|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pijača med nosečnostjo
17.12.2007 16:46:13   
Anonimen
Večkrat sem že prebirala kaj lahko jemo in pijemo med nosečnostjo, ampak ker nikoli prej nisem rabila si tud nisem dosti zapomnila. Sedaj pa kot kaže bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da ne smeš nekaterih čajev. Katerih? Nekatera baje lahko povzročijo splav.
Ali lahko npr. tiste tabletke za v vodo (železo, magnezij....)?

Kaj je še priporočljivo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pijača med nosečnostjo
17.12.2007 17:20:29   
jabi babi
jst mislm da kr ti paše,nism pa še sloišala da bi čaji povzročili splav???vse v zmernih količinah pa bo.kaj a si že srečkauser posted image ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 17:28:12   
Naja30
Za čaje ne vem, mogoče misliš črnega in zelenega, samo v mejah normale lahko tudi te piješ.
Šumeče tablete pa če imaš uravnoteženo prehrano, ne rabiš pit.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 17:49:59   
Neža7
Jaz sem veliko brala v tem, da ne čaj iz koprive zelo učinkovit med nosečnosti in dojenje.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 18:10:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

jst mislm da kr ti paše,nism pa še sloišala da bi čaji povzročili splav???vse v zmernih količinah pa bo.kaj a si že srečkauser posted image ??

user posted image  mi zamuja 2 dni. Danes sem naredila test in je pokazal čisto mickeno drugo črtico, tako da še par dni počakam pa da vidim. Zato sem še za enkrat anonimna ker sem bila že res prevečkrat razočarana in še kar nekaj ljudi na tem forumu me pozna.
Imam pa kar nekaj znakov, boleče prsi, špikanje v jajčnikih...ma ne vem vse to je značilno tudi za user posted image .
Punce držite pesti da bo mi bo kmalu pokazalo močno user posted image user posted image

Glede čajev sem pa enkrat brala, da nekateri zeliščni čaji lahko povzročijo SS.

(odgovor članu jabi babi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 18:56:12   
Lunca1
Čaj materine dušice pij šele zadnji teden, ker tega so včasih menda uporabljale ženske za splavit, ker odpira MV, drugače pa čaj malinovih listov po 36. tednu, ker mehča MV. Pa žajbelj menda tudi ni ravno najboljši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 20:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2007 7:19:37   
smetanca
Jaz sem slišala, da za nosečnico ni dobro da vdihava, oz. da je v prostoru kjer diši po eteričnem olju. Ne vem pa ali je to res ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2007 9:13:54   
Neža7
Smetanca..... hmmm zato sem nehala ga uporabljat  v stanovanju user posted image  Prej sem avtomatsko prižgala sedaj mi niti v mislu ne pride.... Čudno user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 9:16:00   
bastian111
Kaj naj ti drugega rečem ,kot čestitam! Pazi se bolj tudi pri drugih rečeh,naprimer ne dvigovat težkega bramena in podobno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smetanca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?