|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad, vročine ni
7.1.2005 11:44:25   
Talči
Drage bodoče mamice.
Mene skrbi. Že dva dni se mi vrti, prehlajena sem in mi kar naprej teče iz nosu. Vročine nimam. Počutim se, kot da bi me povozil vlak.
Glede na to, da mi je zdravnica že pred časom rekla, da v času nosečnosti naj kar pozabim na zdravila, nisem šla na pregled. G imam šele čez en teden.
Kaj naj naredim?
Zdravnica mi je rekla, da v skrajnem primeru lahko vzamem Lekadol. Nisem čisto prepričana, da bi ga, da ne bi kaj škodila moji mali bebici. Danes je 11 t 7/7.
Zdaj se nalivam s čajem z limono (sadnim seveda, zelščnih ne smemo) in prehranjujem s pomarančami, mandarinami, kiviji in podobno.
Kaj mi svetujete?

Hvala, zlate ste.
Talci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehlad, vročine ni
7.1.2005 12:29:17   
Kety
Zakaj ne smemo piti zeliščnih čajev!?!

Jaz sem danes zbolela za angino in že dva dni pijem zeliščni čaj :zmeden: A je lahko kej narobe?????

LP Kety

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehlad, vročine ni
7.1.2005 14:15:11   
Talči
Kety, tako je:

Knjiga Nega matere in otroka, stran 53 (prehrana):
"... Če bi med nosečnostjo radi pili rastlinske čaje, je pametno, da se najprej posvetujete z lekarnarjem, ki jih prodaja, ali z zeliščarjem. Večina takih čajev otroku ne bo škodovala, nekateri pa le lahko imajo nezaželene posledice.
Čaj iz listov malinovega grma je tradicionalno zdravilo za lajšanje bolečin...:"

Nič ne skrbi. Preklopi na sadne čaje.
LP
Talci

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehlad, vročine ni
7.1.2005 14:16:07   
Talči
Meta, najlepša hvala. Si me pomirila.
Grem zdaj nazaj v posteljo.

LP
Talci:zmeden2:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?