|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene
18.12.2007 20:10:39   
Anonimen
Živjo! Imam malce nerodno vprašanje.Ampak bom kar ustrelila. Tu na forumu sem brala,da je nekatere bolelo kod da bodo dobile user posted image . Ampak jo ni bilo. Mene zanima koliko prej se je pojavila ta bolečina preden ste zagledale magičen plusek ? In kako je izgledala ta bolečina,kot pri user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljene
18.12.2007 20:25:26   
lindy
Ja jest sem mela glih take bolečine kot pred user posted image , dobila pa sem jih približno takrat, ko bi mogla pridt user posted image , ene dva tri dni prej, pa pol nč pa čez en dan spet, ampak kmal je ni blo in sem zagledala user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pozdravljene
18.12.2007 22:53:41   
Naja30
Mene je že kak teden prej napihnilo, bolečine kot pri M in vrtoglavica, slabost, pa kava mi ni več pasala, zaspana sem bila, pa cela čudna. Ker sva delala na otroku, se mi je zdelo, da je ratalo.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?