|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Božično darilo
25.12.2007 17:53:56   
Anonimen
udarec po glavi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Božično darilo
25.12.2007 17:55:26   
Anonimen
Dobesedno ali pač spet samota?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2007 18:05:55   
Anonimen
user posted image hmmm.??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2007 18:17:35   
Anonimen
Kakšna samota?
Dobesedno me je kresnil po glavi user posted image  da me še sedaj boli user posted image .
Čedalje bolj dojemam, da se nasilnež nikoli ne spremeni.
Najbolje je, da sprejmem odločitev - da je to zadnji božič in NL z njim.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2007 18:24:07   
kovač
Več če maš nekoga rad nisi nasilen do njega oziroma do kogarkoli. Nihče si ne zasluži nasilja!
Zakaj je do taga sploh prišlo in kdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2007 18:25:35   
Anonimen
Ja, težko ti tu pomagamo, če napišeš samo tresk po glavi in potem, da je to zadnje novo leto z njim. Kaj pa je bilo? Kje se je začelo? Se že dolgo dogaja?

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.12.2007 18:33:43   
Anonimen
saj ne morem verjeti, grozno user posted image  in ti planiraš novo leto preživeti z njim?

no en user posted image  zate in da boš zbrala moč in pogum in se odločila tako, kot je prav!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.12.2007 19:00:11   
TIA22
ne čakaj na novo leto z njim, ker za darilo pa boš dobila zlomljeno rokouser posted image

Obilo volje, pozitivne energije in poguma ti pošiljam...Pa v Novo leto z trezno glavo zapljuj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.12.2007 21:03:49   
Anonimen
Mene pa sploh ne zanima kaj je blo, k normalen dedc ne bo nikol udaru nekoga k ga ma rad oz. sploh nikogar. Resnično ne prenesem ljudi k se jim roka sprož. Pa nima veze zakaj. Prou preziram tak folk. Zame so idioti. K če misli da se z nasiljem kej reš.....je zame idiot. Jst pa nočem idiotov okol sebe. Ne prenesem zabitih ljudi. In očitno je zabit, k če neb bil bi drugač probleme reševal.
Če te že neki razkuri greš ven, stran....ne pa udariš. Tepejo sam reve.
Pa če že ne zarad sebe.....ni mi jasno kako si tepene ženske domišljajo da ti dedci ne bodo tepli otrok. Ker če jih lahko odrasla oseba tako na rob živcev spravi da znorijo, kako jih bo šele trmasto vreščeče dve let staro bitje k ne bo nič ubogalo ker bo pač glih v elementu? Al mislite da se bo takrat lahko zadržal?
Tko da ne vem kaj nej ti rečem? Mogoč sam to da mi ni jasno zakaj čakaš še novoletno darilouser posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.12.2007 21:05:21   
Anonimen
Najbolje je, da sprejmem odločitev - da je to zadnji božič in NL z njim.

Upam, da si jo že :).

Pa to ni za jokat....prej za nasmehnit se....da greš stran....v lepše življenje :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.12.2007 21:08:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

udarec po glavi user posted image user posted image user posted image

In ti si se zmeraj v istem stanovanju?????? Ce imas vsaj malo dostojanstva se cim prej odpravi ponosu na proti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.12.2007 21:10:27   
Maleal
A to si dobila prvič tako darilo ali  ti ga je že kdaj serviral?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.12.2007 21:22:38   
malamaja
Neverjetno! Take punce kot si ti anonimna me vedno užalostijo. Pri svojem poklicu jih srečam veliko. Pomanjkanje ljubezni do same sebe, samozavesti in samo spoštovanja.

Nikaor ne moreš nekomu pustiti da tako dela s tabo. Ampak saj že vem iz izkušenj, da besede naletijo na gluha ušesa, konča se lahko le na tri načine......ali ti bo nekoč res dovol in boš res odšla, ali boš to trpela ti in kasneje tvoji otroci do konca svojih dni ali pa bo nekega dne šel predaleč in boš končala na drugem svetu. Žal tako je da vse kar ti tukaj napišemo ne bo pomagalo. Ker odločitev da se s tabo ne dela tako je samo tvoja, dokler je ne boš sprejela bo ostalo tako.

