|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti
21.12.2007 10:20:31   
xena3
Sin je star štiri leta in že tretjo leto obiskuje vrtec. Vseskozi je zelo živahen otrok. Letos pa je v vrtcu postal prav neznosen. Vzgojiteljice se mi pritožujejo, da ne sodeluje pri dejavnostih, pa to me še ne moti najbolj. Vsak dan se pretepa, ponavadi z enim fantom. Tudi doma je postal zelo divji. Vseskozi nekaj nori po stanovanju in se obnaša kot bi bil malo zaostal. Se spakuje, dere, skače...Res sem obupana, ker mu ne morem nič dopovedati ne zlepa, zgrda, tudi dobil jih je že. Najhuje je,ko pride kdo k nam, takrat pokaže vse. Se meče po sedežni, po obiskih in če slučajno pade se dere brezveze, na silo.
Premišljevala sem že, da bi menjala vrtec, da bi ga ločila od te skupine, ker v tem drugem vrtcu pa imajo zelo strogo vzgojiteljico in bi morda postal bolj umirjen.
Ne vem kaj storiti, ker mislim, da bi si štiriletnik že moral dati kaj reči.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj storiti
21.12.2007 10:39:45   
*sanela*
Moj mali je v vrtcu zelo priden, doma pa user posted image ! Tudi naš je neznosen kadar dobimo obiske, skače, se dere, ne posodi svojih igrač.......
Začeli smo ga kaznovat tako da mora v kotu biti pri miru 4minute ( za vsako leto eno minuto ) če gre iz kota ven, začnemo znova odštevat, tako da mora celih 4min. biti v kotu. Pri nas je zaleglo. Ratal je bolj priden. Je pa res, da smo se začeli bolj ukvarjati z njim. Več rišemo, izdelujemo figurice iz gipsa in jih nato pobarvamo. Vse delamo skupaj. Celo jaz sem ga vključila v kuhanje. Zelo je vesel če lahko tudi on kuha. ( seveda vse v mejah normale )
Ugotovila sem, da smo se premalo ukvarjali z njim in zato je bil tak divjak doma, ker je hotel da ga VIDIMO!
Vključi ga v vse kar delaš doma in boš vidila, da bo bolj miren.

(odgovor članu xena3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 11:06:49   
filipina
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Moj mali je v vrtcu zelo priden, doma pa user posted image ! Tudi naš je neznosen kadar dobimo obiske, skače, se dere, ne posodi svojih igrač.......
Začeli smo ga kaznovat tako da mora v kotu biti pri miru 4minute ( za vsako leto eno minuto ) če gre iz kota ven, začnemo znova odštevat, tako da mora celih 4min. biti v kotu. Pri nas je zaleglo. Ratal je bolj priden. Je pa res, da smo se začeli bolj ukvarjati z njim. Več rišemo, izdelujemo figurice iz gipsa in jih nato pobarvamo. Vse delamo skupaj. Celo jaz sem ga vključila v kuhanje. Zelo je vesel če lahko tudi on kuha. ( seveda vse v mejah normale )
Ugotovila sem, da smo se premalo ukvarjali z njim in zato je bil tak divjak doma, ker je hotel da ga VIDIMO!
Vključi ga v vse kar delaš doma in boš vidila, da bo bolj miren.

Kot bi govorila o mojem otroku!! Mi smo na istem!!!!!

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 12:41:51   
aluš
O, hvala za to temo, sem mislila, da je samo moj "podivjan".

Moj skoraj štiri letnik je pri mami, kjer se pazi (ni v vrtcu) priden ko angelček. Doma pritisne na drugi gumbek in je ko user posted image . Večkrat še jesti ne zna sam (no noče, se mu kao ne ljubi) - saj vem, da sem sama kriva. Nori po stanovanju, pretepal bi se (po novem ima prepovedano gledanje risanke ninja želve, ker je rekle, da je to tam videl). Imamo še starejšega bratca (10 let), je tud živ in če mu tamali reče, če se gresta tept, je takoj za štos in se tepeta. Groza. Skoraj ni popoldneva, da jih ne zaprem vsakega v svojo sobo, da se umirita, ker moje dretje ne pomaga nič več.

Je pa res, da je sedaj zima, ko so otroci največ v stanovanuju, energije imajo pa ogromno. In se ne more zjagat, tako kot poleti. Jaz mislim, da je glavnina problema v tem. Ker ukvarjam se z njim (ne celo popoldne): nekaj delava skupaj, npr. riševa, barvava, bereva, sestavljava puzle ipd. Nekaj časa naj se pa nauči igrat se sam - s kockami, avtomobilčki. Ma ne morem skoz zraven viset, a kuham, pospravljam, perem, likam naj pa ponoči. Potem je tu še starejši, ki rabi pomagat za šolo.

Ne vem pa, kaj bi bilo, če bi šel v vrtec. Me prav malo firbec matra, kateri gumbek bi imel tam vklopljen. Al ta priden, ali tistega ki ga ima doma.

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?