Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:24:10
|
|
|
|
lelaval
|
Vseskozi svoje gospodinjstvo. Itak imamo tudi v resnici svoje gospodinjstvo.
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:26:24
|
|
|
|
Taula
|
Kako pa je z vrtcem? Se upošteva dohodek vseh ali samo mame, očeta?
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:27:16
|
|
|
|
malamanja
|
Meni je na CSD tud rekla, da se upoštevajo samo prihodki staršev. Če pa tebe pri davčni napovedi uveljavlja kdo kot vzdrževanega družinskega člana, potem pa napišeš še njegove prihodke.
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:28:33
|
|
|
|
malamanja
|
Kako je z vrtcem pa res še ne vem.
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri moji mami sta v skupnem gospodinjstvu ona in sestra. Oba brata imata vsak svoje gospodinjstvo. Položnice hodijo samo ene, to ni odvisno od števila gospodinjsev v hiši. Pri štipendiji za sestro se upošteva samo mamicin dohodek, tako je bilo tudi preden sta ona dva imela svoje gospodinjstvo.
|
|
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:44:35
|
|
|
|
ina83
|
Ja sej to mi je povedala, da zaenkrat hodijo ene položnice na naslov, ampak baje naj bi to zdaj neki spremenil in bodo vsa gospodinjstva dobivala svoje položnice. Ko bodo imeli vse podatke računalniško obdelane.
|
|
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:46:09
|
|
|
|
lelaval
|
Ja sej to mi je povedala, da zaenkrat hodijo ene položnice na naslov, ampak baje naj bi to zdaj neki spremenil in bodo vsa gospodinjstva dobivala svoje položnice. Ko bodo imeli vse podatke računalniško obdelane. Kar bo pomenilo, da si bomo morali dat naredit števce za kurjavo, elektriko, vodo. Ali pa nove priključke. M jim.
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ina83 Ja sej to mi je povedala, da zaenkrat hodijo ene položnice na naslov, ampak baje naj bi to zdaj neki spremenil in bodo vsa gospodinjstva dobivala svoje položnice. Ko bodo imeli vse podatke računalniško obdelane. In kako bo to možno izpeljat Ker pri nas je samo dvostanovanjska hiša pa tri gospodinjstva. Kako bodo pa napeljal števce če oba uporabljata isto kopalnico, sam sobe mata ločene Sej za to da imaš svoje gospodinjstvo ni pogoj da imaš tudi svoje stanovanje. Lahko v enem stanovanju živi pet ljudi, vsak v svojem gospodinjstvu. In kako bodo tam dal položnice
|
|
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 13:51:30
|
|
|
|
Taula
|
Sej za to da imaš svoje gospodinjstvo ni pogoj da imaš tudi svoje stanovanje. Lahko v enem stanovanju živi pet ljudi, vsak v svojem gospodinjstvu. In kako bodo tam dal položnice Točno tako. Niso vsa gospodinjstva ločena po štukih.
|
|
RE: lastno/skupno gospodinjstvo 18.12.2007 14:01:02
|
|
|
|
ina83
|
Ja, vem. Sj men je to tud čudn. Pol bi itak vsi prijavljal skupno gospodinjstvo. Drgač pa tud uni gospe ni blo čist vse jasn. Pomoje še sami ne vejo kuko bodo to spelal.
|
|
|
| Stran: [1] |
VrednoteawwaKatera od naštetih vrednot vam je najpomembnejša in jo v življenju postavljate na najvišjo stopničko?zdravje (
69%)
ljubezen (
24%)
mir (
3%)
prijateljstvo (
2%)
delo (posledično denar) (
0%)
šport (
1%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!