Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Žalostna in prestrašena... :( 24.12.2007 8:57:13
|
|
|
|
pety78
|
Saj ne vem, na kateri forum naj dam... gre se namreč zaradi spremenjenih celic na materničnem vratu. Lani so mi ugotovili CIN II do CIN III, letos maja pa sem imela klasično konizacijo. Izvidi so bili ok, izrezano je bilo kar dosti, do zdravega, nobenih omejitev za nosečnost, jaz sem sedaj 12 tednov noseča, na prevem pregledu mi je moja G vzela bris, po pošti pa sem dobila rezultate in sicer C3. Meni se srce trga, jaz pa noseča.... A bom mogla zopet na operacijo, a bo to moj zadnji otrok, če mi ga bo sploh uspelo spraviti na svet...? Je bila katera v vsaj približno podobni situaciji? Kaj pomeni to za nosečnost?
|
RE: Žalostna in prestrašena... :( 24.12.2007 9:04:22
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem imela konizacijo, zanosila, ko sem že leto dni imela izvide le O.K. Skozi nosečnost pa nisem glede tega imela težav. Je pa kolegica imela tak izvid v , pa ji je G dejal, da je to najbolje -ker se stanje po naravni poti samo od sebe lahko pozdravi. In se je res - ne konizacije, ne česar drugega ni nikoli rabila dati skoz. Tako, da ne misli na najslabše. Uživaj v praznikih, G pa ti bo že povedal kako in kaj naprej.
|
|
RE: Žalostna in prestrašena... :( 24.12.2007 9:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam pojma o čem govoriš , želim te samo in ti zaželeti vse dobro.
|
|
|
|
RE: Žalostna in prestrašena... :( 24.12.2007 9:26:43
|
|
|
|
špelin@
|
Sama sem za bris C3 izvedela, ko sem zanosila. Šla sem (s svežima na nos. testu) na pregled h G in izvedela za slab bris. Seveda me je takoj vrglo iz tira, na srečo sem tule http://www.bambino.si/forum/viewtopic.php?t=4460 dobila pomirjujoč odgovor in sem se takoj bolje počutila. No, ravno prejšnji teden (noseča 16 tednov) sem bila na drugem pregledu v kolposkopski ambulanti pri dr. Kobalu v LJ in je ugotovil, da sva čez najbolj riskantno obdobje, celice niso podivjale, nosečniški hormoni (še) niso naredili "škode", zato imam prihodnjo kontrolo v 25. tednu. No, dr. Kobal mi je povedal, da se v nosečnosti takšno stanje pač podrobno spremlja, dobro opazuje in se VEDNO poskrbi, da je izid dober tako za otroka kot za mamico V izredno redkih primerih, ko celice preidejo v agresivnega raka MV, se pač nosečnost prekine takoj, ko ima otrok šanse za preživetje in se stvar operira - običajno pa se počaka do 6. tednov po porodu, ko se celice odstranijo. Želim ti vso srečo, vem, kako se počutiš, če ti lahko še kakorkoli pomagam, samo reci
|
|
|
|
RE: Žalostna in prestrašena... :( 24.12.2007 11:50:39
|
|
|
|
benika
|
Joj pikica moja , drži se!
|
|
|
|
RE: Žalostna in prestrašena... :( 24.12.2007 12:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, moja sestra je imela nekaj podobnega. Pri njej niso rekli drugega, da bodo pač počakali do konca nosečnosti in ji potem naredili konizacijo. In so. Tako d aizgleda, tole ni tako zelo redko, zato se lepo pomiri. Te bood pač malo bolj spreljali, ampak izgleda, da se ponvadi vse srečno konča. Želim ti, da se tudi pri tebi. Saj se bo, boš videla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2007 13:09:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?