Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 20.12.2007 9:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred dnevi je bilo na poročilih,da so strašne gužve v ljubljanski porodnišnici in,da zaradi tega usmerjajo porodnice v druge porodnišnice po Sloveniji. Posebno kritično je v intenzivni negi novorojenčkov,ki so rojeni predčasno.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 20.12.2007 10:35:13
|
|
|
|
Pobalami
|
PO je vedno čist nabasana.
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 25.12.2007 19:04:10
|
|
|
|
mišk
|
Oktobra sem rodila v Brežicah in so ble vse postelje zasedene!
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 25.12.2007 19:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodila 12 dni nazaj v LJ, pa ni bilo nobene gneče. Je bilo super, ker je bila babica skozi z mano. Baje, da jo pričakujejo konec decembra. LP
|
|
|
|
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 25.12.2007 19:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, jaz mislim, ko se je rodnost zniževala, so seveda zmanjševati tudi stroške opreme. Sedaj, ko pa je rojstev več, pa seveda nekaj časa traja (pa tudi mošnjiček se težko odpre), da se v naši birokratični državi odločijo in speljejo nakup za novo opremo, kot je inkubator. Želim pa, da jih bo to opremo čimmanj potrebovalo. Če bi bila v tem času (novoletnem) noseča na delovnem mestu, ni dvakrat za rečt, da ne bi tudi jaz to potrebovala. Lp
< Sporočilo je popravil decembrka -- 25.12.2007 19:23:16 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?