Pia73
|
Morda tale zgodba, ki jo imam namen napisati, ne sodi najbolj na ta forum a sem se jaz iz večih razlogov odločila, da jo napišem prav sem. In to sprva zato, ker sem na tem forumu še vedno najbolj aktivna in zato, da dam fosilkam upanje, ki vedno obstaja,... Skratka moje dolge poti do zelo željene :duda: ne bom na dolgo in široko opisovala, ker jo večina od vas že pozna,... Skratka z možem imava dobre 4 leta starega sinčka. Najino veselje in ponos. Pred cca 2,5 leti pa sva se odločila povečat najino družino še za enega člana. Kmalu nama je uspelo a je sledil s.s. in nato čez par mesecev še en s.s. In nato abrazija in laparoskopija,... Nato pa 16 mesecev nezaželjenih M,... pa HSG, pa mož 2x spermiogram, pa histeroskopija, pa dajanje krvi za hormone, da UZ sploh ne omenjam,... Po vsem tem nama je z možem čisto po naravno poti spet uspelo ustvariti novo življeneje. :love: A strah, da bo kaj narobe je ostal. Pa prvi pregled,.. Vse O.K. pa čez par dni spet dvomi, pa veselje,.... Pa zavest, saj bo vse v redu,... In danes imam dopolnjenih 12t :nosecka: in sem bila na NS in to pri moji G, ki sicer nima licence a je zelo dobra,... In VSE JE O.K. Kako olajšanje, kako veselje, kako hvaležna sem vsemu in vsakemu,... Res sem srečna in vse razloge za to imam,... Moj fantič, to je bilo že zelo kmalu videno, se je pokazal na UZ v vsej svoji veličini, razkazal se je iz vseh strani, pomahal nam je, prešteli smo prstke,....Skratka nepozabno doživetje,..Ne veš ali bi jokal ali se smejal ali molil k bogu, da tako ostane,... Veselje je res nepopisno in nepredstavljivo,... Še moja sicer mrka G je bila navdušena nad tem našim fantičem. Ker je bolna ga ni mislila posneti, ker je mislila na hitro izmeriti,.. Ko pa se je začel tako veselo kazati je stekla po kaseto in sedaj imam tudi doma 19. min posnetka našega :duda: ,... in pa dve slikici. Je rekla, da je redko, da so otroci tako pripravljeni se pokazat. In da je tale fantič zelo prijazen z njo. Dve slikici pa si je sprintala še zase, ker ji bodo pomagale pri njenem pridobivanju licence, saj je rekla, da je lahko izvedla šolski primer merjenja NS. Punce zelo vesela in srečna sem in to sem želela deliti z vami moje prijateljice,... :rozica: LP Pia73 :nosecka: 12t
|