|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 11:33:04   
TANTRA
Po 10 letnem jemanju tbl. Diane sem sedaj opazila, da imam hitreje mastne lase, koža tudi malo cveti, nohti so slabši. Zanima me, če ima katera podobne izkušnje?
Sicer jemljem folno kislino in Unicap T, vendar ni nič boljše.
Hvala in pozdravček :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 12:16:43   
Udb
Jih še vedno jemlješ ali si sedaj prenehala?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 12:32:08   
TANTRA
Prenehala sem jih jemati novembra. Sedaj pa menstruacija zamuja in omenjene težave.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 12:39:14   
tinkamiška
Živjo!

Po mojem se bo vse uredilo samo od sebe, čeprav bi šla jst na tvojem mestu mal k G pogledat, če ti bo tale M še nagajala. Drugače sem pa jst po prenehanju s KT dobila težave s kožo, ki sem jih šele zdej po dveh letih odpravila.

Upam, da bo vse O.K.:rozica:

Tinka

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 12:46:19   
Udb
OK! Moje izkušnje: aprila sem prenehala jemati Diane 35. Po 2 mesecih se je koža totalno razcvetela, lasje so bili za en drek. :(( O menstruaciji sploh ne bi izgubljala besed, ker jo imam še sedaj na 60 ali več dni!! In moja G pravi, da se bo to že uredilo (ali pa tudi ne) in da to se pač zgodi! Tako da....potrpežljivost!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 13:43:29   
TANTRA
Ja, sem se že posvetovala, da če ne dobim M v enem mesecu pridem po posvet. Namreč brez M ne bo bebike in ker sem že v kritičnih letih bo treba akcijo.
So mi pa omenili Dabroston za urejanje ciklusa, ne vem pa če je to dobro za morebitno nosečnost.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 13:48:48   
taša74
Meni so kontracep. tablete zamenjali z Diane 35 ravno zato, ker sem imela probleme z kožo in lasmi. ko pa sem pred približno 2 letoma nehala jemati te tablete, so lasje začeli full izpadati, da o mozoljih sploh ne govorim. Čisto lahko bi se primerjala z kakšnim najboljmozolastim 15 - letnikom.
G. mi je rekla, da je pač to reakcija telesa, ker več ne dobivam tega hormona, ki je v teh tabletkah.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 15:12:01   
biba77
Tantra,

Dabroston ti bo uredil M, ne bo pa ti vplival na O.

Lahko, da bos O mela normalno, lahko, da bo cisto na zacetku, v sredini, na koncu M ali med njo, lahko pa se ti zgodi, da bos imela samo menstruacije brez O.

Poskusi se dogovoriti vsaj za krvne teste (naredijo skozi cikel in s tem preverijo ali imas svoje ovulacije).

Verjemi mi.
:miska:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 18:51:00   
wawa
Lep pozdravček

Tudi jaz sem nehala jemati tabletke novembra pa sem sedaj M dobila šele po 45 dneh, menda se to počasi uredi.

Kar se tiče nohtov in las je stanje pri meni enako kot opažate ostale, nisem pa še odkrila rešitve...

Hja pa pravijo da so KT neškodljive, jim bom jaz dala eno po tazadni!!!

Wawa

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 18:53:54   
naja78
halo.ni šans,da jih jaz še poskusim,evo kolk je težko pridt do:duda:.sploh ni tako kot sem si mislila pred leti:1x not pa si :nosecka:.figo freško nič ni s tem,te so redke.

