|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 8:39:00   
Lenny
:( Punce, na pomoč! :( Najin mali kašlja od sredine decembra. Najprej je bilo rečeno, da je kriv prehlad, virus in da bo pomagal slezov sirup. Dva tedna, rezultata pa nobenega. Potem smo slez zamenjali s Panatusom, en teden, nič boljše. Prejšnjo sredo nam je zdravnica dala vpihe, nobenega rezultata, zdravilo pa enako kot pri bronhitisu. :( :( :( Jutri smo spet naročeni, mene pa vedno bolj skrbi, kaj je to! Mulčku praktično ne manjka nič, razen da obupno suho kašlja, vseeno ali je zunaj ali noter. Vročine ni, apetit in razpoloženje O.K., prebava b.p., ko ne kašlja, daje vtis najbolj zdravega otroka. Krvna slika je pokazala prisotnost virusa, drugače je tudi kri super.
Ima katera podobno izkušnjo? Ja, tudi domača zdravila proti kašlju smo dodajali, pa ni nič učinkovalo. :(
Za vsak nasvet bom hudo hvaležna!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 8:54:58   
Anonimen
A potem tista prisotnost virusa lahko povzroča ta kašelj, ali kaj?
Če ne, potem bi jaz poskusila kašelj kar malo odmisliti. Z zdravnico pa bi se dogovorila, da prideva enkrat na 14 dni (ali pa enkrat na teden) na kontrolo, da mu posluša pljuča ali karkoli že naredijo. Če ni tako grozno, potem bi bilo mogoče to res edino, kar lahko narediš, če drugega nič ne pomaga.
Tibor je bil tudi prehlajen kaka dva meseca skupaj, pa smo pač nos brisali in nič drugega. Potem je kar naenkrat prešlo samo od sebe. Sicer je sedaj občasno spet prehlajen, tudi kašlja, sicer mehko, ampak samo mine. Brez sirupov. Zaenkrat. Pa vitamine mu dajem vsak dan.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 9:02:15   
puri
A si mogoče sirup iz borovih vršičkov tut že probala? Pri nas drugač ta zelo hitro pomaga!

lp:rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 9:28:27   
Anonimen
Ja, kamilice pa res delajo čudeže. Tudi moja nečakinja je kot otrokec kašljala non stop. Tudi oni so hodili k vsem možnim zdravnikom, imeli raznorazne pumpice, teste so ji delali celo iz potu. Potem pa je sestri ena priporočila inhalacijo kamilic in je kašelj čudežno minil.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 9:39:40   
BokiMB
Kaj pa Sinecod kapljice? Ali pa Wick Baby balsam, s katerim ga zvečer namažete po prsih in med lopaticami?

Lahko poskusite tudi to.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 9:45:18   
Žaža
Pa nosek mu redno čisti, ker to tudi zelo draži grlo in dihalne poti, kar pa povzroča kašelj.
Upam, da bo vse to skupaj dalo rezultate.

T.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 10:04:17   
Anonimen
Ciao Lenny..

Tudi pri nas je isto z razliko da Timi ne kašlja suho ampak se mu še vedno zadaj iz noska cedi po grlu in ga potem sili na kašelj.:((
Antibiotik je prijel na srečo je najhujše za njim,še jest je začel:bravo:samo če se mu zgodi napad kašlja med jedjo spet bruha:((V četrtek imamo kontrolo.Tudi na svež zrak sem ga že peljala včeraj da je vsaj malo zadihal brez Ventolina.Pet minut je bilo zaenkrat dovolj danes malo dlje.Je pa hudo,da ima zaradi močnega urina ki ga povzroča antibiotik kljub pogostem previjanju zelo vneto kožico v pleničkah:(( No pa bomo tudi to prebrodili in upam da tudi vi nadležni kašelj čim prej.

