Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2007 6:54:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 7:10:59
|
|
|
|
Alisa
|
Solatja bom danes jaz šla v Mercator v Ljubljani pa ti sporočim pa se potem zmeniva koko naprej, mislim pa da imam jaz tvojo cifro pa se slišva. Jaz imam danes jih namen iskat za sebe.
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 8:48:08
|
|
|
|
aluš
|
Jaz sem pa zadaj, pa ne vem kakšno odejo, a na tiste točke ki jih zdaj v Mercatorju dajejo? Koliko pa stane, kje lahko pogledam kaj več, please!!!
|
|
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 9:28:14
|
|
|
|
melanija
|
Mene pa zanima, če jo katera že ima, kakšna je kvaliteta, ker tudi jaz nameravam jih danes iskat. Sam jaz pa rabim rdeče, ker imam dve pupici.
|
|
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 9:36:22
|
|
|
|
solatja
|
soseda je vzela modro in je izredno zadovoljna. moja dva imata še tisto iz tv-ja in je poleg zelo grdega vzorca še precej trda, ker tista ovčja koža otrdi. te pa so cele oblečene (ni zunaj te kože) in so izredno mehke in tudi veliko lepše so.
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 9:43:02
|
|
|
|
solatja
|
evo, sem klicala v M in so mi povedali, da modrih v tej zadnji rundi (pred tremi dnevi) ni bilo, pa tudi rdeče naj ne bi dobili do 28. 12. vsaj tako je stanje tukaj na obali. aluš, TUKAJ je M stran in spodaj je zloženka, kjer je opis odeje, je pa 25 eurov za 20 točk na pika kartico oz. 25 brez nje. Alisa, hvala ti! čeprav glede na tele napovedi nisem ravno optimist. tele odeje imajo pa tako ali tako samo v M tehnika, železnina in pohištvo, tako da ne vem, če jih boš sploh lahko dobila v Hipermarketu. vseeno pa prosim poglej!
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 9:52:39
|
|
|
|
aluš
|
atja, hvla, sem vedla, da moram kar tukaj vprašat. saj sem sama nekaj po mercatorjevi strani iskala, ampak do "zloženke" pa nisem prišla. Teh nalepk imam kar nekaj, sem bila zgleda površna in se "naučila" da imajo samo kozarce pa ene tehnične zadeve, k ne rabimo. Hvala. Zdaj pa še povejte tiste, ki ste jo že kupile, ali je fajna. Ker bi jo jaz tud vzela za vsakega otročka svojo (a je modra tema ali svetlejša- tako kot na sliki?).
|
|
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 10:01:23
|
|
|
|
solatja
|
ni preveč svetla, ne. ampak je lepa barva. sam res ne vem, kje bi lahko videla tako.
|
|
RE: modra odeja dormeo mercator 19.12.2007 10:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pa rabi katera še nalepke al kaj, so take kvadratne?, jih imam 13, se mi zdi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.