|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šok v službi
22.12.2007 22:09:51   
Anonimen
Takole na kratko je šlo včeraj v službi. Ob 13h šef skliče vse zaposlene na kozarček in zakusko. Pridem malček kasneje (13.30), ker moram projekt dokončati, računalnik in ostalo mašinerijo pustim prižgano in grem. Pridem nazaj v pisarno zadeve uredit in ugasnit compa, ugotovim, da je vse zablokirano. Se trudim popraviti in ne gre, nakar zagledam na hodniku našega računalničarja, ki ravno odhaja domov. Pokličem ga in vljudno prosim za pomoč. In kaj stori tip, natuli me, nadere, napiz**, ni, da ni. Konča s tem, da naj zadevo rešim sama kakor vem in znam, se obrne, mi reče lepe praznike in odide domovuser posted image . Bila sem totalno šokirana, brez besed, na robu solz. Klofam po compu in nič. Potem se le spomnim in grem v bios ter zadevo nekako uštimam. Za finale me doleti še astmatičen napad in tragična novica, da nas je po dolgi bolezni zapustil prijatelj. In potem se samo še zjokam.
In kaj naj v četrtek, ko pridem v službo? Najrajši bi ga kar...ne vem sploh kaj. Takoj v začetku januarja imam letni razgovor pri šefu in mislim, da ga bom kar "špecnila". Mater muuser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šok v službi
22.12.2007 22:13:07   
Anonimen
In projekt je zato padel v vodo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2007 22:14:14   
Anonimen
Umiri se... Vdihni, izdihni... user posted image

Mislim, da kljub temu, da je službo končal, te nima kaj za nahruliti... Jaz bi pač šla do šefa in mu povedala, da če se mu ne zdi, da računalničarja plačuje za brezveze?... Da te nahruli potem pa zaželi lep praznik.. Ja hudič...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2007 22:44:07   
Rožica I
Tečnež računalničarski user posted image ! Preden ga zašpecneš, mu daj vsaj šanso, da se opraviči user posted image !
Morda je tudi on imel žuto minuto user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2007 22:46:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Morda je tudi on imel žuto minuto user posted image ...

V petek ob dveh in še pred prazniki to ni težko....prespi, čez praznike bo videti drugače :)....če projekt že v petek ni padel v vodo.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2007 23:02:17   
Anonimen
Projekt seveda ni čofnil v vodo, profesionalnost v službi ima pač "prednost" pred čustvi.
Bom prespala. Ampak, da me lahko en user posted image  računalničar tako vrže iz tira...grrr. Moj pravi: pamti pa vrati. Ampak jaz nisem tak tip človeka.
Šanso za opravičilo bo seveda dobiluser posted image . Mi sedmi čut govori, da bo to takoj v četrtek. user posted image  računalniški.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2007 23:03:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak, da me lahko en user posted image  računalničar tako vrže iz tira...grrr.

Tudi ti si imela samo petek....pred prazniki user posted image .

Uživaj zdaj, bo drugo leto bolje :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2007 23:07:24   
Anonimen
Mič RR, tenx za tolažbo user posted image . Zdaj so prazniki in jutri je nov dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2007 23:37:12   
rosen
Dvigni glavo pokonci in bodi boljša.user posted image ....ni vredno neprespanih noči in živcev.Vse se samo obračuna in poplača.

------------------------------------------------
krade mi te cesta, kradu mi te ljudi.........
------------------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2007 13:32:23   
Teya*D.
Tudi jaz pravim, da bo drugo leto boljšeuser posted image
Ma pusti ga...mel slab dan. Ampak meni bi tudi stopil na žilo, če bi mi potem zaželel še lepe praznike!user posted image

(odgovor članu rosen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!