Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 21:08:28
|
|
|
|
Petraa
|
če si začela z gh ti povem sa si začela ZELO NAROBE kajti otroku na začetku daš samo 2-3 žličke to je to in samo eno živilo cca 3 dni zapored
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 21:15:13
|
|
|
|
ThinkPink
|
Saj ni kar na začetku pojedla celega jabolka, začela sem s sokovi, nato nekaj žličk jabolka, nato pa celo jabolko.
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 21:43:09
|
|
|
|
Paštetka
|
Celo jabolko? Moj ga pri 2 letih še ne poje , ti pa sprašuješ, če je dovolj za uvajanje . Seveda je dovolj. Jaz sem sicer cele obroke začela zamenjevati z zelenjavo in ne s sadjem, ker sem 1. obrok menjala za kosilo in takrat se ponavadi je zelenjava in kasneje meso. Potem sem zamenjala naslednji obrok večerjo z mlečnimi kašicami in nato sadje za malico dopoldan in popoldan. Sadje sem uvajala za zelenjavo, ker je sadje sladko in če ga uvajaš kot prvo, potem nočejo sprejet zelenjave.
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 21:45:00
|
|
|
|
Petraa
|
Sem te potem narobe zastopila.ja če noče potem se dojit potem je sit otrok.naš pa poje 2 jabolki hehe
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 21:59:16
|
|
|
|
eya
|
Se strinjam. Eno jabolko se mi zdi kar velika porcija, pa še dojit se noče...verjetno zato, ker se je najedel.
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 22:45:32
|
|
|
|
Naja30
|
Moja je pojedla celo jabolko prvič pri 11m, tam nekje. So pa otroci različni. Če en 2-letnik ne poje celega, to ne pomeni, da ga tvoja tudi ne more. naša je velik jedec in je že kmalu jedla kar velike porcije. Če se noče več dojit, je vsekakor sita in je ne rabiš silit.
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 18.12.2007 22:54:23
|
|
|
|
kobacaj
|
Naš 7 mesečnik poje celo manjšo banano in manjše jabolko skupaj zmiksano, tako da mislim da je količina odvisna od vsakega otroka posebej. Jaz mojega nič ne silim in poje kolikor hoče.
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 19.12.2007 10:11:48
|
|
|
|
ThinkPink
|
Hvala za odgovore. Ko jabolko olupaš, narežeš na koščke , malo prekuhaš in spasiraš, ne pride kaj dosti ven, zato me je zanimalo. Ni pa imela nobenih težav po jabolku, hvalabogu.
|
|
|
|
RE: Koliko je dovolj za cel obrok? 20.12.2007 13:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sadje sem uvajala za zelenjavo, ker je sadje sladko in če ga uvajaš kot prvo, potem nočejo sprejet zelenjave. No, jaz sem uvajala najprej sadje, potem šele zelenjavo. Sadja ne mara, sploh pa kakšno banano ne spraviš v usta več kot eno žličko. Zelenjava je pa bolj njami. Drugače pa jemo čisto majhne porcije. Redko pojemo 150ml GH. Pa tudi ko se je dojil, je pil samo 2 minuti in je imel dovolj. Očitno ima res. Pri 8 mesecih smo imeli 9 kg, kar je kar v redu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?