Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 20.12.2007 10:58:07
|
|
|
|
pikalonca
|
Želim vam, da ne boste dolgo čakali in bo maj kmalu dohitel vas. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 20.12.2007 11:32:03
|
|
|
|
*Pikyca*
|
tinkatonka, si verjetno ena izmed "srečnic", ki boš v času predsedovanja aktivna udeleženka,a? Tudi jaz ;)
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 20.12.2007 11:43:56
|
|
|
|
tinkatonka
|
pikyca....ja res je. Se mi ne zdi pametno, da bi zdaj zanosila in potem noseča non stop letela v Bruselj. Zato bomo pa čakali na maj. Lp Tina
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 20.12.2007 11:47:11
|
|
|
|
*Pikyca*
|
Aha, sedaj pa že vem, kam te uvrstiti ;) Vso srečo in prijetno predsedovanje vam želim.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 20.12.2007 15:11:21
|
|
|
|
*sanela*
|
Tudi jaz upam, da bom spomladi lahko začela delati na ! Še vedno čakam in na O. Upanje zadnje umre!
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 21.12.2007 12:33:46
|
|
|
|
JanaB
|
Tudi pri nas je v planu, da začnemo delati na nekje maja. Upam, da ne bo večjih težav in se bo kljub ne ravno rosnim letom hitro prijelo To bo za nas prvič in torej vse novo tako, da bo gotovo zanimivo. No v bistvu je že sama ideja razburljiva tako, da komaj čakam maj.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 25.12.2007 11:15:19
|
|
|
|
Colicka
|
Čao, dekleta ... jaz pa nč več ne dam na to čakanje ... Midva sva tud par let nazaj rekla bova počakala, da se poročiva, pa da dokončava študij, pa da prideva na svoje, pa da jaz malo shujšam, pa da dokončava šolanje, pa da menjam službo ... pa da, pa da, ... Potem sva se res poročila, delava na tem, da bova naslednji božič že na svojem, pa sva rekla, zakaj pa ne bi mela še dojenčka, ker če bova čakala, da dokončava vse, kar sva si zamislila, ne bo nikoli pravi čas ... No, mimo so šle že tri M, pa nama še ni ratalo ... Tako da dekleta, moj predlog je, da dejate na tem, pa ko bo bo, v današnjih časih so redki tisti, ki rečejo, zdaj bi pa imeli dojenčka in res naslednji mesec zanosijo :) Tako da, Bruselj gor ali dol ... ;) želim vam čim hitrejšo zanositev! Colicka
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 25.12.2007 13:23:46
|
|
|
|
nincrli
|
Se strinjam s tabo colicka, jaz sem najprej tudi mislila čakati do pomladi, ampak sedaj, ko prebiram ta forum in vidim, da pri nekaterih zanositev traja več mesecev... zato začnemo takoj po novem letu (sedaj nočem da bi pršut in te zadeve vplivale na ) pa še žurat gremo za novo leto ven iz slovenije... Tako da 2008 pa veselo na delo...
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 26.12.2007 10:33:40
|
|
|
|
neela
|
Tudi midva sva čakala na tisti 'pravi' trenutek in odlašala - najprej študij, potem stanovanje, pa poroka.....sedaj pa poročena že 4 leta...in od nikoder....tako da sva že 2 leti redna obiskovalca neplodnostne. Če bi to vedela 5 let nazaj, ne bi nikoli čakala na 'pravi' trenutek... Zato je moj nasvet vsem puncam - NE ČAKAT!!!
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 26.12.2007 12:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sem čisto istega mišljenja..... tudi midva sva najprej rekla-sva še premlada. naslednje leto-počakajva zaradi službe, nato dajva kupit nov avto. čez nekaj let-dajva hišo najprej zgraditi.......itd.sedaj imava redno službo, soliden avto, gradiva hišo....midva se pa kregava. ker ne morem in ne morem zanositi. ne čakajte, ne imejte izgovore...nikoli ne več kako in kaj pride v življenju.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 26.12.2007 13:08:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Včasih je pač treba počakati - mene februarja čaka operacija sinusov, ker imam hude težave, ki se v nosečnosti samo stopnjujejo (meni se med nosečnostjo vedno totalno zabije nos, posledično gre vse na sinuse), zdravljenje pa je takrat zelo omejeno in oteženo. Komaj čakam, da bo to mimo in da se lahko lotiva dela (želiva si tretjega otroka). Še sploh, ker sva prvega delala malo dlje, med obema otrokoma pa sem imela še dva spontana splava. Če ne bi imela takih problemov s sinusi, bi že poleti, ko je bil drugi otrok star eno leto, začela delati novo dete. Tako pa komaj čakam na pomlad (in na regrat u salat' ).
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 26.12.2007 18:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Tudi midva komaj čakava, da bova držala svoj zakladek v naročju. Nimava še nobenega . V zadnjih šestih mesecih sem doživela 2 ss . Sedaj me čaka histeroskopija in bomo videli, kaj bo... Zelo si želim, da mi najdejo pregrado in mi jo odstranijo, kajti če je to vzrok mojih ss, se mi zdi, da je to še najmanj komplicirano. Ko le ne bi bilo kaj drugega. Saj me razumete, kaj hočem povedati. Komaj čakam na . Jančika in ostale, ki ste imele več ss... ko so vam delali abrazijo, ste dobile v izvidu napisan vzrok ss oz. so naredili analizo tkiva? Js čakam na izvid in me zelo zanima, kaj bo. Prvič abrazija ni bila potrebna, zato ne vem, če sami od sebe pri vsaki abraziji naredijo analizo LP in hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 27.12.2007 22:54:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Urskaj, abrazijo sem imela pri prvem ss, ko sem bila noseča 10 tednov (drugič sem bila noseča manj in se je samo sčistilo). Analizo tkiva naredijo, ampak v bistvu samo zato, da potrdijo, da je nosečnost res bila prisotna in da je bila v maternici (to sem prebrala pri Pušenjaku). Kakšne resne preiskave pa nam pripadajo po treh ss. Od srca ti želim, da sta bila tale tvoja splava le nesrečno naključje in da boš kmalu v naročju držala otročka.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 29.12.2007 12:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika, hvala za odgovor. Srečno.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 1.1.2008 10:28:35
|
|
|
|
mala zirafa
|
Upam da se ti tudi jaz takrat pridružim .Sicer v prvo redko rata.Držimo pesti!
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 1.1.2008 13:00:08
|
|
|
|
taši84
|
punce ne čakat tist mesec ko boste začele delat na tem!!! js sm tut rekla od julija dalje pa delava na tem ampak žou še zdj ni ratal. u glavi imaš napisano da kr more uspet ampak noče. ne čakajte ker pr nekaterih res traja celo večnost!!!pr men se vleče že skor dve leti.
|
|
|
|
RE: tudi mi si želimo - ampak še čakamo 2.1.2008 14:52:04
|
|
|
|
inja2
|
Ojla Midva pa imava že enega 4mesečnega sončka, pa bomo tudi tam okoli maja začeli delati na novem . Na prvega sva čakala 1leto in pol upam, da bo šlo v drugo hitreje... lp, inja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.