|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred tujimi otroki
24.12.2007 0:54:34   
Skabi
Mo sin ej star 5,5 let. Kako leto opažamo, da se zelo boji družbe otrok, kjer nikogar ne pozna.  Recimo, noče na pravljične urice, če ni prepričan, da bo tam vsaj eden otrok, ki ga pozna (potem je vse v redu).  Na morju ni hotel na delavnice, ker so bili tam sami tuji otroci. Aja, povsod je zraven mlajši bratec (3 leta), kar pa mu očitno ni dovolj. Hoče še katerega poznanega ali ap mene ali atija.

Kolikor vem, nima nobene slabe izkušnje s tujimi otroki, pa tudi drugače je samostojen. Z odraslimi takoj naveže stik, problem so samo tuji otroci.  v vrtcu je med priljubljenimi (če sodim po številu vabil na rojstne dneve, pa tudi vzgojiteljica tako pravi)

Zdaj smo ga začeli načrtno vključevat v dejavnosti, kjer ni njegovih prijateljev. Ampak joka, še rpeden kam gremo, da njega ne zanima, da bi ostal doma, da nima časa... Včasih nam uspe, včasih pa se nikakor noče vključit v družbo.

kak pameten nasvet, prosim user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah pred tujimi otroki
24.12.2007 1:20:48   
piščanc
ne silit bo že. mogoče pa ga preveč, prekmalu vključujete v samostojne dejavnosti. saj ne vem. ali je pa v znanem okolju velik car in vse zna najbolje, v tujem okolju ga pa kdo prekaša in se ne znajde kot drugi.

jaz nikakor ne bi otroka vključevala v dejavnosti, kamor noče, pa čeprav je razlog družba. še jaz grem raje kam, če vem kdo me čaka, kaj šele otrok. saj je še mali. če preveč pričakuješ od otroka, se bo ustrašil.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2007 7:06:59   
Anonimen
Bi rekla zelo podobno kot piščanc. Ne ga silit.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2007 8:33:39   
frutka_
Se mi zdi da je bolj zapečkarski tipček? Se motim? Take male zapečkarje stežka kam spraviš. Po eni strani se mi zdi OK, da ga ne siliš, po drugi strani pa se mi zdi fantek že kar velik in je včasih tudi potrebno vztrajat. Nežno vztrajat, da ni še večje ipike.user posted image Mislim, da je to modna muha.user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.