|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesanje smrklja
20.12.2007 13:06:34   
Anonimen
nekaj me zanima..kako pogosto mulčkom svojim ko jim teče iz nosa sesate smrkeljček? ker ko moji teče iz nosa ji posesam in ima čez 5 min spet svečko user posted image  to pomeni, da bi morala imeti sesalc malo manj kot ne kar  non stop priklopljen na nos user posted image  in kako pogosto siprate s sterimarom?

pa še nekaj..do katere starosti otroka uporabljate tale sesalček (govorim o teh rorčkih ki nam jih je zrihtala rija!)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesanje smrklja
20.12.2007 13:23:43   
A-N-J-A
Jaz sem mu vlekla vn vsakič k mu je vn priteklo in še vmes.Res pa mu ni na 5 min sveča vn viselauser posted image .
Fiziološko dajem vsakič pred sesanjem ene 3 min prej.
Jaz s tem vlečem samo ta malu,ta velika zna sama pihnit,pa tud ne pusti.
Opombauser posted image :mali 9m,velika 2,5 let

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 13:26:32   
Anonimen
Jaz ji, če je fejst prehlajena ene parkrat na dan. Prej ji dam fiziološko razstopino, potem pa posesam. Sterimarja pri nas ne mara, ker preveč špricne in ga videt ne smeuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 13:39:03   
Petraa
Na eno uro sem sesalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 13:52:38   
corfu
Jaz sesam cca 4-6 na dan. Pumpica pa se uporablja do šestega leta vsaj tako na moji škatli piše.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 17:06:02   
Anonimen
Moj ga kar sam posesa.user posted image  Ga faaaaajn not potegne in poje. Potem pa pravi mmmmm, kako je dobro.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 17:17:00   
Anonimen
Ko je res hudo, mu tud na 15 minut posesam, ko je buden, drugače pa obvezno pred jedjo in pred spanjem, pa ko se zbudi. Taveliki pa recimo ne sesam več, ker sama zna kar dobro pihnit. No, če bi imela fejst zaštopano, bi ji še vseeno posesala. Stara je pa 23 mesecev, mali pa 5 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2007 18:24:03   
Anonimen
Pri nas je pa problem ta, ker se mu vse v sinusih nabuta in s sesalcem ne spravim nič ven. Fiziološko pa špricam na 2 uri, če po enem tednu ni boljš, začnem z Operilom. Dva dni 2x na dan Operil pa je.

Če se pojavi samo malo smrkanje, dam Operil preventivno 2x na teden (največ 3 tedne) po eno šprico pred spanjem, pa sploh ne pride do smrkljanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2007 19:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Moj ga kar sam posesa.user posted image  Ga faaaaajn not potegne in poje. Potem pa pravi mmmmm, kako je dobro.user posted image

Pravi moški! user posted image

BTW kakšni rorčki/sesalčki?! Prvič slišim. A to je kaj fajnega?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 22:52:48   
Barbs
Pri nas mu samo rečem : a si slon al nisi.... In potem pihne kot zverina... Kar tako, brez robca pred nosom.  Vem, da ni glih fensi, ampak..kaj naj??? Potem seveda tekam za njim, da mu pobrišem smrkelj pod nosom. Zna pa, hvala bogu, vsaj to,  že pihnit ven. No ja, če se mu ljubi, da bom poštenauser posted image  si je pa zamisli, da je fajn , če ima šprico Aqua Maris iz lekarne in si potem SAM to urediuser posted image

Jaz sem takooo utrujenauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2007 23:41:59   
natalia
prej ko gre spat jo malo posesam, da ponoči lažje diha.user posted image ko je bolana pa kar pogosto, sicer na 5 minut tudi ne, na pol ure pa.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.