|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 9:46:49   
anadejka
Hojla bejbike,kako ste???:);)

Vidim da se zadnje čase dogajajo taki pozitivni uroki in se se vas vedno več s seznama bodočih nosečk seli na spodnjo stran,prav je tako!!!8)
Jaz sem pred kratkim pisala da ta mesec itak ne bom imela niti upanja in sem se s tem tudi sprijaznila.A glej ga zlomka,moja O je le prišla,čeprav z zamudo.Ehhhh pa bom spet napeta in polna pričakovanja,standard.M:hudicek:upam da ne bom dobila v četrtek,pa me že zdej nekaj špika in šraufa po podvozju.Ampak tut če pride M ne bom jezna in žalostna ker grem takoj ko :hudicek:odpeketa na HSG.To komaj čakam,da vidim in pridem stvari do konca kaj :hudicek: ja narobe.

Tako beybike moje fajn se jmte pa pridne bodte,vsem novim in starim :nosecka:želim mirno in zdravo nosečnost,vsem ki pa :nosecka:še bomo pa čimprejšnje:modri::roza:,pa čim manj sekiranja in čimveč smeha in sreče!!!

Lepe pozdravčke,pa radi se imejte.............andrejka76
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 10:21:01   
simonas
Ja kar priznam da je malo boljše ozračje v tem letu, pa čeprav še nisem med :nosecka:. Lepo je videt čim več veselih vriskajočih novičk...

Moje podvozje ima trenutno mir, pa čeprav me je pred dvema dnevoma tako bolelo:(, da groza, ampak upam, da je bila to O, kar je vsekakor pozitivno:). Zdaj me pa samo prsa bolijo in to tako, da se jih raje ne dotikam, ker ni prijetno. A katero bolijo prsa po O??:zmeden: Pa tak napihnjen buši imam že tri dni, da sploh nočem več hodit mimo ogledala. Saj sem sicer tak med tistimi pol baročnimi ampak taki buši pa nimam...

Rada bi delala, ker imam ful dela, pa še ni programerja, da bi mi prekurblal program, tak da bom pol spet nadure tolkla. Je treba plače obračunat...

Ajd pupe držite se! Pa čim več :bravo::bravo::bravo: novičk...

Simona

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 10:54:11   
pika74
Eeeeeeej šjora 8),

sm glih dons misnla nate. Sm bla zihr, da maš že HSG za sabo.
Drgač? (Ena moja znanka prau) Vsaka svojo krtač:)-:)-:)-:)-

hehe. mal heca mora bit.

Jst svojo M prčakujem 15.1., ker pol šiiiiiiibam na laparoskopijo.

No, zdej pa :kuza::kuza::kuza: nazaj delat.

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 11:33:55   
anadejka
Hey vevrca:metulj:,kwaj zdej.Ne ne ni še blo HSGja.Zdej čakam :hudicek:,ki naj bi pršla jutr al pa pojutršnem,pol jo mora bi še konc in pol čez kake dva dni pa bo.Tko da tam nekje 24.1.bi mogla imet HSG.Bomo vidl.
Drgač pa jaaaa,sama si jo češem c c c c:)-,ti maš pa res dobre:)-.
Hec mora bit ja,definitivno.Drgač pa čist zares zadnje čase fuuul gledam tko po internetu poročne oblekce wiiiiii,kok so lepe.Sploh ne vem kako se bom jest odločila kero bi imela,pojma nimam.Sem pa zadnč prebrala Pika da se boš ti tut letos poročila.BRAVO čestitam:bravo::bravo::bravo:!!!!Ejjjj a veš kaj,jest sem zdej naročila komplet revij (8 številk)MOJA POROKA,pa ko mi jih pošljejo lohk prideš k men na pijačko,pa bove skupaj listale:bravo:!!!

Kwa pravš?!!!

No lepe pozdravčke:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 11:39:29   
anadejka
Ehhhh :ups: zmotla sem se,HSG naj bi imela tam nekje okol 18.1. - to bo pa že kmal.:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 11:40:28   
pika74
Jst sm pa glih prejle rezervirala poročno dvorano v Zemonu :love::love:.

Bom pršla enkrat, pa bova mal zbrale oblekce :metulj::metulj:, da bova lepe princeske:love::love:.

Aja, pomoje bova skup noge u luft držale - ti za HSG, jst pa za laparo.:miska::miska: Jst morm en petk to met, ker moj G sam ob petkih to dela. Pa tik po M mora bit.

pa-pa
Pika74

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 11:47:36   
anadejka
Juuuupiii jaaaa:bravo::bravo::bravo:,es morš pridet!!!

Aja pol boš ti ziher 21.1.noge v luft držala.Pika a pol boš v bolnici ostala?
Jest jih bom pa po moje kmal po 18.1.,še ne vem še,bom mogla še poklicat,ko bom imela :hudicek:.
Pika a se zmenve,da ko dave to čez,da se res zmenve:)-:)-:)-:)-pfffff kako sm to povedala:ups:
Ko bova noge spustle in okrevale se dobiva!!!

Zmenjeno?:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 11:59:47   
pika74
Ja, jst bom mal v bolnci ostala - sam ne vem točn kok dni. Ene par najbrž. Pa še mal bolniške pa bo.

Pol k bova noge dol spustle, se bova pa doble 8)8).

pa-pa

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 12:45:53   
tinkamiška
Ojla!
Se bom še jst mal tuki oglasla. Ja babe, kaj je zdej a bomo res vse noge v luft držale al kaj?;)

Pika, a maš še kr tiste znake, hm, pr men je ta mesec spet čist drugač:zmeden:, joj kr ne morem same sebe pogruntat. Prej so me joške bolele od O naprej zdej me šele zadnji teden. Slabo mi je vsako jutro, pa zvečer pa še vmes, na konc bo pa spet Franca prdivjala:)-

Pa sej bi rada sam, da če ma namen prit, da bi bla točna, da lahko grem noge v luft držat!

Nč, držim pesti za vaju z Andrejko, da bojo vse pošraufal, še bolj jih pa držim:miska::miska::miska:, da France tokrat ne bo!

Lepo se mejte!

Tinka

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 13:04:00   
anadejka
Čau Tinka,tut jest držim :miska::miska::miska:za vse!!!!
Kej pa veš,mogoče je pa to kak znak da France ne bo8).
Kakor koli že,enkrat bo pa ziher prišel tisti dan ko bo tut Franca spkirala kufre,ane!!!
Tut ti miška dobr oprav,pa pomahi z nogam k jih boš u luft držala :)-:)-.

Lepe pozdravčke:miska::miska::miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 13:09:15   
pika74
o tinkamiška.

Jst mam zdej take znake, da je neki roza izcedek. Malo krvavo ampak ne dovolj, da bi rekla, da je 1. dan M. Neki zeza tole. Takrat, ko hočeš, da pride, zamuja; ko pa hočeš, da je ne bi blo, pa prehiteva.

Eh bo že.

lp:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JUTRČKAAAA ;)
11.1.2005 13:44:50   
tinkamiška
Joj, sej jst tud držim pesti za vse:miska::miska::miska::miska:!!!!!

Pika, jst upam, da je nebo, če pa že mora prit, pa da nebi zamujala!:rozica:

Andrejka, ne vem, če bom upala bincat z nogam, da nebi kake luči dol sklatla:)-:)-:)-

Tinka

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.