|
Vpliv lutk, pravljic,.... 23.12.2007 9:51:24
|
|
|
|
skuštrana
|
Dajte mi malo povedat kako razne risanke, pravljice, zgodbice vplivajo na vaše malčke? Naša bo stara 3 leta, pa je tako občutljiva na te dražljaje, da je joooj...Sva bili v lutkovnem gledališču, gledali sva Muco copatarico in se je začela kar jokati, ko so šli otroci skozi gozd iskat copate, pa sedaj doma non stop pospravlja čevlje in copate, ker bo drugače muca prišla Zadnjič, ko je bil Miklavž, ji je moja mama povedala o parrkljih, smo imeli full probleme ji razložit kako in kaj, ker se je full bala..Non stop je hodila na vrata gledat ( skupaj z menoj, ker se je sama bala) če je prišel parkelj...In mi je govorila, da ne bo parklja, da je pridna Ko gleda kako risanko moram pazit, da ni kaj takega, je enkrat gledala Ne boj se Nodi, kjer je bav bav in se je potem full bala teme nekaj časa, da bo bav bav prišel... Da ne govorim, da k Miklavžu sploh ni hotela it, samo od daleč ga je gledala...Je delil bombone in ko sem jo vprašala zakaj ni šla po bombon mi je rekla, da nima rada bombonov .. Zgleda, da ji full dela domišljija, ker mali bratranec pa teh t kdoežav sploh ni imel...Če njemu reče za parkljna se ti začne smejat v faco in govorit, da ga ni, naša pa cela polulana zraven...
|