|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slikce pri ginekologu?
18.12.2007 18:46:47   
Anonimen
Mene pa zanima kdaj in kje lahko dobiš te razne fotke od UZ, pa 3d, pa tko? Ali imajo to tudi ginekologi v ZD. Ker jaz bi ful rada imela in fotke in filmčke in vse kar je možno. Prvi pregled pa imam šele 15.01.2008. Hodim pa v ZD in vem, da tam ni prav neke hude tehnologije.

Ali če hodiš k gin. ki nima koncesije plačaš vse preglede tudi ko si noseča?

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slikce pri ginekologu?
18.12.2007 19:04:01   
2 Sraki
Ali če hodiš k gin. ki nima koncesije plačaš vse preglede tudi ko si noseča?
DA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 19:52:09   
Naja30
Brez skrbi, tudi v ZD imajo take UZ, ki naredijo slike. In to dobre. Za 3d boš pa morala kam, kjer imajo tak UZ. Mogoče ga ima pa tudi tvoja G. Moja dela v ZD in ima 4d.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 19:53:40   
benika
Slikice dobiš na samem pregledu. Meni jih G da sam od sebe in brezplačno, nekatere punce pa pravijo, da morajo za slikice prosit in nekatere za njih tudi plačat.

UZ načeloma dela tvoj G, zato ne razumem, kaj hočeš povedat s tem, če greš na UZ v ZD? Če ima tvoj G tam ordinacijo, potem je logično, da ima UZ, ki je dovolj dober za pregled nosečnice in ti bo dal slikice. Za filmček oz. karkoli še želiš imeti, pa najbolje, da povprašaš pri G, kako in kaj je s tem. Pri nas se je potrebno za snemanje prej dogovorit s sestro.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 21:21:36   
kawasakica
v MB bolnici moraš prosit, ni pa potrebno plačat, Sami od sebe ti je ne dajo

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 11:12:38   
Anonimen
UZ načeloma dela tvoj G, zato ne razumem, kaj hočeš povedat s tem, če greš na UZ v ZD?

Hočem reči to, da ko sem enkrat rekla, da bi bilo fajn če bi mi naredili UZ (pred nosečnostjo) tko preventivno je rekla da je plačljivo, da zastonj mi ne more narest. user posted image
Tko da sem šla potem k eni privat s koncesijo ki ima ful fensi ultrazvok, ker sem si rekla, da če že moram plačat hočem da me dobro pregleda.

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 11:19:59   
Taula
Tko da sem šla potem k eni privat s koncesijo ki ima ful fensi ultrazvok, ker sem si rekla, da če že moram plačat hočem da me dobro pregleda.

Moja G je privat in ima konsesijo pa me je vzela kot redno pacientko in nikoli nič ne plačam, niti slikic.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?