Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
strah pred tujimi otroki 24.12.2007 0:54:34
|
|
|
|
Skabi
|
Mo sin ej star 5,5 let. Kako leto opažamo, da se zelo boji družbe otrok, kjer nikogar ne pozna. Recimo, noče na pravljične urice, če ni prepričan, da bo tam vsaj eden otrok, ki ga pozna (potem je vse v redu). Na morju ni hotel na delavnice, ker so bili tam sami tuji otroci. Aja, povsod je zraven mlajši bratec (3 leta), kar pa mu očitno ni dovolj. Hoče še katerega poznanega ali ap mene ali atija. Kolikor vem, nima nobene slabe izkušnje s tujimi otroki, pa tudi drugače je samostojen. Z odraslimi takoj naveže stik, problem so samo tuji otroci. v vrtcu je med priljubljenimi (če sodim po številu vabil na rojstne dneve, pa tudi vzgojiteljica tako pravi) Zdaj smo ga začeli načrtno vključevat v dejavnosti, kjer ni njegovih prijateljev. Ampak joka, še rpeden kam gremo, da njega ne zanima, da bi ostal doma, da nima časa... Včasih nam uspe, včasih pa se nikakor noče vključit v družbo. kak pameten nasvet, prosim
|
|
|
|
RE: strah pred tujimi otroki 24.12.2007 1:20:48
|
|
|
|
piščanc
|
ne silit bo že. mogoče pa ga preveč, prekmalu vključujete v samostojne dejavnosti. saj ne vem. ali je pa v znanem okolju velik car in vse zna najbolje, v tujem okolju ga pa kdo prekaša in se ne znajde kot drugi. jaz nikakor ne bi otroka vključevala v dejavnosti, kamor noče, pa čeprav je razlog družba. še jaz grem raje kam, če vem kdo me čaka, kaj šele otrok. saj je še mali. če preveč pričakuješ od otroka, se bo ustrašil.
|
|
RE: strah pred tujimi otroki 24.12.2007 7:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi rekla zelo podobno kot piščanc. Ne ga silit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.