|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to ne spada sem
7.1.2005 11:59:44   
Anonimen
samo vseeno, me zanima ce ima katera predloge kje pogledat kuhinje.iscema pa take kjer so zraven ze gospodinjski aparati;)aja pa nekaj denarno dostopnega:hudicek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   to ne spada sem
7.1.2005 12:04:07   
*NaTaŠa*
Cenovno dostopne so od Sveje.Imaš jih po lesninah.Pri njih lahko naročiš tudi gospodinjske aparate, čeprav je ceneje da jih kupiš drugje.Pa nama jo je zrisala ena gospa tam, kar nekaj elementov in kapricastih detajlov, pa naju bodo leseni deli prišli 430.00 sit, kar se meni zdi zelo ugodno.Pa tudi lepo so narejene te kuhinje, napram pred 15. leti ko je bilo vse poden.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   to ne spada sem
7.1.2005 12:06:07   
baguSka
Hm..K sva jo midva iskala lani sva dala počez kar veliko trgovin. Med drugim tud take po naročilu ipd. Te so bile: Rutar, Mercator, Lesnina, Acroni, Harvey&Norman in še nekatere trgovine. Najdeš precej kuhinj, je pa kar problem, ker aparati niso ravno ugodni.
Midva sva sicer potem dobila novo kuhinjo kot darilo za koruzništvo :):)- in skupno življenje od mojih staršev, kar nama je vse skupaj preeeeceeeej olajšalo.
Želim ti čimbolj ugoden in pravi nakup!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   to ne spada sem
7.1.2005 12:07:34   
baguSka
Ja midva sva takrat od Svee dobila lesene dele tud že za 240 tisoč sitov.. Samo kaj ko so aparati dragi!?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   to ne spada sem
7.1.2005 12:13:51   
*NaTaŠa*
baguška, a se tebi zdi drago ta moja varjanta:ups:Meni se ne, vsaj glede na to, da sva izbrala kar kvalitetno kuhinjo.Saj pomoje imaš tudi kaj cenejšega, ampak kuhinje ne menjaš nma dve leti.Glede strojev pa....mislim da so najcenejši na GA->gaa.si.In najini stroji bodo prišli še 200+cena kuhinje.Kuhinja je če mene prašaš pač najdražja stvar v stanovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   to ne spada sem
7.1.2005 12:39:17   
cmokec
Jaz imam kuhinjo Svea z masivnimi vratci in sem zelo zadovoljna. Je lepo izdelana, predali so zelo dobro ojačani, pa nešteto možnosti kombiniranja obstaja. Zaključne dele ti naredijo po meri (če ni standardne mere elementa). Kuhinjo sem naročila v nekem salonu, pa mi je bilo potem žal, ker se da naročiti direktno pri tovarniški trgovini. Je ceneje in krajši rok dobave.

Se pa montaža plača naknadno.

cmoke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   to ne spada sem
7.1.2005 12:39:34   
baguSka
*NaTaŠa* se popounoma strinjam s tabo da je kuhinja pač najdražja stvar in da je za dougo časa. Tud midva mava dražjo kuhinjo in tud najina je od Svee (ker sva jo pač dobila za darilo). Če pa je ne bi dobila, bi pa verjetno kupila tisto za 240 tisoč, ker pač ni bilo tolko financ.
Je pa res da je spet odvisno od tega kolk veliko kuhinjo rabiš in kok elementov!? Midva sva z najino kuhinjo nadvse zadovoljna in nihče se je ne naveliča ogledovat ko pride k nama. In vsak se najraje usede prau v kuhinjo ko pride na obisk, čeprau je tudi dnevna nadvse udobna in prijetna. Je pa res da kuhinja MORA bit taka da se v njej dobro počutiš in da imaš vse tako razporejeno da imaš na dosegu roke in tako kot ti paše. Saj v njej preživimo kar veliko časa a ne!?:):)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   to ne spada sem
7.1.2005 12:52:22   
*NaTaŠa*
Ja to pa itaq baguška.Men je vseeno če mam drugo vse bl tko, ampak v kuhni morem met pa pošlihtan pa raj mal več dnarja, kukr pa da se mi čez en let omarce slab zapirajo pa škripajo:grrr: in podobno.A ni tko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   to ne spada sem
7.1.2005 13:03:33   
baguSka
Itak!:)
Vsem želim, da bi se počutile v svojih kuhinjah vsaj pou tolk dobr kot se počutm jst v svoji!:):)-

:sloncek::sloncek::sloncek:

ZATO PA VSEM KI ŠE KUPUJETE: RAJE MALENKOST VEČ, KOT DA SE JE POTEM HITRO NAVELIČATE! (če vam pač finance to možnost dopuščajo; se pa da velikokrat tud s poceni kuhinjami delati čudeže!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   to ne spada sem
7.1.2005 13:30:18   
Lunca1
Ojla!

