|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 17:43:38   
Pia73
Morda tale zgodba, ki jo imam namen napisati, ne sodi najbolj na ta forum a sem se jaz iz večih razlogov odločila, da jo napišem prav sem. In to sprva zato, ker sem na tem forumu še vedno najbolj aktivna in zato, da dam fosilkam upanje, ki vedno obstaja,...

Skratka moje dolge poti do zelo željene :duda: ne bom na dolgo in široko opisovala, ker jo večina od vas že pozna,... Skratka z možem imava dobre 4 leta starega sinčka. Najino veselje in ponos. Pred cca 2,5 leti pa sva se odločila povečat najino družino še za enega člana. Kmalu nama je uspelo a je sledil s.s. in nato čez par mesecev še en s.s. In nato abrazija in laparoskopija,... Nato pa 16 mesecev nezaželjenih M,... pa HSG, pa mož 2x spermiogram, pa histeroskopija, pa dajanje krvi za hormone, da UZ sploh ne omenjam,...

Po vsem tem nama je z možem čisto po naravno poti spet uspelo ustvariti novo življeneje. :love: A strah, da bo kaj narobe je ostal. Pa prvi pregled,.. Vse O.K. pa čez par dni spet dvomi, pa veselje,.... Pa zavest, saj bo vse v redu,...

In danes imam dopolnjenih 12t :nosecka: in sem bila na NS in to pri moji G, ki sicer nima licence a je zelo dobra,... In VSE JE O.K. Kako olajšanje, kako veselje, kako hvaležna sem vsemu in vsakemu,... Res sem srečna in vse razloge za to imam,... Moj fantič, to je bilo že zelo kmalu videno, se je pokazal na UZ v vsej svoji veličini, razkazal se je iz vseh strani, pomahal nam je, prešteli smo prstke,....Skratka nepozabno doživetje,..Ne veš ali bi jokal ali se smejal ali molil k bogu, da tako ostane,... Veselje je res nepopisno in nepredstavljivo,... Še moja sicer mrka G je bila navdušena nad tem našim fantičem. Ker je bolna ga ni mislila posneti, ker je mislila na hitro izmeriti,.. Ko pa se je začel tako veselo kazati je stekla po kaseto in sedaj imam tudi doma 19. min posnetka našega :duda: ,... in pa dve slikici. Je rekla, da je redko, da so otroci tako pripravljeni se pokazat. In da je tale fantič zelo prijazen z njo. Dve slikici pa si je sprintala še zase, ker ji bodo pomagale pri njenem pridobivanju licence, saj je rekla, da je lahko izvedla šolski primer merjenja NS.

Punce zelo vesela in srečna sem in to sem želela deliti z vami moje prijateljice,... :rozica:

LP Pia73 :nosecka: 12t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 17:56:36   
Anonimen
Pia...jaz sem tudi zelo zelo vesela zate!!!!!:):)-:bravo:9nebesa

Zakaj pa bi samo jaz imela več otrok..tudi druge morajo imeti:duda::duda::duda::duda:kokr narava da:)-
Zato tebi in vsem močno privoščim:duda::duda::duda:

Pa kar v vodoravni takoj zdaj in počivaj in čuvaj malega"pimpeka"v tvojem trebuhu!!!

Neva:rozica:

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 18:06:53   
emaa
Lepo Pia, sem vesela zate, da gre tokrat vse po planu.
LP Ema bodoča :nosecka:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 18:19:09   
urši77
Sem vesela zate in vem da se bo vse dobro koncalo!
Drzim pesti.
Eno :rozica: za mami in :angel: za malega skratka.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 19:31:48   
Mirna
Tudi jaz ti iz srca čestitam za :nosecka: in upam, da bom sla po tvoji poti.Tudi sama sem 9nebesa, saj se par dni nazaj izvedela, da bom drugic mamica :nosecka:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 19:54:11   
lelaval

:bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITAM :bravo::bravo::bravo::bravo:

Upam, da boš imela čimmanj težav in se bo vse srečno končalo.

LP

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 19:55:41   
cmokec
Sem vedla, da bo vse v redu, pa nisi verjela. :)-:)-

Sem mela že mrežo prpravljeno, pa sem se spomila, kaj sem ti obljubila. Obljuba dela dolg in mreža je ostala v vreči.:)-:)-

Sedaj se pa veseli, kar ti srce prenesel.

Še enkrat in stokrat: ISKRENE ČESTITKE

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 19:56:14   
KIRA
pia73, to je pa blo zelo lepo doživetje. se veslim zae, pa ti držim pesti, da boš imela lepo nosečnost in zdravega fantka. pa kar o imenu lahko začneš premišljevat hihi.:bravo::modri::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 20:57:40   
AKŠ
pia73-iskrene česitke!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

verjamem da si v 9nebesa

imej se še lepo naprej in uživaj v nadaljni nosečnosti

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 20:59:58   
Pia73
Hvala vam punce,.... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 21:18:25   
miska2004
Kako lepo je to prebrat, Pia73, upam da bomo tudi me doživele ta občutek - full sem vesela zate!

Naj ti še naprej uspeva tako lepo :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TAKO SEM SREČNA
7.1.2005 22:19:18   
Anitka
Pia lubica, še tule ti povem, da sem zelo srečna zate in za tvojega fantička. Jaz sem imela vedno upanje zate in vesela sem, da me dober občutek zate ni izdal.

Pobožaj bušija zame, poljubček tvojemu 4-letnemu sončku in LP možeku. Tebi pa en velik cmok na lička in :angel: za srečo

Anitka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TAKO SEM SREČNA
8.1.2005 9:26:17   
Vrtnica1
Super Pia73, čestitam za taako pridnega :duda: v tvojem bušiju. Tudi jaz sem 12 t in grem v ponedeljek na merjenje NS. Upam, da bo tudi moj :duda: tako pri volji in da bo vse ok.
Lepo nosečnost še naprej.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   TAKO SEM SREČNA
8.1.2005 9:30:29   
anajmad
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pia in držim:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:za enga lepga pobčka:duda:in seveda,da bi vse lepo potekalo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   TAKO SEM SREČNA
8.1.2005 11:32:52   
dory
:bravo::bravo::bravo: Pia tudi jaz se veselim s tabo in ti zelim lepo nosecnost in eno zdravo dete :):bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   TAKO SEM SREČNA
8.1.2005 11:38:17   
tinkamiška
Pia tud jst se veselim zate:bravo::bravo::bravo::bravo:. Vem, da se ti odvali kamen za vsako dobro novičko!:rozica:

Vse najlepše še naprej!

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   TAKO SEM SREČNA
8.1.2005 12:47:55   
cat
Res si doživela nekaj zelo lepega in globokega, po vsem kar si prestala. Čestitam ti, da je z malim pikecem:duda: vse OK in držim pesti:miska: še naprej, da boš lepa nosečka :nosecka: brez problemov!
Jaz pa komaj čakam 14.1.05, ker imam tudi jaz takrat NS in upam, da bo z nama tudi vse uredu!
pa,pa:muca:&:duda:(12t1/7)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   TAKO SEM SREČNA
8.1.2005 13:43:03   
Palčica
Pia 73,
Lepo je kaj takšnega prebrat.Ne morem reči,da razumem popolnoma Tvoje občutke,a verjamem da grejejo.
Želim Ti,lepo in mirno nosečnost.
Lp,
Palčica

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?