|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DVIGOVANJE RITKE
21.12.2007 9:50:03   
AlTa
Moj user posted image  bo kmali star 5 m. Zadnje čase opažam, da dviguje rit.
To pa zgleda tko:
ko leži na hrbtu nogice čisto,čisto malo pokrči včasih pa tud ne
in dvigne rit, kot da bi rad naredu most.
Pa me zanima, kako naj ga odvadim tega, ker pravijo da ni najbolje,
da to počne. Ko sem to povedala P mi je svetovala naj ga čim večkrat
položim na trebuh.
Pa tud, ko je v lupinci v avtu se odriva-potiska od lupinco.
Upam, da boste razumele kako mislim.
Torej, kaj mi svetujete?
Hvala!
Lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DVIGOVANJE RITKE
21.12.2007 9:57:11   
anju
moj tud to dela, ko hoče, da ga dvignem. nihče mi ni reku, da škodi.

(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 10:00:26   
nova sloncica
moj skoraj 7 mesečnik tudi to dela. samo če ga dvignem na nogice (in ga seveda držim) je zadovoljen in se smeje. Sploh noče sedet. Upam, da ni to škodljivo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 10:05:13   
kaya2007
ker je naša delala mostke, smo začeli hodit na fizioterapijo-lahko gre namreč za ekstenzijski vzorec. se mi zdi, pa da je pri 5m kar malo pozno za e.v. user posted image  ne vem, vprašaj pediatra...odvadila ga boš pa težko kar tako.

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2007 10:15:16   
mateyka
men se zdi da mal pretiravajo kaj naj ne bi smeli.. men se zdi, da škodit ne more, sej je v tem času vse bolj prehodnega značaja. čez 2 meseca bo pa neki druzga delal.
hej, naša nabija nogce v podlago, da se včasih z možem sprašujeva, a si bo pete polomla, pa ti povem, da si jih ne bo - lumpa mala user posted image po moje sprobava svoje telo kaj zmore. in tvoj tud.
probi ga spodbujat s kakimi drugimi "vajami", če te skrbi - jaz ji nogice dvignem v zrak, da jih lahko šlata in vleče, pol se pa spomni, da jih ma in je to tud zabavno delat in jo s tem zamotimo za neki časa. lahko je karkoli kar se mu zdi zanimivo. čim večkrat to narediš, tem več možnosti maš, da bo preusmeril svojo pozornost stran od "mosta". sam sej je že kaya2007 rekla, ne bo lahko user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2007 10:33:22   
2 Sraki
Preprečuješ mu lahko tako, da mu pokrčiš obe nogici. Predvsem to pride zaradi napačnega previjanja. Previjati ne smeš tako, da mu dviguješ ritko, ampak ga moraš kotaliti iz enega boka na drugega za vsako zadevo posebej (vedno pokrčiš nasprotno nogo, kadar ga želiš malo obrniti na bok, da lahko podstaviš pleničko in potem zopet isto na drugi bok, da pleničko poravnaš. Isto delaš pri oblekovanju bodija, hlač, žab ipd.) . Nevem če sem jasno napisala, upam, da razumeš.

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2007 11:04:15   
TinkiBinki
se strinjam z 2 Sraki. Nas je na to fizioterapevtka v mat šoli še posebej opozorila. Na spletni strani mame i bebe imaš lep prikaz pravilnega rokovanja z dojenčkom - handling.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 11:06:32   
2 Sraki
Ekola LINK.

Lp

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 12:11:17   
AlTa
2 Sraki sem razumela kako misliš.
Morem pa povedat, da to ne dela non stop 24 ur na dan ampak občasno.
Ko se igrava,ko je,ko mu berem pravljice tega ne počne, sam ko pa grem na wc ali ko kuham to mi dela. Sej dviguje nogice pa jih z rokico prime ali pa se obrne na bok.
Naj še povem,da sem ga previjala kakor si napisala, vendar sem mu občasno dvignila rit, ko sem oblačla hlače al pa trenerko.
Kaj mi lako katera pove, če obstajajo kkšne vaje da midva sama mal telovadiva. Ko pa sem to omenla njegovi P mi je pa sam povedala da ni hudo. A če bi blo kritično po moje da bi mi P svetovala  da ga odpeljem na fizioterapijo.
Kaj vi mislite naj zahtevam napotnico ali ne?
Lp! 

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2007 22:10:40   
only_me
naš tudi to dela (pe 2 dni, pa bo star 5 mesecev). In ko ga previjam, mi na tan našin hoče dol s pleničke pobegnit...

(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2007 23:54:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: only_me

naš tudi to dela (pe 2 dni, pa bo star 5 mesecev). In ko ga previjam, mi na tan našin hoče dol s pleničke pobegnit...

pri nas je isto (imava včasih z dragim kar probleme za menjat pleničko) pa bo star šele 4 mesece
sam njemu še ne uspeva tako dobro-trudi pa se, js pa rabim 10 minut da mu uspem plenico pravilno zalimatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2007 0:00:22   
Anonimen
Pri nas je isto, vsakič med previjanjem se izmuzne, pa težko ga je lepo previti user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2007 0:01:30   
julci
Pri naši mali to pomeni,da jo morem dvignit,da ne bo ležala.
Malo ga opazuj,ko začne rito dvigovat,mogoče ti pa hoče pokazat,da ga vzameš v naročje.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2007 8:03:43   
Bonnie_RR
Moj je tud to en čas delal, potem ga je pa tud počas minilo. Se je odrival od podlage, ko ni hotel več ležat...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2007 18:32:24   
AlTa
Hvala!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.12.2007 0:50:46   
sandra85
sem danes omenila pediatrinji, da moj user posted image dviguje rito in je rekla SUPER, sej je prav, tako se oni razvijajo
pol sem ji rekla, da sem slišala, da to ni dobro in je rekla, da ni prav nič narobe!
imam pa najboljšo pediatrinjouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu AlTa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?