Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 8:43:55
|
|
|
|
kovač
|
Jaz bom tako rekla, za pol leta bi se dalo zmenit, za kaj več pa ne. Potem bi morala it pa že jaz zraven. To bi pa bilo težko.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 9:47:28
|
|
|
|
corfu
|
Jaz osebno ne bi šla, bi, če bi šel mož z mano. To je ena že rekla, daleč od oči, daleč od srca!
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 10:44:53
|
|
|
|
Dashenka
|
Do pol leta ja, za kaj več pa obvezno partner oz. mož zraven.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 12:18:19
|
|
|
|
tanja75
|
Ne bi šla, mogoče, če bi šel on z mano.
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 14:54:53
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Olivija, potem pa morata biti tudi tak par, ki je zelo neodvisen, mislim da bi boj težko onadva funkcionirala nekaj let skupnega življenja, ali pa v njunem razmerju nekaj manjka. Ona dva sta se spoznala na Dunaju še kot študenta in pravzaprav še nista nikoli živela dlje časa v enem kraju, je bil pa on pri njej 6 tednov v ZDA in več tednov v Švici. Neodvisna, hm ... verjetno sta res - pa v tem ne vidim nič negativnega. Naša dva npr. sta tudi živela narazen (je bila železna zavesa vmes) in zaradi krize v 70. se tudi po 8 mesecev nista videla (pa niti interneta ni bilo, imata pa zato celo goro pisem). Šele, ko sem bila jaz stara 3 leta sta začela skupaj živeti in kaj naj rečem, poročena sta že 32 let. Je pa res Ati že po treh tednih izrazil željo po poroki. No... jaz sem pa našla ljubezen skoraj iz sosednje vasi. - so mu pa predlagali misijo v Čadu in sva se strinjala, da trenutno ne more iti, ampak to v glavnem samo zaradi otrok in mojih službenih obveznosti, ker se mi zdi, da pa vsaj eden od staršev pa mora biti doma.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.12.2007 15:08:52 >
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 22.12.2007 23:28:45
|
|
|
|
MALINČICA
|
Ni šans. Će bi bil denar tak problem, pol grem raje v drugo službo, tud v fabriko za tekoč trak, če je treba, samo da ostanemo skupaj. Je pa res, da mi nasplošno kariera ne pomeni dost. Saj imam rada svoje delo in otroke v službi, ampak ne bi hodila delat, če mi ne bi bilo potrebno.
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 23.12.2007 16:58:28
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen se da. samo morata imet oba partnerja razciscene pojme. in kaj je nekaj let v primerjavi z vecnostjo? Kakšne pojme? Egoizem. Pa partner ti pač ne pomeni kaj dosti. Služba več. Ambicije, dokazovanje samega sebe s službo, položajem, ali pa zgolj denaaaaar, veliiiiko denarja. Kaj je to drugega kot kompleksi, v primeru pač, da greš sam nekam, pa partnerja pustiš doma?
|
|
|
|
RE: zaradi službe zapustiti partnerja... 24.12.2007 7:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
To bi morala biti pa res ena ekstra služba, da bi jaz to naredila... Če bi sel on z mano, potem ne bi bilo problema. Takoj grem. Ampak pod pogojem, da prideva nazaj, ker me zaenkrat ne mika selitev za stalno v tujino. Moje življenje je tukaj in nenazadnje tudi življenje mojih otrok. Tukaj imam družino in prijatelje in tega zaenkrat ne menjam za noben denar. Kaj pa mi pomaga, če bi lahko rekla, da živim in delam v New Yorku, ampak tam bi bila pa sama? Nič. Tako, da sem z Ljubljano popolnoma zadovoljna (pustimo malenkosti, seveda).
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?