|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   indukcijska plošča in pečica
24.12.2007 22:46:21   
sneska1
POZDRAVLJENI,
PROSIM ZA POMOČ PRI IZBIRI INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE TER PEČICE. S KATERO STE ZADOVOLJNI, KATERO MI PRIPOROČATE. ALI SO VREDU TISTE KUHALNE PLOŠČE IN PEČICE, KI SO V KOMPLETU. SO BISTVENO CENEJŠE, ČE KUPUJEŠ SKUPAJ, KOT LOČENO. ALI POZNA KDO PEČICO Z MIKROVALOVNO PEČICO? BAJE OBSTAJA, VENDAR NE VEM KJE.

LP

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 27.12.2007 11:04:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: INDUKCIJSKA PLOŠČA+PEČICA
25.12.2007 12:31:01   
SašaR
Jaz ti lahko povem samo glede plošče. Imam Bosch-evo dve navadni + dve indukcijski in sem ful zadovoljna. Ne vem sicer kakšna je razlika od Gorenjeve, vem pa da je gorenjeva na vse štiri indukcijska ful cenejša od 2+2 te naše. Je pa dejansko enako kot da bi kuhala na plinu. ko zmanjšaš še zmanjuša v tistem trenutku temperatura. Moraš pa imeti posodo, ki na dno prime magnetek.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: INDUKCIJSKA PLOŠČA+PEČICA
26.12.2007 21:31:45   
Skabi
Jaz ima od gorenja indukcijsko in posebej njihovo pečico. Če je fajna, še ne vem, ker je še zapakirana. Gorenje da zraven indukcijske komplet posode.
Če ne veš, kaj bi, pojdi v trgovino in ti naj vse pokažejo. Nama je v Merkurju Ce prodajalka zelo dobro razložila, kaj kdo ponuja.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: indukcijska plošča in pečica
27.12.2007 11:08:13   
Katrin
Bosch user posted image

Sva zelo zadovoljna.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 11:38:15   
tofsi
PLOŠČA ELEKTROLUX - 2 INDUKCIJE +2 NAV. - ZELO ZADOVOLJNA. ČE BI ŠE KUPOVALA BI KUPILA VSE 4 INDUKCIJE. PEČICA GORENJE ZELO ZADOVOLJNA.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 13:13:12   
frufru
Pri kuhalnih ploščah bodi pozorna na razdaljo med ploščami. Dizajnerji pogosto pozabljajo, da je dno posode ožje kot sama širina posode. Pri gorenju so preveč skupaj, je mogoče 2 cm vmes lufta. Če se ti ne mudi, kupi ločeno, ko bo v akciji (GA ima vsak mesec kaj v akciji), pa malo popvprašaj za ceno razstavnih eksponatov. Ti so praviloma cenejši. Mikrovalovne s pečico se po mojih izkušnjah cenovno ne izplačajo. Se vseeno lepše speče v klasični pečici

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2007 18:57:57   
sneska1
Frufru, ali se ne speče enako kot v klasični pečici. Meni je trgovka zagotovila, da je enako, vendar mi je mož tudi rekel, da misli, da ni enako.
Kateri prizvajalec pa ima plošče dovolj narazen. Jaz sem želela najprej miele kuhalno ploščo, ki je podolgovata, pa je zelo draga. Kaj pa gorenje tanove indukcijske? Hvala za pomoč.

lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2007 19:41:05   
eya
Mi imamo Gorenjevo, vse 4 so indukcijske, smo pa zadovoljni.

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 17:00:42   
Skabi
electrux ima nadstandardno indukcijsko ploščp (širine 70 cm) z večjimi kuhališči. ki niso okrogla.

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2007 20:18:12   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: sneska1

Frufru, ali se ne speče enako kot v klasični pečici. Meni je trgovka zagotovila, da je enako, vendar mi je mož tudi rekel, da misli, da ni enako.
Kateri prizvajalec pa ima plošče dovolj narazen. Jaz sem želela najprej miele kuhalno ploščo, ki je podolgovata, pa je zelo draga. Kaj pa gorenje tanove indukcijske? Hvala za pomoč.

lp

Za meso ne rečem, če hočeš pa kakšno potico al pa piškote peč pa ne gre oziroma so problem pekači. Ker not ne sme it nič železnega. Ko sem jaz kupovala štedilnik (ploščo), sta imela elektrolux in gorenje plošče narazen samo 1 cmuser posted image user posted image user posted image  Sem kupila potem siemens, ki je itak isti koncern kot bosch, samo da je bil takrat v akciji. Mata pa oba plošče cca 5 cm narazen.

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2007 21:35:55   
robinzon
V kombinirani MWP lahko pečeš na železnih pekačih, ker tako ali tako uporabljaš konvekcijo in ne mikrovalov. Je pa res, da kaj večjega notri ne moreš speči, razen, če vzameš siemensovo, katera pa ima ceno preko 1400€ in 42 litrov, torej še vedno malo manjša od klasične. Sem jo gledala na gaa in ima zunanje mere enake kot navadna pečica.
user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2008 8:35:43   
mala zirafa
Baje da induk.plošča rabi dlje časa da ti npr. voda zavre.Tako sem slišala.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2008 10:37:26   
robinzon
Sama je sicer nimam, ampak a ni pri indukciji tako, da zavre voda precej hitreje kot npr. na steklokeramični? Enkrat sem gledala eno tabelo, v kolikem času zavre en l vode, pa je bila indukcija v vrhu.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2008 11:42:12   
SašaR
Voda pri indukcijski zavre veliko hitreje kot pri navadni ali na plinu.
Mi imamo med kuhališči kar veliko razdaljo. Imamo Boschevo plato.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?