Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 11:25:49
|
|
|
|
April
|
ja, hozentregarje dobiš zraven
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 11:59:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hvala. Kaj bi bilo bolje - rjave gležnarji zraven ali rjavi bootski - kavbojski čevlji
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 12:02:22
|
|
|
|
April
|
ne vem, bi blo treba vidt. Sam jaz nisem nikol znala skombinirat gležnarjev zraven kikle. Mi nekak ne paše skupaj. Zato bi jaz raj škornje obula.
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 12:05:07
|
|
|
|
April
|
A za novo leto bi ti to imela? A boš zunaj?
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 12:44:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
neeee sfriznit pa ne mislim
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 13:55:59
|
|
|
|
April
|
potem si pa rajš kar copate omisli , bo bolj komot.
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 14:32:13
|
|
|
|
piščanc
|
sori, ampak a ne najdeš nič bolj slavnostnega. vsaj malo volnčkov, kaj spešl nikoli mi niso bile všeč kavbojska krila
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 14:34:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc sori, ampak a ne najdeš nič bolj slavnostnega. vsaj malo volnčkov, kaj spešl nikoli mi niso bile všeč kavbojska krila sori, sam volančki in take bedarije pač niso za mene in ne, ne predstavljam si, da bi se oblekla kot konfetek....
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 21:53:16
|
|
|
|
solatja
|
škornje.
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 17.12.2007 22:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Kaj bi bilo bolje - rjave gležnarji zraven ali rjavi bootski - kavbojski čevlji Gležnarji meni sploh ne potegnejo.....tako da škornji :). In hozentregarji so zraven, da ti še ena potrdi...:).
|
|
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 18.12.2007 12:34:05
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR In hozentregarji so zraven, da ti še ena potrdi...:). Ja , so zraven in se dajo celo regulirat Kavbojski čevlji, če mene vprašaš. Boš imela kake posebne nogavice? Si mislila kake hlačne, pa potem v čevelj kak fensi štumf, da se ga vidi malo ven? Ali debelejše "žabe" brez štumfov, al kako? Kar se tiče volančkov - jaz sem se enkrat oblekla v eno tako bluzo (nevem, kaj me je pičlo), pa še bele barve je bila . Zasralaa sem si cel večer, ker sem se počutila kot vzhajan beljak..
|
|
RE: Ktera mi zna pomagat - krilo 18.12.2007 17:14:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Barbs, tole s štumfi mi je všeč. drugače sem pa mislila štumfe kombinirat z zgornjim delom. v mislih sem imela en črn top, tko rokavi do sredine ramen, in rezan čist pod vratom. tak preprost,vendar ni ravnovsakdanji. in pa črne 80denske žabe. ker jaz sem pač freak, ki nosi črno in rjavo Čupo bom imela pa res čist polizano - platinasto blond lasje, pa precej vpadljiv make up. + črne uhane + črne zapestnice
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?