|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   akcija! akcija!
20.12.2007 15:35:01   
solatja
situacija: artikel, ki ga navadno kupujete, je v akciji, vendar pa ga trenutno ne potrebujete tako nujno ali pa vsaj ne v tolikšni količini (variante  x % grastis, 2+1...). a se vam vedno uspe upreti?

mene občasno zvije, čeprav sem načeloma precej prizemljena (no ja, tu bi se karsikdo verjetno kregal z mano user posted image ).. tudi danes me je tako zvilo in sem naredila zalogo mehčalca za en leeeeeeeep čas user posted image

ali vas premmijo izdelki, ki jih drugače ne bi kupili samo zato, ker so v akciji?

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: akcija! akcija!
20.12.2007 15:37:20   
Anonimen
Če gre zdajšnji izdelek že k koncu, kupim, drugače pa ne.user posted image

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 15:37:22   
Anonimen
Ne.........če verjameš v božičkauser posted image

Se trudim da me neb, ma me. Sploh čevlji, cunje ipd. v akcijiuser posted image ....mehčalci me pa glih ne ganejo.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 15:37:58   
melanija
Samo če vem da se zaloga bliža koncu, ne pa vedno. Tudi jaz občasno kupim kaj kar ne potrebujem -  na zalogouser posted image .

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 15:43:05   
April
sam pri plenicah kopičim, ko so glih 33 odstotke znižaneuser posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 15:49:31   
malecka
Odvisno, naprimer mehčalec, prah...stvari ki niso pokvarljive, kupim.user posted image
Prehrambene izdelke pa nikol pa da so 80% cenejiuser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 16:56:31   
kjava
Jest tud kupim stvari, ki se ne pokvarijo prehitro in  ki jih uporabljam. No ja, včasih pa tud kaj, kar mislim, da bom začela uporabljat user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2007 17:12:05   
Anonimen
Če se gre za izdelke, ki jih redno uporabljamo in niso pokvarljivi, potem ziher izkoristim akcijo.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2007 17:16:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

ali vas premmijo izdelki, ki jih drugače ne bi kupili samo zato, ker so v akciji?

Niti pod razno.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 17:42:00   
Špacka

IZVIRNO SPOROČILO: solatja

Ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2007 17:48:59   
pravljica
no, če smo na primeru mehčalca 2+1 user posted image  neeee! prvič, škoda prostora v omari...drugič pa...se hitro naveličam, da bi imela pa 3 iste "barve" zaporedoma...a-a...že tako vedno komaj čakam, da enega zmanjka in lahko grem po drugega user posted image
me je že zadnjič moj razkuril, ko je prinesel domov eno ogrooomno škatlo tabletk za pomivalca user posted image  jaz pa tiste male kupujem, da ja čimprej zmanjka user posted image
prav tako plenice, pa tekoči ariel, pa vse, kjer je napis maxi pack pa 3+1 pa +x%...jao, sem čudna user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2007 20:40:43   
lelaval
Samo če vem da se zaloga bliža koncu, ne pa vedno. T

Jaz isto.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2007 20:45:05   
polona2
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Če se gre za izdelke, ki jih redno uporabljamo in niso pokvarljivi, potem ziher izkoristim akcijo.

Npr. kristali za mačji wc, -50%, valjda sem jih nabavila kar nekaj vreč in sem potem doma klela, ker smo imeli kup sredi predsobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2007 20:48:05   
Anonimen
ne ne kupujem na zalogo. kar naj štacune financirajo zalogo. nisem strogo omejena na samo en izdelek ponavadi kupim cenejšega ki je v danem momentu ko ga potrebujem na razpolago.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2007 20:51:31   
Anonimen

Ne.

Itak kupujem bore malo...samo v Muellerju akcije na zalogo user posted image .

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2007 21:48:12   
2.2.
o ja.....tu pa tam da ne bo pomote da kupim vse kaj je v akcji. kaj je vsakodnevno v uporabi in proti koncu v zalogi kupim. no pa pleničke ali kaj podobnega pa kupim če je res poceni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2007 7:31:11   
Mariposa
Vedno kupim...že tako imam problem upreti se nakupom, če je kaj znižano, če pa vem, da to itak potrebujem (oz bom nekoč potrebovalauser posted image ) se pa ne morem upreti..

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2007 16:48:07   
zverinca
če so plenice v akciji potem jih kupim, pa kakšen pril za posodo da je xxl tudi, kej drugega pa že ne, vedno pa kupujem velke pakunge, da mi ni treba vsak teden po prašek, mehčalec, karkol... 

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.12.2007 17:00:55   
Putka
Seveda, pri artiklih ki jih redno kupujem. Prašek za posodo, mehčalec, tudi hrana. Zadnjič je bil v Sparu 1.5L Rauch 100% jabolčni sok manj kot 1€. Se mi zdi pametno dati danes manj denarja, kot jutri kupiti po redni ceni.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.12.2007 23:37:25   
Anonimen
Če to stvar tudi drugače kupujem in jo ravno potrebujem, potem ja, sicer pa absolutno ne.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?