Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čudno brcanje oz. premikanje otročka.... 11.1.2005 15:08:11
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, pri meni je vcasih tudi tako. Zdaj sem v 28 tednu, in se kaksen dan zgodi, da ga cutim znotraj, navzven pa ni nic vidno. Jaz si to tako razlagam, da je to odvisno od tega kako lezi, in da dojencek se ni tako velik in mocan, da bi vsaka njegova brca premaknila trebuh. Vazno je da ga cutim. Mogoce ima se kaksna podobno izkusnjo. Lp, Naja
|
|
|
|
Čudno brcanje oz. premikanje otročka.... 11.1.2005 15:11:36
|
|
|
|
t_t_y
|
Ja, tudi meni se enako dogaja (25t2d). Mislim pa da je to odvisno od tega, kako je otrok obrnjen. lp
|
|
|
|
Čudno brcanje oz. premikanje otročka.... 11.1.2005 15:45:44
|
|
|
|
biser
|
Pri meni pa brca tako, da mi trebuh na hitro spreminja oblike. Enkrat mam več trebuha na eni strani pa na drugi nič, zadnjič pa sem imela celo trikoten trebušček ker se je tako čudno ulegel. :)Včasih se s fantom res presmejima, ko gledava kaj se dogaja s trebuhom. Včasih me tako brcne, da prav zaboli, ampak se nekak ne obremenjujem s tem, ker je res važno samo to, da se premika in da je zdrav. Sem pa čisto v 9nebesa. Uživam v :nosecka: dokler še lahko in predlagam, da uživate tudi ve:) Pa ne se preveč obremenjevat ker bo še vse vredu! Lep pozdrav! Nataša(30t)in :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Igrače za 5 letDejkopKakšno igračo bi/boš kupil za svojega 5 letnega otroka(fantka)?Leseno igračo (
8%)
Kocke (
22%)
Avtomobilček (
9%)
Kolo (
43%)
Skiro (
14%)
Drugo (
4%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!