|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modra odeja dormeo mercator
18.12.2007 22:54:41   
solatja
danes sem vsa vesela nameravala kupit to odejo na točke in v meni najbližji trgovini mi pove, da že lep čas dobivajo samo rdeče in bež oz. svetlorjave odeje. user posted image a je to občeslovenska praksa ali sam tukaj na Obali?

sem klicala tudi v največji M tukaj v kp, pa se mi ob 6h popoldne ni nihče javil user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.12.2007 6:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: modra odeja dormeo mercator
19.12.2007 7:10:59   
Alisa
Solatja bom danes jaz šla v Mercator v Ljubljani pa ti sporočim pa se potem zmeniva koko naprej, mislim pa da imam jaz tvojo cifro pa se slišva. Jaz imam danes jih namen iskat za sebe.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 8:48:08   
aluš
Jaz sem pa zadaj, pa ne vem kakšno odejo, a na tiste točke ki jih zdaj v Mercatorju dajejo? Koliko pa stane, kje lahko pogledam kaj več, please!!!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 9:28:14   
melanija
Mene pa zanima, če jo katera že ima, kakšna je kvaliteta, ker tudi jaz nameravam jih danes iskat. Sam jaz pa rabim rdeče, ker imam dve pupici.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 9:36:22   
solatja
soseda je vzela modro in je izredno zadovoljna. moja dva imata še tisto iz tv-ja in je poleg zelo grdega vzorca še precej trda, ker tista ovčja koža otrdi. te pa so cele oblečene (ni zunaj te kože) in so izredno mehke in tudi veliko lepše so. 

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 9:43:02   
solatja
evo, sem klicala v M in so mi povedali, da modrih v tej zadnji rundi (pred tremi dnevi) ni bilo, pa tudi rdeče naj ne bi dobili do 28. 12. vsaj tako je stanje tukaj na obali.

aluš, TUKAJ je M stran in spodaj je zloženka, kjer je opis odeje, je pa 25 eurov za 20 točk na pika kartico oz. 25 brez nje.

Alisa, hvala ti! čeprav glede na tele napovedi nisem ravno optimist. user posted image tele odeje imajo pa tako ali tako samo v M tehnika, železnina in pohištvo, tako da ne vem, če jih boš sploh lahko dobila v Hipermarketu. vseeno pa prosim poglej! user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 9:52:39   
aluš
atja, hvla, sem vedla, da moram kar tukaj vprašat. saj sem sama nekaj po mercatorjevi strani iskala, ampak do "zloženke" pa nisem prišla. Teh nalepk imam kar nekaj, sem bila zgleda površna in se "naučila" da imajo samo kozarce pa ene tehnične zadeve, k ne rabimo. Hvala.

Zdaj pa še povejte tiste, ki ste jo že kupile, ali je fajna. Ker bi jo jaz tud vzela za vsakega otročka svojo (a je modra tema ali svetlejša- tako kot na sliki?).

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 10:01:23   
solatja
ni preveč svetla, ne. ampak je lepa barva. sam res ne vem, kje bi lahko videla tako. 

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2007 10:19:40   
Tanayya29
Jaz imam rdečo.Je pa res super oddejica.Dimenzija 140X200.moram še po eno.
Modre tudi pri nas niso imeli,je pa rdeča tud ok.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2007 10:25:02   
Anonimen
Če pa rabi katera še nalepke al kaj, so take kvadratne?, jih imam 13, se mi zdi.

(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.