Lp.Neva:rozica:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 12:14:22   
L&F&B
Ti bom dala še jaz en star domač recept. Prežgeš sladkor, zaliješ z vodo, dodaš žajbelj, pustiš vreti cca. 10min, na koncu pa dodaš še mleko. Na to zdravilo naša babica prisega. V vsakem primeru vama želim, da se pozdravita in veliko:).

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 15:12:51   
Lenny
Dekleta, hvala za nasvete in dobre želje. :rozica: Pravkar sem izvedela, da ima :love: vnetje sapnika in zato tudi on obupno kašlja. :( Bomo videli, če bo ta informacija jutri pediatrinji kaj pomagala.
Grem pa kupit žajbelj! Tudi moja babica ga je hvalila, jaz pa čisto pozabila na njega.
Lp in se javim jutri, ko opravimo s pregledom!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kašelj, ki mu ni konca
11.1.2005 15:44:14   
Anonimen
Joj, Leny, a ti si otroka imela pri zdravniku, ko je suho kašljal, če sem prav razumela. In zdravnica ga je pregledala in ni videla, da ima vnet sapnik!? Ja, kdo je pa potem sedaj to ugotovil? Sem mislila, da so mu vse pregledali, pa niso nič našli. Ja to pa so zdarviniki na kvadrat! Da mora imeti otrok en mesec vnetje...

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kašelj, ki mu ni konca
12.1.2005 8:28:31   
buči
Če je otrok večji, mu naredi sirup iz redkve. Černo redkev odreži tako, da nerediš pokrovček, večji del izdolbi, notri pa daj sladkor ali pa med. Odtoči sok in naj ga spije. Preverjeno noro dobro pomaga!! Pa še narediš ga lahko malo več in shraniš v hladilniku.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kašelj, ki mu ni konca
12.1.2005 9:30:53   
Lenny
Pregled smo preživeli! Mali je zdrav, samo kašlja :zmeden:
V glavnem naju je zdravnik potolažil, da zna kašelj, ki je posledica viroze, trajati ne samo več tednov ampak tudi do tri mesece :( Na srečo s svojim kašljanjem ne more okužiti drugih, tako da bo spet lahko hodil k telovadbi in na plavanje, inhalacije niso več potrebne, za razne sirupe pa nama je povedal, da bistveno ne bodo pripomogli k izboljšanju.

Splišni, z "moj :love: " sem imela včeraj v mislih mojega v.d. moža :)- On ima pa res vnetje sapnika in je včeraj dobil tablete.

Tako bova zdaj lepo preizkusila dobra domača zdravila. Včeraj smo že kuhali največji lonec kamilic, žajblja pa se je mulček branil kot :hudicek: . Mu bom danes pripravila redkev in med, pa bomo videli.

Lep pozdrav in naj se vas virusi izognejo :rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kašelj, ki mu ni konca
12.1.2005 9:45:14   
Donja
Lenny malo pozno ampak upam, da ti bom kaj pomagala. Poleg vsega naštetega daj v kamilice morsko sol. Ful pomaga ta inhalacija. Pa skuhaj mu samo žajbljev čaj. Vodo - pol litra - zavri daj noter žličko žajbla in pusti vreti točno 3 minute in ocedi. Ta čaj lahko skoz pijete vsi, je nekak naravni antibiotik. Pa čimprej idi na plavanje, saj tisti vlažen zrak koristi. Mi smo se ponavadi ob prehladih šli v toplice kopat. Je koristilo. Fajn pa je tudi, če lahko greste enkrat na teden na Pohorje. Gori je tak fin zrak in ful pomaga. Kašelj res ponavadi traja par mesecev in svež zrak ful koristi. Preizkušeno.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kašelj, ki mu ni konca
12.1.2005 9:51:36   
Lenny
Donja, hvala tudi tebi :rozica: Ta vikend se gremo namakat :) , jutri gre z dedijem na Pohorje, torej bomo kamilicam dodali še sol :bravo: , pri žajblju bomo pa videli, kako ga bomo prepričali. Je bolj trmaste sorte (kdo ve po kom :)- ).
Hvala in pozdrav! :rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?