|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solarij
19.12.2007 15:51:52   
MAREC06
A mi zna kdo razložit razliko med solarijem in turbo solarijem? Danes grem, pa ne vem, za katerga naj se odločim
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: solarij
19.12.2007 18:53:42   
eya
Po moje je turbo solarij močnejši. naj ti tam svetujejo, kateri je najbolj primeren zate-glede na tvojo porjavelost, tip kože,...

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 18:55:34   
Anonimen
Odvisno kakšno kožo imaš.
Če si ful bela ne v turbo it, te bo scvrlo prej k v minuti.
Drugače si pa v turbo solariju ful manj časa kot v navadnem, ker je močnejši. To je razlika.

Aja, na strokovnost delavk tam se pa jst glih neb zanašala. Men je priporočala 20minuser posted image .....pa sm bela k albino zajc. Da grem not za 20 min me sam še na urgenco peljejo. Na začetku grem za 3-5 min. V navaden solarij. Pa še to sam pred poletjem parkrat, da ne fašem alergije pol na morju.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 19:02:11   
kovač
Punce ne se hecat s solariji, pa če govorijo da so še  ne vem kok fajn. To je še bolj nevarno kot sonce. Veliko bolje je in manj škode si boste nardile, če se boste namazale s samoporjavitveno kremo. To jaz delam in sem zelo lepo rjava. To so namažem ponavadi po tuširanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 14:58:20   
taja27
kovačka,

dej mi napiši prosim ktero kremico uporabljaš in kaj narediš, da ti med prsti ne ostanejo temni fleki. jst sem samoporjavitveno kremo sprobala samo enkrat pred leti, pa sem potem cel dopust skrivala roke pod mizo, ko je pršu natakar pobrat naročilo  user posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 15:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

kovačka,

dej mi napiši prosim ktero kremico uporabljaš in kaj narediš, da ti med prsti ne ostanejo temni fleki. jst sem samoporjavitveno kremo sprobala samo enkrat pred leti, pa sem potem cel dopust skrivala roke pod mizo, ko je pršu natakar pobrat naročilo  user posted image

user posted image  Z rokavicami se moreš mazat, pol pa sam roke posebej namažeš. Pa prej moreš piling narest, pa tam k maš ful suho kožo je pametno da se prej s kremo namažeš.

Jst grem v solarij sam parkrat(ene 5x) za max. 5min. Pred morjem. K drgač fašem tako alergijo na sonce na morju da res ni.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 15:14:00   
helloKitty
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

kovačka,

user posted image  Jst sm se enkrat namazala s tako kremo po obrazu, ker sm jo zamenjala z navadno. Zjutraj ko pridem v kopalnico pa... user posted image user posted image   Tko da roke so še najmanjši problem user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2007 15:18:02   
kovač
Evo iz prve roke. Danes zjutri sem se pred šihtom stuširala in namazala z Nivejino samoporjavitveno kremo ampak ta svetlo, ker če bi se s ta temno ker sta dve niansi bi bila kot indijanka. Pa sem se po celem telesu. Tut roke.
A veš kaj naredim? Pol ko se cela namažem, si roke umijem in s krtačko tudi med nohtki podrgnem tako da se mi barva tam ne prime in si roke obrišem z brisačko tudi med prsti, pol je v redu. Če pa pozabim pol pa boljše, da imam roke pod mizo ja. Sem pa bolj svetle sorte ja.user posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2007 15:45:29   
Anonimen
jst porjavitvene kreme nikol več ne uporabim. sem imela ful lepo polt neki časa pol sem se pa začela lupit k strela, pa take fleke sem fasala, uglavnem grdo za znort, pa sem si prej nardila piling in vse...ampak še vseen je ratala katastrofa tko da nikol več.
zdej grem pa v solarij vsake toliko pa še to v navadnega(ne turbo) in se prov dobro počutim.

kovač, če pa tebi odgovarja pa super! sej jst bi se tud drgač raj mazala, je cenej pa hitreje in bolj zdravo...

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 22:31:29   
blue sky
Jaz sem do zdaj najbolj zadovoljna z Lorealovim fluidom Nutribronze, ki jo je hvalila Nivess. Res sploh ne smrdi (prijetno diši user posted image ) in ne pušča flekov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2007 10:29:38   
dory
jst grem rajš 2x na mesec v solarij in to v turbo...tud krema ni v končni fazi tolk nedolžna,če se že gremo po detajlih...poleg tega pa, krema se spira in vpija neenakomerno,kar je itak znano...pa tud krema da bolj rumenkast odtenek..

Drugače pa turbo je močnejši od navadnega,torej če še nisi hodila, pejt prej v navadnega ene parkrat :)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2007 10:55:18   
Anonimen
Nikoli nisem šla v solarij in tudi ne bom šla.user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2007 22:27:20   
blue sky
Jaz hodim še samo v turbo solarij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.12.2007 22:22:46   
Jablana
rabim nasvet, pomoč...
v začetku aprila se poročim in bi rada imela malo barve, ker je pač obleka malo bolj odprta itd.. user posted image
v solariju še nikoli nisem bila. do zdaj mi je jasno to, da moram iti za 3-5 min. koliko prej naj začnem hodit v solarij, da bom do aprila lepo porjavela in da ne bom preveč zapečena? user posted image
žal nimam s tem nobenih izkušenj in bi mi res prav prišel vsak vaš nasvet. hvala!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.12.2007 21:57:05   
blue sky
Jablana, jaz sem po 1 mesecu solarija že zelo rjava, res pa je, da sem kar dolgo noter. Po mojem bo čisto ok, če greš nekajkrat po par minutk (kak mesec pred poroko) v solarij, da dobiš lepo svetlo rjavo polt.

(odgovor članu Jablana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.12.2007 19:34:04   
Jablana
hvala, blue sky. user posted image
ampak jaz imam malo bolj svetlo polt. ne da me opeče, ampak mogoče rabim malo več časa, da dobim tisto lepo podlago. potem gre ok naprej. torej, če grem en mesec prej, bo zadosti? ali naj rajši začnem prej in potem neham, ko bom zadovoljna?
res sem čisto anti za take stvari. user posted image
kateri solarij oz. studio predlagate - v lj.? se moram prej kaj namazati - zaščita ali kaj podobnega?
hvala za odgovore! lp.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?