Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so vidni rezultati diete? 18.12.2007 11:49:44
|
|
|
|
lelaval
|
Na izvide testov krvi čakaš ful dolgo - vsaj jaz sem leta nazaj pri najstarejši. Če pa se je kaj medtem spremenilo, pa ne vem. Kožni testi pa so hitro opravljeni - je bila prejšnji teden v bolnici v MB, pa se v 20 minutah pokažejo rezultati (razen, če delajo podrobne teste, ki se delajo 2 dni). Nam je sestra takoj povedala, na kaj vse je alergična, podrobno pa izvemo februarja, ko ima redno kontrolo pri zdravniku.
|
|
RE: kdaj so vidni rezultati diete? 18.12.2007 12:28:32
|
|
|
|
rose
|
Naša ta prva ima tudi že skoz težave s kožo. Začelo se je lani pozimi. Vsi testi za alergijo so bili negativni. Tako, da je to najbrž zaradi suhega zraka pozimi. Poleti je bilo veliko bolje. Ti pa povem, da je fuul težko dobit kremo, ki ji ustreza. Smo sprobali že marskaj. Ta druga pa ima alergijo na jajca in mleko, sicer ne potrjeno. Imela je pikice po telesu. Stanje se je popravilo nekje v dveh do treh tednih ko sem pričela z dieto. Upam, da tudi pri vas ne bo alergije. lp
|
|
|
|
RE: kdaj so vidni rezultati diete? 18.12.2007 12:51:30
|
|
|
|
jakaracman
|
Izvidi so gotovi v tednu dni, malo potelefoniraj in boš izvedela.Drugače pa sem jaz od 25.10 dobila izvide12.12..
|
|
|
|
RE: kdaj so vidni rezultati diete? 18.12.2007 16:44:40
|
|
|
|
mamuška
|
Učinki diete so se pri nas pokazali v dibrih 3 tednih in to izrazito.
|
|
RE: kdaj so vidni rezultati diete? 19.12.2007 19:46:18
|
|
|
|
VV
|
Koža se izboljšuje. Ne vem, ali je kriva dieta ali temeljitejše izpiranje perila. Kakorkoli že, stvari se obračajo na bolje. Hvala za mnenja in vaše izkušnje. Rezultatov alergoloških testov pa baje še en čas ne bo.
|
|
|
|
RE: kdaj so vidni rezultati diete? 1.1.2008 23:18:43
|
|
|
|
massylou
|
Lepo da se izboljšuje. Kar vztrajaj pri vsem kar delaš, dokler ne bodo rezultati testov znani. Nam je kožna reakcija izginila v kakih 14 dneh, odkar sem nehala jesti vse živo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?