Anja167
|
Hja, se mi zdi, da imamo podoben problem kot taj2004. Samo naš včasih joka, včasih ne. Odvisno od tega, kako utrujen je in kako zadanemo njegovo spalno uro. Štos je v tem, da gre včasih pozno popoldne še spat, recimo ob 17h, za 45 minut. Če ni dovolj utrujen, bodo običajno kopanje ob 18.30, dojenje in posteljica prezgodnji. Tako da zdaj študiram, kdaj je v takem primeru tista optimalna ura za spanje. Se mi pa zdi, da mora biti buden vsaj dve uri, da bo potem hitro zaspal (recimo v roku 10 minut in brez hudega joka). Jaz našega, če jokca, nič posebej ne umirjam. Ker v bistvu ne jokca, ampak se "bolj glasno pogovarja". Ga pač pustim v posteljici (priklopljena je na najino veliko posteljo), ležim zraven in mu dam vedeti, da sem tam (ga malo pobožam, kaj zašepetam). Če postane jok bolj histeričen in začutim, da bi šel v naročje, ga pač dvignem, vendar naročje sicer zadnje čase kar malo odklanja. Navadno pa začne malo drugače (bolj naglas), pa še ne histerično, jokati, tik preden zaspi. Takrat vem, da bo čez kakih 5 minut mrknil. Tako da zna biti, taj2004, da se nekateri mulčki potrebujejo malo zdreti, da sploh lahko zaspijo. :zmeden2: LP.
|