Meni se zdijo najbolj ugodne od Svee in Gorenja. Sem pa videla eno zelo lepo in kolikor toliko ugodno v marosu. Meni osebno so sicer najbolj všeč od erjavca, ampak na cene sem pa brez komentarja.:ups:

Pri kuhinjah pa najbolj ceno dvignejo dodatki, mreže ipd.

Lp Lunca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   to ne spada sem
7.1.2005 13:33:19   
*NaTaŠa*
Ja Erjavc, ma hude kuhne.jo ma moj mami.Ampak očitno mu ne gre več tolk zlo dobr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   to ne spada sem
7.1.2005 13:39:55   
kofetek2010
Mi imamo od DanKüchen (kupili v Rutarju v LJ) in sem s kvaliteto zelo zadovoljna, gospodinjske aparate pa sem kupovala v različnih trgovinah, ker so cene za isti model ful različne.

Pa obilo veselja ob izbiranju pohištva!

lp
jana73

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   to ne spada sem
7.1.2005 14:23:05   
Anitka
Kaj pa IKEA v GRAZU? Tam majo včaih tud zelo dobre stvari.

:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   to ne spada sem
7.1.2005 14:41:58   
Tina26
Hojla
Mislim da smo te dni dobili kar nekaj prospektov da ima DanKüchen huda znizanja. V Rutarju pa ne vem kje se jih prodajajo in so zelo lepe.
Hotla sem napisat pa tole, da smo mi sli naso kuhinjo narocit in iskat v Lenart. Tam za Petrolovo pumpo pri Erini trgovini.
Oni so nam Marlesovo kuhinjo zrihtali ceneje in hitreje kot pa bi nam jo v Marlesu. Res!!!
Pa se vse aparate smo tam kupili, pa se zmontirat so jo prisli k nam (Vrhnika)
Fuuul zadovolni.
L.P. Tina :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   to ne spada sem
7.1.2005 15:04:20   
Erdbeere
Nataša kok pa maš metrov kuhinje...pol ti bom pa lahko povedala a je drago al ni...sam men se pa od Ga aparati zdijo daleč najdražji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   to ne spada sem
7.1.2005 15:42:02   
*NaTaŠa*
Ja no, kukr kdaj ja.Majo pa velikokrat kaj v akciji, pa bigbang tudi ne.Hmmm....moja kuhinja.Po eni strani 3metre pa še mal, po drugi pa 2metra pa 70.No zdaj pa povej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   to ne spada sem
7.1.2005 19:34:29   
MINEJA
Midva sva kuhinko kupila v Gorenju, prva tako gospodinjske aparate. Imava 6m kuhinje in sva zanjo dala okrog 800000 + 450000 gosp. aparati (napa, pečica, el.plošča, hladilnik, pomivalni stroj, korito, pipa). Moram povedati, da k kuhinji spada še jedilna mizica, šank, steber z lučko in dvoje steklenih okroglih polic.

Če želiš ti lahko pošljem sliko.

Vse sva kupila na obroke preko trajnika.

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   to ne spada sem
7.1.2005 19:42:26   
niki5
Pri Kerin&Povirk smo jo mi kupili, samo ko vsaj ne bili bili tako samozadostni :ups: Imajo pa 9 cenovnih razredov, tako da verjetno vsak nekaj najde..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   to ne spada sem
7.1.2005 19:47:17   
*maja
Definitivno v Gorenje v njihov salon v Črnuče. Imajo vse na enem mestu, ti zrišejo celo kuhinjo (seveda po lastnih željah), samo vse natančne mere moraš met s sabo, v ceno kuhinje ti že vklučijo kuhinjsko napo, potem pa če pri njih vzameš še njihoveg aparate, ti dajo na njih še 10% popust na njih.
Midva greva k njim naročit kuhinjo naslednji mesec. Je pa čakalna doba ok. 45 dni (no sej kje pa ni ;)).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?