p.s.:mal se moram spljuvat.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 18:57:15   
wawa
Ti kar pluvi pomaga. Najbolj sem se razjezila, ko sem zadnjič našla škatlico KT in sem prebrala navodila: ""nobenih stranskih učinkov, lahko se sicer malo zrediš amak to je vse, nobenih naknadnih učinkov, aja da ne pozabim še celo možnost za raka na dojkah zmanjšuje......... pa to je super!!! "":grrr::grrr:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 19:08:53   
baguSka
Tud jst sm jemala Diane 35 in to dvakrat po 3 leta z enoletno pauzo. Men so jih tud predpisal za kožo, ker imam namreč z njo same probleme. No malo so že pomagale, veliko pa ne. Med jemanjem me je zelo pogosto tko bolela glava, da mi je blo od tega celo zeloooo slabo. Tko me je tud enga dneva ko sm bla na obisku in me je znanka vprašala če jemljem kakšne KT. Ko sm ji pritrdila, mi je rekla, da me sigurno glava boli zarad njih. In res! Poskusila sm. Prenehala sm z jemanjem tabletk in od takrat (že 1,5 let) me ne boli več glava.:)- Vsaj ne tako kot me je takrat. Res pa je da se mi že od takrat zelo mastijo lasje..:grrr: Nič ne pomaga razen pogostega umivanja!
Phja :grrr::grrr: tok o ostranskih učinkih!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 20:06:59   
naja78
hojla.punce če je le možno,jaz ne jem več tabletk.pa tudi v poznejših letih ne,ker baje povzročajo raka na joškah.tega preveč vidim vsak dan,tko da je obup.raj se o tem ne pogovarjam.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 21:07:08   
Pia73
Jaz pa sem 8 let neprekinjemo jemala KT, pa nisem imela niti enega samcatega problema, da ne povem ,da sem vmes jemala ene, ko so jih pol ukinili??? A se kdaj vprašate kakšni bi šele bili problemi, če jih ne bi jemale? Pa kako bi bile vesela :duda: ko si ga še niste želele. Jaz sem si od vekomaj želela dva otroka ampka takrat, ko se bom sama za to odločila. In KT so mi pri tem izdatno pomagale,...

in ne nazadnje ne pozabite, da pri meni KT niso krive za probleme z nezanositvijo,... Jaz sem prvič zanosila v prvo, ter nosila in rodila brez problemov,...

Obsojanje vse povprek in brez argumentirane razlage tudi ni pametno,...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   DIANE 35-NASVET
11.1.2005 21:12:00   
miska2004
Jaz pa sem KT jemala cca. 14 let :zmeden: , ne spomnim se več, katere...ampak večina punc se mi zdi da uporablja (oz. je uporabljala, ko sem bla jaz še mlada ;) te iste tablete), in moram rečt, da med jemanjem nobenih problemov sploh, ko pa sem jih nehala, mastni lasje in mozolji, groza! V puberteti nisem bila tako grozna!! Pa sem mislila, da se bo to po parih mesecih uredilo, ko naj bi se kri sčistila, ampak ne... Tko da zdaj mi pomaga Vichy-jeva krema Normaderm - če ma katera probleme z mozolji, toplo priporočam!

lp :rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   DIANE 35-NASVET
12.1.2005 8:23:06   
simonas
Jaz sicer z lasmi nisem imela problemov, ker imam goste, močne in suhe in so morda zdaj celo lepši, kot so bili prej, so me pa zato napadli mozolji. Ciklus se mi je sicer takoj uredil, vendar pa sem se mozoljev komaj zdaj rešila. Čisto odvisno od tvoje kože. Jaz sem poskusila več vrst kozmetike, na koncu pa mi je ustrezal Vichy tonik za masno kožo in vlažilna krema. Ni pa garant, da bo tebi ustrezalo. Poskusi.

Simona

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   DIANE 35-NASVET
12.1.2005 8:31:38   
simonas
Kar se nohtov tiče pa poskusite malo s kalcijem. Meni je ful pomagalo. Hkrati pa še magnezij, da ne bo prišlo do zaprtja, ker kalcij sam zna kar zapirat.

Simona

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   DIANE 35-NASVET
12.1.2005 11:33:31   
TANTRA
Oj, punce hvala za odgovore. Sem si že kupila Vichyeve izdelke in je kar v redu. Zamenjala pa si bom tudi šampon za lase.
O škodljivosti Diane pa takole. Moja ginekologinja mi je rekla, da se ob morebitni nosečnosti ob užitju Diane tbl. pri fantku ne razvijejo spolovila.
Poleg tega pa sem slišala, da se strupi nalagajajo na jetrih.
Ker si še želim biti mamica (imam dve pubertetnici)
in po informaciji kakšne učinek imajo tbl. sva se s partnerjem takoj odločila za prenehanje.
Res je, da sem se vseh 10 let počutila dobro, nisem
imela težav ne s težo, ne z glavoboli.
Sedaj pa opažam, da sem manj nervozna, manj napeta,
celo shujšala sem. Na M pa še čakam.
Se pa bom pozanimala pri naslednjem obisku glede ovulacij, ki so bile moj problem že v mladosti.
POzdravčke

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?