|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj jemljete elevit tablete
21.12.2007 15:35:13   
sončnica24
Jaz sem si jih zdaj kupila, pa me zanima kdaj jih naj jem. Piše sicer med jedjo ampak to je doma še izvedljivo ko pa sva pri mojem pa jih ravno ne bi rada jedla pred vsem njegovim sorodstvom ker tudi nisva na veliko razglašala da bova začela delati na user posted image , pa je kaj narobe če jih vzamem kdaj popoldne npr. po kosilu da ni ravno med kosilom, ker tam imajo vsi skupaj kosilo, pač stvar navade in zdaj ko bodo prazniki bova tudi malce več tam pa me zanima kako naj zdaj to zrihtam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj jemljete elevit tablete
21.12.2007 15:43:27   
Anonimen
Za tiste par dni se pa res ne obremenjuj. Vzemi jih, ko boš na samem ali imela čas. Pa če kakšen dan kakšno pozabiš tudi ni tako hudo...user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 16:30:24   
juniorka
Vitaminske tablete se jemljejo med jedjo, da ti ni slabo in za boljšo absorbcijo. Jaz dam kak grižljaj kruha prej v usta, pa jo vzamem in potem jem..ali pa po jedi, pol pa kakšen piškot! Pa daj si jih v drugo škatlco in reči, da si slabokrvna in ješ vitamine- saj to ni laž, samo drugače povedanouser posted image , pa ne more nihče posumit!
Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 17:13:56   
Tanayya29
no,jaz sem jih jedla,ko sem se spomnila,ne obremenjuj se s tem,res ne.
Če samo pomislim kako je bilo po CR,ko imaš tajming ob petih zjutrej pojest orng tableto....

vzemi,ko ti paše.

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2007 19:19:58   
ključek
jaz jo vzamem ponavad zvečer, pa ne z hrano, ampak tko. kakšen dan tudi pozabim, kaj čmo, starost. user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2007 19:33:27   
Taula
Jaz vzamem kadar se spomnem...zjutraj, zvečer. Nikoli med jedjo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2007 19:34:47   
Strawberrie Cherrie
jedla sem jih ponavadi zjutraj, po zajtrku.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 21:23:52   
frrrr
jaz jih jem po hrani. ponavadi po kosilu. odkar dojim samo še ponoči, jih jem samo po 3x tedensko.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2007 12:32:45   
Naja30
Ponavadi med jedjo, če sem pozabila pa tudi naknadno. Ampak po elevitu sem se grozno zredila, takrat sem še dojila. Zdaj, ko sem ponovno user posted image  pa jemljem centramed mam.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2007 20:18:27   
*chance*
...kadarkoli se spomnim...sicer sem pa opazila, da moja teža nenormalno narašča... je to lahko posledica elevita? ker ne vem kaj bi blo druzga....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2007 14:45:58   
sončnica24
Punce hvala za odgovore jih jem tako kot se spomnimuser posted image , samo da ti prazniki minejo potem pa redno. Pa upam da se res ne rediš po njih ker sem že tako ali tako bolj močnauser posted image .

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?