ne vem no ni edini gej ki ga poznam, in za vse lahko samo rečem da so mi zakon še posebi mi je zanimivo to, kako veliko dajo nase... in samo ljudje so- tako kot vsi ostali...

ti anonimna, pa nikar ne skrb... še vedno ti je brat... in ne oziraj se na oklico... je tako in tako preveč zlobe kamorkoli se obrneš...

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 62
3.1.2008 0:15:22   
sinity
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

moj brat je gej, s svojim partnerjem sta skupaj že 6. let in moja punčka ima dva strica. Super! user posted image
Oba imam rada, oba sta kot moja brata in meni je čisto vseeno, ali ima za partnerja moškega ali žensko - glavno je, da je on srečen; in to tudi je user posted image

evo, če bi bil moj brat, ki ga nimam, gay, bi napisala nekaj takšnega...100% user posted image

tud jazuser posted image ... no ampak jaz mam brata...user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 63
4.1.2008 16:59:10   
Anonimen
mene bi vrglo na rit, ce bi zvedla da je ge. ogabno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
4.1.2008 17:45:47   
mami_miki
mene nebi nič motilo...ker podpiram drugačnost....men bi se še mogoče fajn zdelo...user posted image

hm...če bi pa bil sin gey? hm...sprejela bi ga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
4.1.2008 19:45:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

mene nebi nič motilo...ker podpiram drugačnost....men bi se še mogoče fajn zdelo...user posted image

hm...če bi pa bil sin gey? hm...sprejela bi ga...

Se podpišem...sprejela bi tako svojega brata ki ga imam neskončno rada kot tudi sina.
Kako lahko rečete, da je to OGABNO?!?!?! Ne razumete da se to lahko zgodi vam in najbližjim?!?!?! Kaj, a bi se odrekli brata in sina????????? Me zanima ja.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: brat-gey?
4.1.2008 19:50:03   
Anonimen
Kako bi bi sprejele,če bi izvedele da je brat gey??

Tako nekako kot dejstvo, da posluša Sidharto :).
Verjetno tako. Vem pa ne, ker nisem bila na tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
4.1.2008 20:38:18   
mami_miki
jaz sem imela zadnjič stik z enim gejom, nekje smo bili skupaj, pa še frizuro mi je naredil....ej...kooooooooooolk nežnosti...ša ful faca je bil, tako ženske linije in vse-men je bilo ok,,,,ful bolj je bil odprt kot maaaaaaaaaaaaaaaaarsikdo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.1.2008 13:40:29   
Colicka
Tud jaz bi želela poudarit, da si sam tega ni izbral, tak se je rodil!
In bodi ponosna nanj, ko bo prinznal (mogoče je že) in ga podpiraj!
Sama imam 3 zelo dobreprijatelje iz študentskih let - geje in so mi v življejnu stali vedno ob strani in se lahko kosajo z vsemi mojimi prijateljicami - so ljudje in pol ne glede na njihvoo splno usmerjenost! Privošči mu srečo! Že tako je njemu težko sprejet, da ne bo nikoli iel otrok, da ne bo mogel svoje ljubezni d partnerja odkeritp izražat (kar lahko počneš ti!!!), da se en bo mogle sprehajaz po vasi z roko v roko ...bodi mu sestra vpravem pomenu besede! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
6.1.2008 15:38:15   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka

Tud jaz bi želela poudarit, da si sam tega ni izbral, tak se je rodil!
In bodi ponosna nanj, ko bo prinznal (mogoče je že) in ga podpiraj!
Sama imam 3 zelo dobreprijatelje iz študentskih let - geje in so mi v življejnu stali vedno ob strani in se lahko kosajo z vsemi mojimi prijateljicami - so ljudje in pol ne glede na njihvoo splno usmerjenost! Privošči mu srečo! Že tako je njemu težko sprejet, da ne bo nikoli iel otrok, da ne bo mogel svoje ljubezni d partnerja odkeritp izražat (kar lahko počneš ti!!!), da se en bo mogle sprehajaz po vasi z roko v roko ...bodi mu sestra vpravem pomenu besede! 

vse sami izberemo, tudi če se tega ne zavedamo...točno tako izkušnjo, kot jo rabimo, da jo premagamo in se osvobodimo..

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.1.2008 16:17:53   
Colicka
Lepo te prosim ...tega pa res ne izberemo sami ...seveda, zavestno se odločimo, da bomo raje z istospolnim partnerjem in se bomo ****li cel lajf ja ja

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 71
19.1.2008 14:30:54   
Skratek46
Nočem bit pametna neki-vsak drugače sprejme.Jst bi sprejela v redu ker imam veliko prijateljev gejev-s tem, da moram povedat, da bi bil večji šok,če bi bil to moj sin. Ampak vseeno bi sprejela...Vsaj toliko se poznam. Nebi bilo lahko,ampak bi sprejela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
23.1.2008 16:25:13   
Slončica
Pa kaj če je gay, tvoj brat je še vedno in kot sestra si mu lahko v veliko uporo, ker mu ne bo lahko.Pa pusti govorice, kaj te boli k***c kaj si sosedje mislijo.Še kak kondom napihn pa jim ga na anteno avta navež če bojo opletal z jezikom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
24.1.2008 14:42:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vse ljubezni so enako lepe. Največ kar boš lahko za njega naredila je to, da sprejmeš to kar je.

Se podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka

Katero ime za fantka?

Mark (43%)

Tinej (6%)

Tian (26%)

Anej (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!