|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamašan WC odtok
17.12.2007 16:05:01   
benika
Evo, zadnjič sem sesala stanovanje z vodnim sesalcem in jaz bumbar sem potem to vodo zlila v WC. In se je školjka gladko zamašila. Sicer vodo še požira, ampak ne tako kot bi bilo treba. S čim naj tega vraga odmašim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamašan WC odtok
17.12.2007 16:13:25   
natasaom
sva že dve z isto pametjo..domestos sem not zlila

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 16:32:14   
bumerang
user posted image

Koga/Kaj ste pa posesale, da se vam WC zamaši?
Dedka Mraza?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 16:35:35   
Strawberrie Cherrie
mr.muscolo vodovodar gel - odmaši odtokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 16:37:35   
malecka
meni pa je mojuser posted image not spustil dišavo za wc. in pomagalo je samo šravfanje školjkeuser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 16:43:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

user posted image

Koga/Kaj ste pa posesale, da se vam WC zamaši?
Dedka Mraza?

user posted image  Ti posodim mačkona za en teden pa pol posesej pa poročej če je dedek mrazuser posted image
Men se je tud že zamašil. Pomaga domestos.
Je bla pa kar ena velka kepa dlak, pa briketov ipd.....pač tist tedn niblo časa in sm v soboto po enmu tednu posesala pa je blo pač tolk.

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 19:15:37   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

meni pa je mojuser posted image not spustil dišavo za wc. in pomagalo je samo šravfanje školjkeuser posted image

To se je pri nas enkrat zgodilo, in res ne pomaga nič drugega kot da školjko dol vzameš.

Drugače pa probaj s tisto "zajlo" oz. tistim čudom, kaj se lahko oddtoki odmašijo pa poskušaj predreti.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 19:32:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Evo, zadnjič sem sesala stanovanje z vodnim sesalcem in jaz bumbar sem potem to vodo zlila v WC. In se je školjka gladko zamašila.

A ne delajo na reklami tudi tako?user posted image

Drugače bi pa jaz takoj kakšen servis poklicala, ker če si enkrat zares zamaši ... bolje, da si ne predstavljaš.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 20:30:23   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image  Ti posodim mačkona za en teden pa pol posesej pa poročej če je dedek mrazuser posted image

Do nedavnega sta bila naša sostanovalca dva perzijska mačka, ena razvajenka, ki je bila vedno doma in povsod puščala dlako, in en razbojnik v velikosti manjšega psa, ki je domov hodil samo jest. Zdaj imamo na žalost samo še drugega.
Občasno se v dnevni prostor prihuli še pes, tako da ... vem kako izgleda. user posted image
Ampak wc se mi pa vseeno ne maši.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2007 21:41:29   
solatja
varekina, ki jo pustiš nekaj časa (nekaj ur) in/ali za odtoke (muscolo ipd.). počakat je pač treba, da razžre tisto svinjarijo, ki je zabasala. pa lahko vliješ najprej pol litra, pa če čez kako dobro uro ne bo ok, pa spet vliješ še drug pol. ne pa spet pretiravat, da ti ne uniči školjke. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 14:20:20   
frufru
Jaz sem v mullerju kupila eno zadevo, ki je tudi za suha stranišča. Drugače pa probaj z vodo pod pritiskom. To tudi nuca. Moj oč to enkrat letno preventivno dela (cev od tuša, brez tuša pa vodo na ful. Je tudi sifon tako spucal

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.