|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strije??
7.1.2005 13:28:40   
pika78
Živjo vsem :nosecka:!
Sem v 19t in sem pred nekaj dnevi opazila na sredini spodnjega dela trebuha (od popka navzdol) rdečo črto, kot bi se poznalo od elastike od hlačk. Ampak črta kar ne izgine, včasih je sicer komaj opazna, pa vseeno. Ne vem, ali so to strije? Zadnjič sem v reviji Mama videla sliko trebuščka ene visoko noseče nosečnice, ki je imela prav tako na sredini bušija od popka navzdol tako črto - in sicer je bila to edina črta (ali strija?), ki jo je imela. Sem mislila, da če se strije že pojavijo, da jih je več in ni ena sama??
Sicer se redno mažem s kremo in oljem in se mi zdi zaradi strij neumno sekirat. Me pa vseeno zanima, če imate tako črto tudi druge nosečke ali je to že strija?
Lp vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strije??
7.1.2005 13:31:14   
kofetek2010
To sigurno ni strija, ampak je čisto normalna nosečniška črta!
Strije so nekaj čisti drugega in ne izginejo tako kot ta črta.

lp
jana73

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strije??
7.1.2005 13:34:28   
BarbaraE
Hmm, se mi zdi, da imaš ti tisto črto, ki se naredi nekaterim nosečnicam. Ima celo svoje ime, pa se ga zdaj ne spomnim, sem pa v več knjigah to zasledila.
Mogoče se bo katera spomnila imena te črte.

Lep dan še naprej,
Barbara

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strije??
7.1.2005 13:38:11   
dory
To je linea negra...in ne strija....tako da ni panike..

Sicer pa je cist prav,da se ne obremenjujes zaradi strij...se spomnim ene bolj prestizne bodoce mamice,ki je prisla v lekarno po kreme za proti strijam in ob vsem zahtevala se garancijo,da so res ucinkovite...ja na svetu zal najdes swasta...in res ne razumem,zakaj se je pol odlocla za otrocka,saj v zivljenju pride se kaj kot boga strija :)

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strije??
7.1.2005 13:41:10   
pika78
Super ste :) - hvala vam vsem za odgovore!
Vsem skupaj želim lep vikend!
Pozdravček, Pika

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Strije??
7.1.2005 13:43:41   
frecy
Pozdravljene!!!
Črti se reče linea nigra, v nosečnosti potemni. Samo je bolj temna in ne rdeča, vsaj pri meni. Začne pa se delati pri v. gričku in se počasi dela proti vrhu trebuha.

Lepo se imejte in cartajte svoje bušije!!

LP Maja 25t

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Strije??
7.1.2005 14:02:41   
pika78
Frecy!
Res je ta črta mogoče bolj temna in ne ravno rdeča in se je začela delat pri v. gričku.
A mogoče veš, zakaj se ta črta začne delat in kako nastane? Potem ko rodiš pa verjetno počasi izgine?
LP!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Strije??
7.1.2005 14:18:57   
dory
Meni je linea negra izginila nekaj mesecev po porodu...

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Strije??
7.1.2005 21:25:48   
pravljica
kdaj pa se pojavi ta črta?

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Strije??
7.1.2005 23:42:00   
NENAJANI
mene pa zanima, kje se vam pojavljajo strije. meni se delajo na hrbtu :)- nikjer drugje nimam nobene, samo tam. Ali ni to malo čudno?:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Strije??
8.1.2005 17:51:36   
frecy
pika78!!!

Mi moj PC ne dela in bolj malo pridem na RR, tako zadnjič nisem nič druga vidlo kot samo to temo in še tu sem na hitro nekaj malega napisala in se potem morala skidat iz neta.
No tako, zakaj se dela ne vem, mogoče so tudi zato krivi hormoni, ali pa raztegovanje. Jaz sem jo opazila pri 24t, ne vem pa če je pri vseh enako.
Vem pa da po porodu izgine, po kolikem času pa tudi ne vem ker še nimam takšnih izkušenj.

Drugače pa še nimam nobene strije, zaenkrat, pa čeprav sem pridelala 1x preveč kg. Se sicer mažem ampak to baje nima veliko veze, je odvisno od kože.

lep pozdrav vsem:nosecka::nosecka::nosecka:

Maja in :duda: 25t

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Strije??
11.1.2005 10:19:35   
pika78
Jaz sem v 20t, pa sem to črto opazila mogoče 2 tedna nazaj.
Tudi jaz drugače nimam še nobene strije - upam, da bo tako tudi ostalo. Se mažem s kremo, ampak verjetno to nima takega vpliva.
Lp vsem!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Strije??
pika78
Tudi jaz drugače nimam še nobene strije - upam, da bo tako tudi ostalo. Se mažem s kremo, ampak verjetno to nima takega vpliva.
Lp vsem!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Strije??
pika78
Lp vsem!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!