aluš
|
O, hvala za to temo, sem mislila, da je samo moj "podivjan". Moj skoraj štiri letnik je pri mami, kjer se pazi (ni v vrtcu) priden ko angelček. Doma pritisne na drugi gumbek in je ko . Večkrat še jesti ne zna sam (no noče, se mu kao ne ljubi) - saj vem, da sem sama kriva. Nori po stanovanju, pretepal bi se (po novem ima prepovedano gledanje risanke ninja želve, ker je rekle, da je to tam videl). Imamo še starejšega bratca (10 let), je tud živ in če mu tamali reče, če se gresta tept, je takoj za štos in se tepeta. Groza. Skoraj ni popoldneva, da jih ne zaprem vsakega v svojo sobo, da se umirita, ker moje dretje ne pomaga nič več. Je pa res, da je sedaj zima, ko so otroci največ v stanovanuju, energije imajo pa ogromno. In se ne more zjagat, tako kot poleti. Jaz mislim, da je glavnina problema v tem. Ker ukvarjam se z njim (ne celo popoldne): nekaj delava skupaj, npr. riševa, barvava, bereva, sestavljava puzle ipd. Nekaj časa naj se pa nauči igrat se sam - s kockami, avtomobilčki. Ma ne morem skoz zraven viset, a kuham, pospravljam, perem, likam naj pa ponoči. Potem je tu še starejši, ki rabi pomagat za šolo. Ne vem pa, kaj bi bilo, če bi šel v vrtec. Me prav malo firbec matra, kateri gumbek bi imel tam vklopljen. Al ta priden, ali tistega ki ga ima doma.
|