Do takrat pa ali se ti ne zdi da si zaslužiš več?

Mala maja

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.12.2007 21:27:49   
kaya2007
Kakšna samota?
Dobesedno me je kresnil po glavi

sej vem, da ni smešno...ampak sem se vseeno nasmejala po celem dnevu kreganja z možem user posted image  ne vem, kaj je bolj boleče user posted image  ni pa nobena oblika nasilja boljša, v vsakem primeru je bolje iti stran.

(odgovor članu malamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.12.2007 21:44:12   
skrivnost
imej rada sebe in se odloči tako da bo zate dobro!
ampak dobro premisli,...

v pomoč...
si predstavlaš kaj bo čez 5, 10 let?

pozdrav

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.12.2007 21:44:36   
skrivnost
pa se nekaj... BODI MOČNA!

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.12.2007 23:32:10   
Anonimen
Anonimna, popolnoma te razumem.. Težko je oditi stran od osebe, ki jo ljubiš, pa čeprav s teboj ravna zelo grdo.. Ampak pomisli... Se splača ostati z njim zaradi tega, ker ga ljubiš? Ali si raje nesrečna, kot srečna? Jaz sem se za odhod odločila pravi čas in ni mi žal, življenje je lepše, srečna sem... Srečen je moj sin, ker ima mamico popolnoma zadovoljno.. Kaj je lepšega od tega - biti srečen... Lahko se mi javiš na ZS, pa ti bom pomagala... user posted image

(odgovor članu malamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.12.2007 10:45:43   
Teya*D.
Naj se mu roka posuši....
Kako lahko kar udari?Se sploh zaveda kaj počne? Ne dovoli mu, ne ponižuj se....
Novo leto je lahko lepše in v kakšni boljši družbi lahko začneš popolnoma na novo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.12.2007 16:08:27   
m76
Tepejo sam reve.

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.12.2007 21:21:10   
taja27
malamaja mene pa užalostijo taki komentarji ljudi, ki so v taki službi, kot ti.

ženske, kot je anonimna, ne potrebujejo od ljudi, ki so v taki službi kot ti, takšen komentar. če bi bile dovolj samozavestne, če bi se dovolj ljubile ... potem vas ne bi rable. potem bi vse same uredile oz. se ne bi nikdar spustile v takšen odnos ali pa ga bi na hitro končale.

in če se vrtijo v začaranem krogu rabijo pomoč. in zato ste tam vi, v takih službah. da pomagate, čeprav poznate začaran krog. in veste, da se iz njega težko uide. zakaj delate v takih službah, če že v šartu pričakujete od ljudi, ki se ne znajo sami pomagat, da bojo vse storili sami. a vam ni jasno, da pač ne zmorejo? ravno zato potrebujejo pomoč od vas, od nas na RRju ... pa čeprav samo moralno.

anonimna tebi pa želim veliko  moči in malo sreče v življenju, da boš naletela na takšne ljudi, ki ti bojo znali pomagati, če sama ne boš zmogla.

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.12.2007 16:23:48   
Anonimen
Hvala vsem za take in drugačne komentarje.
V novem letu 2008 moram najti v sebi dovolj notranje moči, poguma ......
da končam kar končati moram.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.12.2007 17:16:51   
riders

Moja želja tebi za novo leto je, da res najdeš v sebi dovolj moči, da prekineš z njim. Še bolj pa ti želim, da najdeš moč že zdaj - zakaj odlašati na jutri, kar lahko storiš že danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.12.2007 19:59:54   
baguSka

Jaz ti mocno zelim, da bi zbrala pogum se letos. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.12.2007 20:03:59   
Anonimen

Jaz močno upam da boš našla moč še pred novim letom.
Tu imaš naslove in telefonske varnih hiš. Ne boj se poklicat.
tukaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!